- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
jaa ale mi smaka narobiłyście na czekoladowe coś..ehh mój m jak mi kupił wczoraj te rogaliki z nadzieniem to ja zjadłam jednego dziś chciałam do herbatki a tu zjedzone wszystko super
ale może lepiej dupa nie urośnie,ale aż mi smutno,że nic nie mam!! co za wewnętrzna walka we mnie się toczy!!
Aksa, nic nie mów o słodyczach...u mnie to już bitwa. Przechodziłam dzisiaj obok cukierni i mówiłam sama do siebie: kup pyszny sernik, nic się nie stanie, a z drugiej strony kolejny głos: ale za tydzień masz badanie poziomu glukozy..Stałam, stałam jak głupia pod tym sklepem i niczego nie kupiłam, ale teraz żałuję ssie mnie
Idę poszukać dżemu
Unbrekable teksty dzieci pierwsza klasa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania cieszę się że z Franiem wszystko ok
Mnie tak wczoraj naszło na oglądanie zdjęć w telefonie i tak mi się tęskni za moją figurą sprzed pierwszej ciąży... Ale zaraz mała mnie kopnęła i mi się humor poprawił ehh te hormony
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
ale dziś chyba zrobię ciastka z jabłkami-może macie jakiś przepis? bo mam jeszcze trochę jabłek a do jedzenia to już takie średnie są. znalazłam w necie jakieś kopertki z jabłkami i będę próbowac:)
Beata-zamówiłam mozarta dla bobasa:)
vernix-ale ci zazdroszczę wyprawy do rodziców. NIE MA JAK U MAMY:))) ja byłam teraz na 4 dni ale musiałam się uczyć więc takie tam to było. jadę teraz za 3 tyg-moja mama ma 50-te urodzinki:)
a teksty dzieci są niesamowite-jadę kiedyś busem i siedzi mama z brzuchem i taki mały synek obok. w pewnym momencie mały przykłada głowę do brzucha mamy i śpiewa. wszyscy się rozpłyneli:) a mały skończył i mówi-podobała się dzidzi piosenka?))
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale dziewczyny macie smieszne historie z tymi dziaciakami hihi No niestety dzieciaki potrafiapalnąć cos w najmniej odpowiednim momencie
Czytam jak piszecie o słodkiem i już mi sie chce cos dobrego...a niedawno dopiero zjadłam 3Bita
- lenusia7
- Gość
Składniki
3 jajka
0,5 l zsiadłego mleka <np z polo m> lub kefiru
2 szklanki mąki
łyżeczka proszku do pieczenia
2-3 niepełne łyżki cukru pudru (jak kto woli, opcjonalnie może byc cukier waniliowy)
3,4 duże słodkie jabłka
Przygotowujemy ciasto jablka na jarzynce dodajemy do srodka i na olej. posypac pudrem
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja sobie też zazdroszczę tego wyjazdu bo myślałam, że nie wypali i liczyłam się tym, iż pojadę dopiero na święta, ale na szczęście mężol dostał wolne.
Twoja mama to młoda kobitka jest Proszę, złóż życzenia od forumowego vernixa
A co jabłek, to wczoraj zrobiłam takie: przekrawamy je na pół, wydrążamy gniazda, w środek dajemy pół kostki czekolady i odrobinę masła. Wszystko posypujemy cukrem i cynamonem. Przykrywamy folią alum. i wkładamy do nagrzanego piekarnika (180 C),na 30-40 min. Pyszota! Nawet świrka mnie pochwaliła
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Co do dzieciaków, to są mega agenci, ja już nie pamiętam akcji z dzieciakami barta, bo parę lat upłynęło od tego śmiesznego wieku:)
Idę czytać ("Stokrotki w śniegu")
A tą książkę, o której pisałam wcześniej-kupiłam:)
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
"mamusiu dlaczego tak stękałaś w nocy, bolało cię coś"??
Oczywiście wiadomo, co jego mama robiła z tatą
Andzia nasze dzieciaczki na pewno będą aniołkami z ...różkami
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A ja sobie zajadam chlebem z dżemikiem wiśniowym pychota
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój Dominik chyba ze 2 razy w życiu przeklął ale nie zwróciłam uwagi i więcej się to nie zdarzyło
za to moja chrześniaczka Natalka podobno w przedszkolu kiedyś powiedziała dzieciom ze ma chujo..go tatę z na pewno to usłyszała od mojej siostry
ja właśnie wróciłam ze sklepów mamy koszule dla faceta mamy, jutro siostra ma pojechać do księgarni po książkę 50 twarzy greya i dokupimy jakiś komin czy cuś
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam do was pytanie odnośnie imienia bo jak na razie zatrzymało się na Juli bo mąż nie chce o innych słyszeć jeszcze ewentualnie Julita wchodzi w gre a bardzo mi się podoba to imię ale moja koleżanka którą chce poprosić na chrzestną ma tak na imię więc moje pytanie brzmi czy to nie byłoby dziwne że matka chrzestna by miała tak na imie jak chrześnica
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
" jedz baranie", " co sie ch. wleczesz", "spier. dziadu"
Szczescie w nieszczesciu, ze moja Mloda uzywa ich tylko w foteliku samochodowym, aczkolwiek zawsze jest mi glupio.