BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #464123 przez lenusia7
Bozeeeeeeee szok z tym zlobkiem ech co sie dzieje na tym swiecie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #464125 przez patrycja85
same chłopaki:) to na pewno przez to euro:)

miałam robić ciastka ale mój B przyniósł z pracy takie pyszne babeczki czekoladowe że ciastka przełożyłam na jutro:)

vernix-dziękuję, przekaże mamie:)

aksa-powodzenia z colą;) tylko ja musiałam poczekać kilka godzin zanim akcja się zaczęła ale było warto. wczoraj wyczekiwałam takich samych kopniaków ale mój B stwierdził że pewnie mały ma zakwasy po ostatnim:)

umówiłam się właśnie na usg w 3d:) za tydzień:) ciekawa jestem czy twarzyczkę chociaż trochę będzie widać:)

12 lata 2 miesiąc temu #464139 przez sylwka727
Sylwia super że wszystko jest w porządku z synkiem :)

Lenusia o jakim zboku mowa bo ja nie w temacie :huh:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #464145 przez lenusia7
A o takich opiekunkach co kneblowały dzieci w zlobku. Wlasnie bylo w uwadze na tvn . Tu mozesz przeczytac prosze :http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/704595,Skandal-w-zlobku-Zwiazywaly-dzieci-i-kneblowaly-im-usta

12 lata 2 miesiąc temu #464156 przez sylwka727
A oglądałam właśnie okropne baby aż płakać mi się chciało jak zobaczyłam ten filmik z tymi dziećmi związanymi :angry:

Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #464176 przez koticz
Sylwia cieszę sie ze z synkiem wszystko ok.Imię już wybrane?Ciężkie te wasze chłopaki,będą młode byczki jak podrosną :silly:

na 3d to super bedzie buźkę widać!!! koniecznie zapodaj zdjecie jak juz bedziesz miala.Ile cie to bedzie kosztować???

Narobiłyście mi smaka tymi domowymi wypiekami i pomyslałam żeby zrobić takie nadziewane rogaliki i właśnie sie kapłam ze mimo iz mieszkam z moim juz 2,5roku to jeszcze sie nie dorobilam wałka :side: :silly: heheh czyli kupie moze jutro te babeczki dr,Oetkera co je trzeba tylko wymiąchać i już sa

Trzymajcie kciukasy zebym sie w nocy na siku i ciastko nie obudzila bo jutro ide oddac mocz do badania i ta krzywa cukrowa chce zrobic

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #464189 przez patrycja85
koticz-w wawie usg 3d kosztuje 200 zł. nie mogę się już doczekać:)

ja się zajadam orzechami włoskimi ale myślę o pomarańczach:) śmieszne są te zachcianki. w sensie ze nie jakieś wyszukane tylko że co chwila na coś się ma ochotę:)

chyba te męskie ignasiowe hormony już działają na mnie bo mój B pojechał na piłkę a ja myślę żeby zamiast m jak miłość obejrzeć borussia-real:))))

12 lata 2 miesiąc temu #464191 przez Beata 26
Trochę już się uspokoiłam, mam nadzieję, że serduszko synka bije już ciut wolniej..

Patrycja - fajnie, że zamówiłaś Mozarta, tym bardziej, że wiele badań potwierdza jego niesamowity wpływ na rozwój maluchów

Vernix - miło, że zaglądasz *:******** i ja też rozważam inne produkty, typu karuzela lub kocyko-dywanik

AniaCzajka
- świetnie, że z Franiem wszystko ok! :)

Sylwka Jestem za Julianą! ale jeśli u Was nie przechodzi, to nie widzę przeciwskazań dla Julity, to też piękne imię i mało spotykane moim zdaniem. Mi się jeszcze Liliana podoba :) i moja kochana Rozalka :) i Jaśmina :)

12 lata 2 miesiąc temu #464246 przez sylwka727
Patrycja to w wa-wie tańsze niż w Rzeszowie bo u nas 250kosztuje tyle że moja ginka zakupiła sobie prywatnie ten sprzęt niedawno i robi za 100 bo mówiła że jak się ma certyfikat to właśnie 250 a ona nie ma i za 100 robi więc w czwartek na wizycie umawiam się z nią na 3d chciałabym na poniedziałek bo mąż ma wolne i poszlibyśmy razem :)

Beata dałam propozycje Liliany bo też mi sie podoba ale gdzie też nie przejdzie on do mnie Basia albo Kasia bo jemu się takie podobają i dogadaj sie z nim

Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #464247 przez lenusia7
Lilka fajnie , bardzo ladne imie a teraz po filmie nad zycie podoba mi sie jeszcze bardziej coreczka A .mRoz tak wlasnie ma . Sylwka nie daj za wygrana placz tup ale postaw na swoim :P

12 lata 2 miesiąc temu #464268 przez Depeche
Mi się też bardzo Liliana, albo Lilianna podoba, ale mój jest definitywnie na nie i nawet nie bylo dyskusji. Przy wyborze imienia ja sie jeszcze kieruje tym jak czlowiek bedzie sie czul z nim w wieku doroslym, np. taka Zuzia ( mega popularna zreszta i ladna ) , do doroslej kobiety jakos nie bardzo Pani Zuziu, a ciekawa jestem czy beda mowic pani Zuzanno. Pewnie tak. Kacpre to takie super imie jak dla mnie, ale tylko dla chlopca. Lilka- jest super.

Z tym zlobkiem to prosze nie piszcie wiecej, moje dziecko chodzi do zlobka, poszla jak miala rok. Wprawdzie nie podejrzewam zeby ja tam kneblowali i wiazali, ale do szczesliwych, bynajmniej na poczatku, nie nalezala. To jeszcze nienarodzone tez chce poslc w tym wieku do zlobka, wiec wole nie ogladac ,bo tylko sie nakrece i zalame.

Spadam sie myc, a Wam zycze dobrej nocki. Stosunkowo udanej ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #464273 przez mamcia2013
Sylwia2 super że wszystko w porządku :)

Te baby ze żłobka to tylko powiesić :ohmy: :angry:

Ja mam dziś mega lenia i pół dnia przeleżałam i przespałam. Zaraz znów do wyra.
Słodkich snów mamusie i brzusie :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #464342 przez Agnieszka86
Dzień dobry:)

Znowu pierwsza na forum :cheer:
Kiepsko mi się dzisiaj spało :( jak wstałam na siku, to nie mogłam zasnąć i tak się rzucałam po łóżku jak głupia. Zosia mnie za to rozbawiła w nocy, główkę albo pupę wypięła mi nad pępkiem i miałam taka twardą kule :lol:

Zjadłam śniadanie, zaraz idę z siostrą pobuszować po ciucholandach-chcę kupić płaszczyk na zimę jakiś, bo mój grzybek, już w pierwsze zimne dni mi nie wystarczał, a myślałam, że w zimie dam w nim radę:( Przy okazji na pewno znajdę coś innego dla siebie ;)

Dobrego dnia dla dzidziusiów i ich mam:)

12 lata 2 miesiąc temu #464360 przez Lafi
dobry:)

Ania i Sylwia super ze z maluchami wszystko ok:)

Ale się usmiałam z tych opowieści o dzieciakach. Seweryn miał okres że mi przeklinał, ale duzo czasu spędzał u babci, tam mieszka brat z dzieciakami 19 i 14 a ich łacina maskara i sobie młody pewnie myślał że tak jest ok, opierniczyłam bratanka, młodemu tłumaczyłam, teraz mu przeszło na szczeście, ale moze też dla tego ze odkąd jestem na l4 to siedzi w domu. i ch nie słyszy. ale byłam mega wkurzona na dzieciaki brata.

a z takich śmiesznych sytuacji to kiedyś Seweryn Jarka: Tatuś zajde do babci po tego małego ptaszka(papużka) i pokarze mu twojego boroczka, z leksza zatkało tatusia.

Wczoraj po imprezie wrociłam wykończona, od siedzenia juz mnie kręgol bolał, ale malutka Nadia słodka, troche płakała.
A dzidzia w brzuchu szalała jak kobitki zaczeło głośnio opowiadać:)

12 lata 2 miesiąc temu #464366 przez sylwka727
Depeche no właśnie też mi się Zuzia podobała ale mam takie samo podejście jak Ty i po przeanalizowaniu odpadło właśnie przez Pannę Zuzannę. Heh u nas niestety też nie było dyskusji chociaż czasami w rozmowie wracam do propozycji ale jest zdecydowane nie

A ja dziś o dziwo po 8 wstałam bardzo wcześnie jak na mnie ale za to 0 20 już mnie kładło wiec już ułożyłam się wygodnie na łóżku i nagle słysze jak mama opiepsza młodego jak zwykle okazało się że nie zrobił zadania oho to pospane no i faktycznie zaraz młody przychodzi z zeszytem i zrób to jest taka zakała rodu przychodzi ze szkoły i pytam go czy coś ma na zadanie żeby mu pomóc a nie po nocach siedzieć a temu pacanowi ciężko powiedziedzieć on nigdy nie ma nic na zadanie

Moje Aniołki[*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka