- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lenusia7
- Gość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Katarzyna ładne imię mąż wybrał
Gosia ja tak przedwczoraj w nocy podobno majaczyłam i to nie po polsku hehe mówiłam językami A dziś jak byliśmy na mszy to księdza że tak powiem "przycięło" pół godziny stał patrzył się w kartki i nic nie mówił potem coś powiedział i usiadł nikt nie wiedział o co chodzi i ludzie zaczęli wychodzić nie wiem jak tto się potoczyło bo też poszłam
Aksa mi sie Patryk podoba ale mój brat ma tak na imie a taka cholera pyskata jest że nie mamy juz nerwów do niego
Koticz a to to jest częsta przypadłość u "świeżych mężów" mój też sobie czasami zapomina że nie jest kawalerem chociaż ostatnio coraz mniej sobie zapomina A jak już tak zapomni to też wylewam morze łez ale tak żeby widział żeby wzbudzić w nim poczucie winy i mówię że ja sie nerwować nie mogę bo mała też się nerwuje
Andzia poka poka te firanki bo ich opis mnie zaintrygował
Ania jaka fajna chałpka jakie słodziuchne a te skarpeteczki to już całkiem cudne też chce takie
Lenusia ładnie wyglądasz z brzusiem
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
AniaCzajka Ty też juz masz sporego brzusia
sylwka próbowałam zrobić zdjęcie ale odbija mi się swiatło z okna i dupa bo nic nie widac
A ja całę popołudnie siedze na allegro i przegladam ciuszki. Trzeba cos upatrzec fajnego i uzywanego za niska cene.
Tak sobie siedzialam w ciszy a Wojtuś tak zaczal mi szaleć w brzuchu, że az poczulam przes skore jak mi brzuch podskakuje fajowe uczucie mąż niestety jak wrocil to juz nic nie czuł szkoda, bo chcialam zeby też poczuł jak mu synek przybija piątkę
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- lenusia7
- Gość
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Właśnie przed chwilą poczułam pierwsze ruchy mojego maleństwa.Cudowne uczucie.Kilka razy dał/dała o sobie znać.
No jestem w szoku chyba dziś z wrażenia nie zasnę !
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Witam w poniedziałkowy poranek Mam nadzieje, że choróbska Was nie dopadają i się w miare dobrze czujecie? Jak humorki?
xxElaElaEeexx fajowe uczucie no nie? ja z kolei wczoraj pierszy raz poczułam Wojtusia ale przez skórę. Połozyłam ręke na brzuchu a ten mnie zaczepiał hihi
Ja wczoraj zrobilam małe zakupy na allegro dla Wojtusia. Troche sie zdenerwowalam bo mialam upatrzona świetna bluze z H&M,praktycznie nówka i mogłam ja mieć za 1zł,więc czekalam do konca aukcji żeby ja zalicytowac a babka 5 minut przed końcem aukcji wycofala ja ale bylam zla. Widocznie nie chciala sprzedac bluzy za 1zł wrr Ale mi okazja przeszla kolo nosa wrr
Ale za to kupilam takie rzeczy:
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ela gratuluję ruchów maluszka. Ja wczoraj też odczułam, raczej takie bąbelki tuż za spojeniem łonowym, i to na pewno nie były jelita a w sobotę zauważyłam jak mój brzuch faluje
AniaCzajka, Lenusia ślicznie wyglądacie.
Ja dopiero wstałam. Byliśmy wczoraj zaraz z mężem,zobaczyć w lesie czy są grzyby, a tam sucho jak pieprz, no i nici z naszych łowów. Długo nie spacerowaliśmy, bo oczywiście siku i starsznie głodna się zrobiłam nie wiem, czy któraś z Was oglądała polski film " Big Love"...polecam, choć jak dla mnie strasznie trudny ten film. i tak popołudnie niedzielne zleciało. Potem oczywiście zaczęłam się wczytywać w te wszystkie wady genetyczne,że masakrycznie głowa mnie rozbolała, do tego stopnia, że ciągnęło mnie na wymioty...czekanie na wynik tej amniopunkcji doprowadza mnie do obłędu. I jak zwykle, nie mogłam się ułożyć w łóżku jak się położyliśmy...nie mogłam zasnąć, co chwila się budziłam, aż w końcu od 2:30 do 4:30 nie umiałam zasnąć, więc zrobiłam sobie kakao z płatkami kukurydzianymi i w końcu zamknęłam oczy...strasznie się umęczyłam.
No to na tyle marudzenia
Miłego dnia dla was
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
a jesli chodzi o grzyby to lubie chodzićpo lesie tylko na razie parę dni przymrozków było i grzyby znów zniknęły. Trzeba poczekać jak bedą jakies 2 cieple noce to znow będzie wysyp grzybow - szczególnie tych podgrzybków z ciemnymi łebkami 9idealne do marynowania)
A jesli chodzi o wady genetyczne to niepotrzebnie to czytalas, bo potem człowiek się stresuje a niepotrzebnie. Ja tez czasem o czymś poczytam w necie,a potem pół dnia sobie wkręcam i aż boli mnie brzuch więc stwierdzilam,że biorę wujka google na dystans.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja za to lubię ze świeżych grzybów, robić zupę z ziemniakami,marchewką i selerem
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa