BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #464376 przez kika1985
hej ranne ptaszki

sylwia super ze z maluszkiem wszystko dobrze, i jaki już duży :)

ja dzis w pracy zastępuję kolezankę na sekretariacie nie lubię tego :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #464393 przez andzia_zg
Cześć ciężaróweczki :-)

Ale dziś pada :dry: paskudnie mi się szło do piekarni...padało,wiało... aż wiatr wywijał parasol :angry:

A dziś czeka mnie dzień analizowania cen rzeczy dzieciowych na allegro. Myślałam,że do Zielonej Góry pojade w grudniu i wtedy porobie wszystkie zakupy dla Maluszka Bo w stycznie nie bede jechac tyle km z dużym brzuchem a tu w Lubaniu mały wybór a tu mąż mi wczoraj wyskoczył, że zaczynają montowac nową maszynę, on jest za nia odpowiedzialny i znając zycie będzie musial jeździć w soboty do pracy wiec do Zielonej mozemy jechac jak juz to tylko teraz na weekend, bo potem może nie dac rady a sama przecież nie pojadę na ogromne zakupy.

Kurcze plany mi sie troche pokrzyżowały :dry: i musze kupować wszystko dużo wczesniej. Wiec dzis musze dokladnie przeanalizowac ceny butelek,przewijakow, wanienek, ochraniaczy do lozeczka itp bo w sobote czekają mnie wielkie zakupy. Wolalabym zrobic je w grudniu ale jak mus to mus :dry:

Asiulka_Lech a jak Twoja wizyta? Tez mialaś przeciez wizytę.Poznalas juz płeć?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #464395 przez koticz
Cześć babki!
Ja jestem w trakcie krzywej cukrowej,oddałam krew i uciekłam do domu chociaż chciały pielęgniary żebym siedziała w labolatorium 2h.Ciężką noc miałam bo co chwila się budziłam z myślą,żeby tylko nie jeść nic słodkiego,ani nie iść sikać :silly: Wiecie mnie to nawet ta glukoza smakowała :P ale do 11 to padne z głodu :( jeszcze jak stałam w kolejce to się te pielęgniary do pracy schodziły i każda miała jakieś ciastka z piekarni i pachniały mi tym pod nosem i młoda w brzuchu mi się domagała :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #464411 przez Lafi
u mnie też paskudnie
koticz wypiłam glukoze ok, ale potem to myślałam ze zwróce, mnie piguła posłała do domu:)

kurcze u nas jeszcze nie wiadomo jakie imie co mi sie podoba to mężulkowi nie i bądz tu mądrym i pisz wiersze.

12 lata 2 miesiąc temu #464450 przez sylwka727
Lafi to u mnie mąż jak mi zaczął Basiami Kasiami i tym podobnymi imionami walić to słabo mi się robiło oczywiście bez obrazy dla Baś i Kaś ale mam w swoim otoczeniu przypadki takich dziewczyn z tym imieniem że mi się źle kojarzy

U nas też szaro buro i ogólnie do du.y

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #464495 przez kika1985
andzia trudno zrobisz wcześniej to będziecie mieli z glowy zakupy, a tak na prawdę nie ma co zwlekac na ostatnia chwilę bo nigdy nic nie wiadomo tfu tfu

koticz dobre mówisz? ciekawe czy ja też ten test obciążenia glukoza będę miała bo w poprzedniej ciąży nie miałam w ogóle

sylwka ja mam na drugie Barbara po babci:p ale nie chciałabym się tak nazywac mi się moje imię podoba :P

12 lata 2 miesiąc temu #464525 przez andzia_zg
Chyba jakis skok ciśnienia, bo dziwnie sie poczułam i krew mi poleciała z nosa :-( i to tak sporo :-(

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #464543 przez lusiaczek82
właśnie wróciłam z badania będzie drugi synuś :laugh: a byłam na 80%pewna że to dziołcha :laugh: ale najważniejsze że maluszek dobrze się rozwija waży niie całe 0,5 kg młody jak przyjdzie z przedszkola to będzie szalał z radości bo modlił się o brata

12 lata 2 miesiąc temu #464564 przez Lafi
lusiaczek gratulacje:)kolejny mężczyzna na forum:)

jacie kręce jak u nas zimno sie zrobiło, męzulek poszedł ogień robić a ja chyba zrobie sobie ciepłą herbatke, jeszcze musze przejśc sie do mamy bo mi chleb kupiła a za nic w śwecie mi się nie chce.

pisałyście o ciśnieniu w gabinecie mam zawsze wysokie ok 140/85 a domu 120/70 coś koło ttego a tętno dzidzi od 8 tygodnia mam miezone zawsze 140.

12 lata 2 miesiąc temu #464569 przez lenusia7
Lusiaczek gratuluje ale jaja :D ta sama sytuacja co u mnie :) Buziolki dla malutkiego :******** nniech nam rosni zdrowo kolejny przystojniak :D

12 lata 2 miesiąc temu #464572 przez andzia_zg
lusiaczek gratuluje zdrowego synka :lol: ale jajca - kolejny pisiorek na forum :lol: :lol: :lol: Naprawdę tworzy nam sie niezła drużyna piłkarska :silly:

A ja nadal leże, bo źle się czuję. ciśnienie niby mam ok,ale tętno 110 więc wysokie :huh: Oby szybko przeszło.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #464579 przez kika1985
lusiaczek gratuluje kolejnego chłopaka:) dobrze że zdrowy rosnie

andzia ja zawsze mam wysokie tętno, a moze ty się za mocno denrwujesz i tak ci skacze te cisnienie

12 lata 2 miesiąc temu #464600 przez mamcia2013
Hej kobitki :)

Lusiaczek gratuluję synusia :)

Andzia z tym ciśnieniem to faktycznie coś nie tak, mi się nagle spać zachciało :angry: oszczędzaj się dziewczyno ;) fajnie że już na zakupy śmigacie...

12 lata 2 miesiąc temu #464601 przez andzia_zg
Ja normalnie mam puls 70-80 a tu nagle 110,zawroty i ból głowy i krew z nosa.mi sie wydaje że to cisnienie na dworze takie badziewne, bo stresować dziś raczej się nie mam czym.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #464602 przez andzia_zg
A żeby się zrelaksować (to może mi sie unormuje puls) to słucham sobie piosenki, która bardzo lubię)

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka