BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #446446 przez lenusia7
Ja na dziewczynke juzzz dawno sobie umyśliłam imiona... i choc nikomu sie nie podobaja w domu nie chca nawet słyszec to napewno bedzie Tatianka albo Elizka :DD

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #446447 przez sylwka727
Ela dobrze że mój eMek nie grymasił pierwszy który przymierzył bardzo się nam spodobał i go kupiliśmy, a ślub bierzecie w moje urodziny :lol:

Katarzyna ładne imię mąż wybrał :)

Gosia ja tak przedwczoraj w nocy podobno majaczyłam i to nie po polsku hehe mówiłam językami :blink: A dziś jak byliśmy na mszy to księdza że tak powiem "przycięło" pół godziny stał patrzył się w kartki i nic nie mówił potem coś powiedział i usiadł nikt nie wiedział o co chodzi i ludzie zaczęli wychodzić nie wiem jak tto się potoczyło bo też poszłam

Aksa mi sie Patryk podoba ale mój brat ma tak na imie a taka cholera pyskata jest że nie mamy juz nerwów do niego

Koticz
a to to jest częsta przypadłość u "świeżych mężów" :lol: mój też sobie czasami zapomina że nie jest kawalerem chociaż ostatnio coraz mniej sobie zapomina :blink: A jak już tak zapomni to też wylewam morze łez ale tak żeby widział żeby wzbudzić w nim poczucie winy i mówię że ja sie nerwować nie mogę bo mała też się nerwuje

Andzia poka poka te firanki bo ich opis mnie zaintrygował :lol:

Ania jaka fajna chałpka :silly: jakie słodziuchne a te skarpeteczki to już całkiem cudne też chce takie :side:

Lenusia ładnie wyglądasz z brzusiem :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #446456 przez andzia_zg
lenusia ale Ci ładniutko z brzusiem :lol: ciąża Ci służy :lol: No i nie da sie ukryć, że laska z ciebie :lol:

AniaCzajka Ty też juz masz sporego brzusia :lol:

sylwka próbowałam zrobić zdjęcie ale odbija mi się swiatło z okna i dupa bo nic nie widac :dry:

A ja całę popołudnie siedze na allegro i przegladam ciuszki. Trzeba cos upatrzec fajnego i uzywanego za niska cene.
Tak sobie siedzialam w ciszy a Wojtuś tak zaczal mi szaleć w brzuchu, że az poczulam przes skore jak mi brzuch podskakuje :lol: fajowe uczucie :lol: mąż niestety jak wrocil to juz nic nie czuł :dry: szkoda, bo chcialam zeby też poczuł jak mu synek przybija piątkę :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #446463 przez lenusia7
Andzia polecam Ci ta wyprawke... bardzo mi przypadła do gustu allegro.pl/super-wyprawka-dla-chlopca-0-...szt-i2703638171.html

12 lata 3 miesiąc temu #446502 przez andzia_zg
lenusia super zestaw. szkoda,że nie mozna kupowac pojedynczo, bo pare rzeczy juz mam i bym tylko dobrała co potrzebuje.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #446518 przez lenusia7
No własnie troszke za duzo tego, jak wiadomo bobo szybko rośnie takze az tyle wydaje mi sie nie jest potrzebne ... Wieczorkiem jak uruchomie 2 komputer to mam tam gdzies zapisanych kilka nazw allegrowoiczów godnych polecania którzy maja świetne pojedyncze rzeczy wiec mozna sobie wybrac cos co nam potrzebne .. podesle Ci :D

12 lata 3 miesiąc temu #446595 przez xxElaElaEeexx
AniaCzajka Słodki ten Twój brzusio.

Lenusia Ty również pięknie wyglądasz.

12 lata 3 miesiąc temu #446641 przez xxElaElaEeexx
Dziewczyny !!!

Właśnie przed chwilą poczułam pierwsze ruchy mojego maleństwa.Cudowne uczucie.Kilka razy dał/dała o sobie znać. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
No jestem w szoku chyba dziś z wrażenia nie zasnę ! :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #446675 przez kika1985
Agnieszka u nas tak samo Zosia mu nie pasi a sam nie ma pomysłów na imię :P

12 lata 3 miesiąc temu #446676 przez kika1985
Ela gratuluję ruchów :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #446724 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)

Witam w poniedziałkowy poranek :-) Mam nadzieje, że choróbska Was nie dopadają i się w miare dobrze czujecie? Jak humorki?

xxElaElaEeexx fajowe uczucie no nie? :lol: ja z kolei wczoraj pierszy raz poczułam Wojtusia ale przez skórę. Połozyłam ręke na brzuchu a ten mnie zaczepiał hihi :lol:

Ja wczoraj zrobilam małe zakupy na allegro dla Wojtusia. Troche sie zdenerwowalam bo mialam upatrzona świetna bluze z H&M,praktycznie nówka i mogłam ja mieć za 1zł,więc czekalam do konca aukcji żeby ja zalicytowac a babka 5 minut przed końcem aukcji wycofala ja :angry: ale bylam zla. Widocznie nie chciala sprzedac bluzy za 1zł wrr :angry: Ale mi okazja przeszla kolo nosa wrr :angry:
Ale za to kupilam takie rzeczy:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #446725 przez Gosia27
hej dziewczyny
Ela gratuluję ruchów maluszka. Ja wczoraj też odczułam, raczej takie bąbelki tuż za spojeniem łonowym, i to na pewno nie były jelita :laugh: a w sobotę zauważyłam jak mój brzuch faluje :laugh:
AniaCzajka, Lenusia ślicznie wyglądacie.

Ja dopiero wstałam. Byliśmy wczoraj zaraz z mężem,zobaczyć w lesie czy są grzyby, a tam sucho jak pieprz, no i nici z naszych łowów. Długo nie spacerowaliśmy, bo oczywiście siku i starsznie głodna się zrobiłam :P nie wiem, czy któraś z Was oglądała polski film " Big Love"...polecam, choć jak dla mnie strasznie trudny ten film. i tak popołudnie niedzielne zleciało. Potem oczywiście zaczęłam się wczytywać w te wszystkie wady genetyczne,że masakrycznie głowa mnie rozbolała, do tego stopnia, że ciągnęło mnie na wymioty...czekanie na wynik tej amniopunkcji doprowadza mnie do obłędu. I jak zwykle, nie mogłam się ułożyć w łóżku jak się położyliśmy...nie mogłam zasnąć, co chwila się budziłam, aż w końcu od 2:30 do 4:30 nie umiałam zasnąć, więc zrobiłam sobie kakao z płatkami kukurydzianymi i w końcu zamknęłam oczy...strasznie się umęczyłam.
No to na tyle marudzenia :P
Miłego dnia dla was

12 lata 3 miesiąc temu #446736 przez andzia_zg
Gosia27 te bąbelki to na pewno dzidziuś :-)
a jesli chodzi o grzyby to lubie chodzićpo lesie tylko na razie parę dni przymrozków było i grzyby znów zniknęły. Trzeba poczekać jak bedą jakies 2 cieple noce to znow będzie wysyp grzybow - szczególnie tych podgrzybków z ciemnymi łebkami 9idealne do marynowania)

A jesli chodzi o wady genetyczne to niepotrzebnie to czytalas, bo potem człowiek się stresuje a niepotrzebnie. Ja tez czasem o czymś poczytam w necie,a potem pół dnia sobie wkręcam i aż boli mnie brzuch więc stwierdzilam,że biorę wujka google na dystans.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #446744 przez Gosia27
Andzia_zg jestem po studiach o kierunku medycznym,moja świadomość jest przeogromna, aż trudno mi nie szukać opracowań po czasopismach i artykułach medycznych...chciała bym wiedzieć wszytsko, a z drugiej strony może i nic,mniej wiem lepiej śpię,<bezradny>

Ja za to lubię ze świeżych grzybów, robić zupę z ziemniakami,marchewką i selerem :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #446746 przez kika1985
andzia sliczne rzeczy :)

mój mąż był na grzybach w piątek i koszyk przyniósł :P zasuszyliśmy wszystko

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka