BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #464667 przez sylwia2
Andzia wczoraj w poczekalni u gin rozmawiałam z przypadkowym spotkanym przyszłym tatusiem z Lubania( tez marcowy) i powiedział mi ze jego żona od wczoraj zaczeła zajecia w szkole rodzenia ale w zgorzelcu, są bezpłatne i trwaja jakos 2,5 miesiaca 2 razy w tygodniu w środe i czwartek od godz 13 do 15.pierwsza godzina jest bez meżów/partnerów bo są omawiane teorie a druga godz juz z facetami i wtedy są cwiczenia rózne min. z piłką, oddychanie. w lubaniu sie dowiadywali i godz szkoły rodzenia kosztuje 40 zł i jest duzo mniej ciekawie. POwiedział ze tyle samo ich wyniosą dojazdy co w Lubaniu by zapłacili ale jest duzo ciekawiej z Zgorzelcu. Fajna sprawa tylko te godziny mi nie pasuja.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #464672 przez sylwka727
Sylwia cudo przepiękna buźka mały przystojniak będzie :lol: uwielbiam oglądać zdjęcia z usg czasami nawet na googlach sobie oglądam :blink:

Gosia no to niedobrze że cię takie cholerstwo dopadło ale dobrze że cię nawodnili i że mała kopie

Kika oj nie będzie głodna ale ja będę musiał kupić te wkładki bo inaczej się nie da

Ela no nie fajne to uczucie jak tak się leje ale z drugiej strony będziemy mogłu tylko piersią karmić a niestety inne mamy nie mają tej przyjemności i bliskości z maluszkiem z powodu braku mleka

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #464676 przez kika1985
sylwiq sliczna buźka:)

gosia kurcze i ciebie choróbsko dopało, zdrówka życzę trzymaj się

12 lata 2 miesiąc temu #464678 przez lenusia7
Sylwia cudasny chlopczyk :****Muaaahh :P Ja jutro mam wizyte o 11 mam nadzieje ze na usg bedzie cos widac bo ostatnio prywatnie wielmoznej Pani nie chcialo sie zrobic i widac tam jedynie wielka plame. A zaczęłam powoli uzupelnac kronike wiec musze wkleic jakies dobrej jakosci.

12 lata 2 miesiąc temu #464680 przez kika1985
ja nie zakladam kroniki bo mam póki co 2 zdjęcia usg , a wy po ile macie zdjęć?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #464682 przez lenusia7
ja mam 3 bo raz bylam prywatnie. kupilam taka kronike w ktorej najpierw opisuje sie jak rodzice sie poznali +zdjecie, wkleja mame z brzusiem w kazdym miesiucu np 10 kazdego miesiaca , jest drzewo genealogiczne ale samych dziadkow rodzicow i rodzenstwa malenstwa jesli ma itd take jest troszke tego pozniej juz sama swietne rzeczy pukiel wloskow odbicie raczki , stopki farba, zdjece jak je kwasne,slodkie, ze swiat itd ogolnie do 1 roku dziecka . Super sprawa w empiku jest wielki wybor

12 lata 2 miesiąc temu #464683 przez sylwia2
hhe fakt nosek ma jakis zadarty hmm ciekawe po kim :laugh: :laugh:
leniusia robisz kronikę sama? ja tez zaczełam robic, własnorecznie bo te kupne mają mało jednych informacji, a za dużo innych a i tez nie spotkałam w sklepie takiego typowego pamietnika brzuszka tylko juz po urodzeniu.

Fajnie ze czujecie kopniaczki ja tylko czasami deliktanie ale widocznie taka natura mojego synka bo nawet na badaniach był spokojny, nie brykał.Chodz miałam w planach zjesc przez wizyta czekoladkę ale pozniej zrezygnowałam bo jak by zaczał szalec to gin niemiałby możliwosci zbadania.

12 lata 2 miesiąc temu #464684 przez kika1985
o ja nawet nie wiedzialam ze coś takiego jest, myslalam ze po prostu do albumu klejasz po kolai zdjęcia z usg

zaraz poszukam z necie czegoś takiego i chyba też kupię bo to super pamiątka

12 lata 2 miesiąc temu #464685 przez sylwia2
ja mam dośc dużo zdjec tzn na każdej wizycie z 4 szt dostaje wiec chyba z 12 mam.

12 lata 2 miesiąc temu #464686 przez lenusia7
sylwia mialam robic sama ale natrafilam na bardzo fajna od 1 miesiaca brzuszka do 1 roku zycia takze zostałam przy niej :) Kupilam kremowa z amarantem bardziej pod dziewczynke a tu taki psikus ... zostane przy niej mam nadzieje ze dawis sie nie obrazi kiedy dostanie ja na 18 ur :D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #464694 przez andzia_zg
sylwia2 napisał:

Andzia wczoraj w poczekalni u gin rozmawiałam z przypadkowym spotkanym przyszłym tatusiem z Lubania( tez marcowy) i powiedział mi ze jego żona od wczoraj zaczeła zajecia w szkole rodzenia ale w zgorzelcu, są bezpłatne i trwaja jakos 2,5 miesiaca 2 razy w tygodniu w środe i czwartek od godz 13 do 15.pierwsza godzina jest bez meżów/partnerów bo są omawiane teorie a druga godz juz z facetami i wtedy są cwiczenia rózne min. z piłką, oddychanie. w lubaniu sie dowiadywali i godz szkoły rodzenia kosztuje 40 zł i jest duzo mniej ciekawie. POwiedział ze tyle samo ich wyniosą dojazdy co w Lubaniu by zapłacili ale jest duzo ciekawiej z Zgorzelcu. Fajna sprawa tylko te godziny mi nie pasuja.

Oj to u mnie odpada,bo mój mąż pracuje do 15:00, a często ma też nadgodziny :dry: Szkoda, bo do Zgorzelca mam rzut beretem, ale nie mam sie jak dostać bo mąż zabiera auto,poza tym we wtorki i czwartki ma angielski więc dupa :dry: No w w Lubaniu są 2 spotkania po 2 godz (1 godz 40zł) wiec wychodzi 320zł - dla mnie to za drogo :dry:
Wczesniej jak mieszkałam w Zgorzelcu to by nie było problemu,ale od roku wynajmujemy mieszkanie w Lubaniu.

A jesli chodzi o ilość zdjęć to ja dostaję po jednym zdjęciu. Ostatnio tylko dostałam 3 zdjęcia, bo jedno jej nie wyszło, bo się akurat skończył papier

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #464696 przez aksa
cześć dziewczynki!
co za pochmurny paskudny dzień buuuu;/

dziewczyny super,że wizyty się udały!!

lusiaczek gratuluję synusia!! :lol:
sylwia śliczne zdjęcie!a nosek ma boski! :lol:

ja robie zdjęcia w każdym miesiącu,tylko jakoś w tym ominęłam dziś muszę koniecznie zrobić!

ja już obiad lekko ogarnęłąm, zrobiłam racuchy z jabłkami posypane cukrem pudrem najulubieńsze mojego małża:) od wczoraj o nich myślałam po tych pysznościach o których pisałyście :lol:
jeszcze jakąś zupkę zrobię na szybko może barszczyk biały z jajkiem

dziś ide do rossmana na jakieś zakupy płyny się pokończyły eh, no i kumpela farbę kupi to jej włosy zrobie:)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #464698 przez sylwka727
Ja mam 5 zdjęć i zamierzam sama robić bo uwielbiam tworzyć mimo iż nie zawsze mi to wychodzi a teraz mam dużo dużo czasu :lol: a te kupne to fakt albo za mało miejsca na niektóre rzeczy a na inne za dużo

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #464707 przez lusiaczek82
spróbuje pokazać wam zdjęcie

12 lata 2 miesiąc temu #464708 przez lusiaczek82
chyba za duży format

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka