BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #446749 przez lenusia7
Dzien dobry kobietki :D śliuczne rzeczy wylicytowalas ..u mnie pelno grzybow bylam o 6 i mam caly kosz... troszke zasuszę na swieta :D a reszte do sosiku mmm

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #446782 przez Agnieszka86
Witam kobietki :)

Widzę, że u Was grzybobranie pełną parą:) Ja grzybki lubię, ale nie zbieram, bo zwyczajnie ich nie widzę :angry:

Rano byłam na badaniach, poszłam na zakupy, a potem chciałam pójść do fryzjerki, ale zrobiło mi się słabo, kiedy już szłam ten fryz zmienić, no wiec obrałam inny kierunek-samochód i dom... Kurcze chyba całą ciążę będę miała te spadki ciśnienia po dłuższym czasie spędzanym w pionie :(

Gosia po takich studiach masz ogromną widzę czy chcesz czy nie, ale czytanie w necie na 1000000000% nie jest dobre, ja już się z tego wyleczyłam. Na początku ciąży miałam plamienia i non-stop czytałam o tym w necie-myślałam, że oszaleje! Nie denerwuj siebie i maleństwa :kiss:

Strasznie mi zimno, idę zrobić sobie herbatę z sokiem malinowym i cytrynką:) Potem zrobię pranie...i zacznę pakować szkło i książki, bo czeka nas z mężem mała przeprowadzka :)

udanego poniedziałku :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #446789 przez kika1985
Agnieszka ja mam tak samo z tymi grzybami ale do tego zbieram te niejadalne B)

12 lata 3 miesiąc temu #446799 przez Agnieszka86
Kika ja nawet tych niejadalnych nie widzę!!! :P Moja wyprawa do lasu to powrót z pustym koszyczkiem, więc żadna to dla mnie atrakcja :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #446829 przez andzia_zg
Ja tam lubię zbierac grzyby,duzo zawsze pominę,bo ślepiec ze mnie i zawsze uzbieram najmniej ze wszystkich ale zawsze w koszyczku coś jest. Tu niestety gdzie mieszkam nie znam lasów i nie chodze na grzyby.Zreszta tu koło mnie nie ma nawet takich "grzybowych" lasów.Trzeba jeździć dalej np w okolice gdzie mieszka sylwia2 :-)

Ale powdychać świeżego powietrza w lesie bardzo lubię :-)

Muszę dziś troszke ogarnąć mieszkanie i w końcu posegregowac ciuszki, które dostałam od siostry, bo połowę sypialni mam w workach :P Mało ciuszkow zostanie dla mnie, bo różowe musze z powrotem popakowac i odwieźć siostrze ale zawsze cos zostanie np pościele itp.
A w tygodniu zaczną przychodzić pocztą moje pierwsze allegrowe zakupy dla Wojtusia :-)

Wstawie pranie,a jak mąż wróci z pracy to muszę podjechac do miasta po kwiaty, bo teściowa ma dzis imieniny.Potem on pojedzie na angielski a jak wróci to o 20 podjedziemy do teściowej z życzeniami.

Ale sie rozpisałam. Gaduła ze mnie :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #446832 przez aksa
hej dziewczyny
ja jak byłam młodsza to z tatą chodziłam na grzyby:) teraz jakoś tak wychodzi że bardzo rzadko się uda zrobić wyprawę, ale za to moi teściowie to prawdziwi zapaleńcy!! już mam zasuszone i przywiezione dwie reklamóweczi grzybków:) a do tego pare słoików:D a to jeszcze nie koniec więc nie narzekam w tej kwestii ;)

u mnie weekend totalnie nudno :dry:

wstałam dziś po 10 i teraz jem śniadanie ale coś mi ciężko idzie, mdli mnie dziś :unsure: i o co kaman, :dry:

dziś po południu ide za na zakupy z mamą:) powiedziała że chce mi kupić jakieś ładne ręczniki na urodziny więc szykuje się wyprawa :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 miesiąc temu #446835 przez andzia_zg
aksa popołudniu się troszkę "rozruszasz" jak połazisz po mieście i od razu będziesz miałą lepszy humor :-) Najbardziej dołuje samotne siedzenie w domu :/ A małezakupy zawsze poprawiaja humor :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #446839 przez aksa
andzia masz racje:)
przy okazji kupie sobie krem na rozstępy bo mi sie już konczy

a najgorzej to wieczorem i w nocy samej :dry:
a małżowi nie najgorzej, wczoraj mieli piękny dzień w słońcu 30stopni!! więc można pozazdrościć

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 miesiąc temu #446843 przez Agnieszka86
Andzia to czeka Cię aktywny dzień do godzin wieczornych :) Moja mama też ma dzisiaj imieniny, ale życzenia już złożone, a impreza imieninowa będzie za 2 tygodnie łączona razem z imieninami taty:)

Fajnie, że już macie ciuszki dla swoich maleństw:) Ja jeszcze nic nie kupuję, na razie tylko namiętnie oglądam na allegro:) u nas jest taki przesąd żeby nic nie kupować dla dziecka przed urodzinami (poza tym co konieczne do szpitala i zaraz po powrocie do domu), więc na razie, żeby nie denerwować mamy i teściowej nie robię dzieciakowych zakupów, ale jak już zacznę to nikt i nic mnie nie powstrzyma :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #446846 przez andzia_zg
Odnośnie kremu na rozstępy. Do tej pory używałam krem z Ziajki,a teraz kupiłam sobie Balsam na rozstępy Palmers'a. Czytałam o nim dużo dobrych opinii więc sprawdzę czy rzeczywiście jest taki dobry.

aksa zazdroszczę tych 30 stopni. Jak ja lubię ciepełko...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #446847 przez lenusia7
U mnie tez krzycza że nie kupuje sie niczego wczesniej ... aczkolwiek ja im sie nie spowiadam i choc korci pokazac ...wcale tego nie robie :D

12 lata 3 miesiąc temu #446848 przez lenusia7
Ja uzywam Perfecta mama jest swietny niedrogi na zmiane z mustelka

12 lata 3 miesiąc temu #446853 przez kika1985
ja też muszę sobie koniecznie jakiś balsam kupić na rozstępy, mąż mial mi kupić ale zapomniał :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #446854 przez andzia_zg
Ja zaczęłam od tego weekendu kupować powoli ciuszki, bo nie chcę potem mieć jednorazowo mega wydatku.a tak to szperam na allegro, wypatruję jakeś rzeczy w niskiej cenie i stopniowo będę kupowała. W tym tygodniu chcę zrobić dokładną listę wyprawkową. Wymienie sobie w niej wszystkie rzeczy które potrzebuję, zrobie takie kolumny z poszczególnymi rozmiarami i pod nimi dodam rubryki "ile potrzebuje", "ile juz mam" i "ile musze dokupic"
tylko potrzebuję jeden wolniejszy dzien, bo od paru dni ciągle coś robię :silly:

Jak zrobię tą listę to podeślę Wam na ściągę :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #446856 przez kika1985
andzia ja też sobie wydrukowałam wyprawkę i teraz muszę odhaczyć co już mam w czego potrzebuję

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka