- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Nie martw siękika ja bym chyba zaczęła od tej pełnej a potem dopiero tą co ostatnio karmiłaś
pomóżcie bo ja ciemna jestem byłam u księdza załatwić chrzciny i ksiądz mnie zagiął pytaniem o wiek rodziców chrzestnych kurde a ja blondynka nie skojarzyłam nawet żeby się przygotować na to i podałam na oko i teraz się zastanawiam czy to gdziś będzie sprawdzone albo potrzebne do czegoś???????????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
młodego nie zaszczepiła...kazała poczekać 2tyg ehhh
za to mały dziś mega grzeczny (stuk stuk odpukuje) nawet sie trochę zdążyłam opalić

za to kg stanęły heh czekam na to moje nieszczęsne hula hop zamówiłam a jakoś dojść nie może
pozdrawiam buziole
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- lusiaczek82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
jeju andzia to mnie uspokoiłaś bo kurcze już się zastanawiałam że może trzeba będzie iść jeszcze raz ja za to odmłodziłam moichlusiaczek82 napisał:
Nie martw siękika ja bym chyba zaczęła od tej pełnej a potem dopiero tą co ostatnio karmiłaś
pomóżcie bo ja ciemna jestem byłam u księdza załatwić chrzciny i ksiądz mnie zagiął pytaniem o wiek rodziców chrzestnych kurde a ja blondynka nie skojarzyłam nawet żeby się przygotować na to i podałam na oko i teraz się zastanawiam czy to gdziś będzie sprawdzone albo potrzebne do czegoś???????????Mój mąż tez dostał u księdza to pytanie i podał na oko wiek mojej siostry (troche za dużo ją postarzał
) Moj P pytał o to czy to gdzies idzie to ksiądz mówił, że nie, ale musi coś wpisać.

- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

Mama moja mówi,że to od gorąca pewnie...męczy ją.U mnie cały dzień słońce w okna wali.Teraz jest 31st na dworze i 26 w domu,a okna tylko do góry uchylone bo boje się,że Bolek i Lolek wypadną a to w końcu 8piętro i beton na dole brrr aż się boję pomyśleć,że mogliby mi wypaść
Gosiu kochana bardzo Ci współczuje,jeszcze długa droga przed Wami ale napewno dacie radę,zaszliście już tak daleko...Nadal trzymam kciuki
mamy po porodzie SN,które już mają okres ja jeszcze nie mam,ale już oczekuję,ginka powiedziała,że to już tuż tuż i tak się zastanawiam (a nie przyszło mi do głowy zapytać ginkę) czy możną będzie na tamponach jechać od razu?Bo ja nie zniosę podpasek fuuuuu ale skoro już się można siepać to i tampony nie są chyba problemem,plizzzz odpiszcie
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wspolczuje Wam laski. Olek dzis od rana mial bardzo dobry humorek. W ciagu dnia lezalna kocyku sam i sobie gadal i ogladal. I xiagle wesoly. Zaczyna po malu otwierac sam raczki, wtedy mu zabaweczki podaje.
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Młoda śpi uffffff

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
chyba tak jakbys miala dziecko przystawic to od drugiej .
A ja jutro do ksiedza de.
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Gosia myślę o Was często, zwłaszcza ostatnio jak Zosia chorowała... Nie potrafię tutaj nic powiedzieć, bo to straszny ból, patrzeć na dziecko w chorobie (jakiejkilwiek). Wiem, że tęsknisz za mężem, ale zostań u mamy jak najdłużej dasz radę, takie wsparcie, kogoś dośwadczonego i co ważne bliskiego jest nieocenione. Całuję Was obie i ściskam wirtualnie.
U nas przy załatwianiu chrztu o wiek chrzestnych książ nie pytał

Kładę się kochane kobietki, bo łebek ciepły, a mi coś zimno, a zdrowieć trzeba dla Zosiaczka! Bo nawet na ręce jej nie biorę, nie mówiąc o tuleniu. Dzisiaj ja tylko kąpałam z pieluchą zawiązaną na ustach (!) j tyle

- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Panika992
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Spokojnej nocy lalki oby jutrzejszy dzień był dla nas lepszy niż dzisiejszy...