- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
sylwia2 napisał:
Andzia wczoraj w poczekalni u gin rozmawiałam z przypadkowym spotkanym przyszłym tatusiem z Lubania( tez marcowy) i powiedział mi ze jego żona od wczoraj zaczeła zajecia w szkole rodzenia ale w zgorzelcu, są bezpłatne i trwaja jakos 2,5 miesiaca 2 razy w tygodniu w środe i czwartek od godz 13 do 15.pierwsza godzina jest bez meżów/partnerów bo są omawiane teorie a druga godz juz z facetami i wtedy są cwiczenia rózne min. z piłką, oddychanie. w lubaniu sie dowiadywali i godz szkoły rodzenia kosztuje 40 zł i jest duzo mniej ciekawie. POwiedział ze tyle samo ich wyniosą dojazdy co w Lubaniu by zapłacili ale jest duzo ciekawiej z Zgorzelcu. Fajna sprawa tylko te godziny mi nie pasuja.
Oj to u mnie odpada,bo mój mąż pracuje do 15:00, a często ma też nadgodziny Szkoda, bo do Zgorzelca mam rzut beretem, ale nie mam sie jak dostać bo mąż zabiera auto,poza tym we wtorki i czwartki ma angielski więc dupa No w w Lubaniu są 2 spotkania po 2 godz (1 godz 40zł) wiec wychodzi 320zł - dla mnie to za drogo
Wczesniej jak mieszkałam w Zgorzelcu to by nie było problemu,ale od roku wynajmujemy mieszkanie w Lubaniu.
A jesli chodzi o ilość zdjęć to ja dostaję po jednym zdjęciu. Ostatnio tylko dostałam 3 zdjęcia, bo jedno jej nie wyszło, bo się akurat skończył papier
Moj tez długo pracuje a i jezdzi moim autem wiec jestem uwieziona.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Jak sie urodzi Wojtuś to będziemy musieli kupic jakies drugie auto żebym miala czym jeździć z małym do lekarza , a potem do pracy.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gratuluje kolejnych synów normalnie chłopaki górą będą się bić o panny.
Co do szkoły rodzenia u mnie tez nie ma tak owej ale zapisałam się na spotkania z położną już przez telefon bardzo mi się spodobała. Zajęcia ustala indywidualnie więc moje będą w dzień wizyty 2 godziny przed abym dwa razy nie jeździła i oczywiście bezpłatne.
Teraz troszkę pozadręczam Was moimi obawami a mianowicie od wczoraj czuje taki strasznie ciągnący ból brzucha na samiutkim dole zwłaszcza jak wstaje to zanim się rozruszam idę jak KWAZIMODO!! coś mi się kojarzy że któreś z Was tak też kiedyś miały ? Andzia? Czy to tak czuć rozciągająca się macice? Do tego od czasu do czasu czuje pieczenie kłucie w lewym boku, oszaleć można. Myślałam że to przez te zaparcia ale dziś po porannej toalecie uff jest to samo. Pomóżcie?
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Cześć Dziewczynki;)
Gratuluje kolejnych synów normalnie chłopaki górą będą się bić o panny.
Co do szkoły rodzenia u mnie tez nie ma tak owej ale zapisałam się na spotkania z położną już przez telefon bardzo mi się spodobała. Zajęcia ustala indywidualnie więc moje będą w dzień wizyty 2 godziny przed abym dwa razy nie jeździła i oczywiście bezpłatne.
Teraz troszkę pozadręczam Was moimi obawami a mianowicie od wczoraj czuje taki strasznie ciągnący ból brzucha na samiutkim dole zwłaszcza jak wstaje to zanim się rozruszam idę jak KWAZIMODO!! coś mi się kojarzy że któreś z Was tak też kiedyś miały ? Andzia? Czy to tak czuć rozciągająca się macice? Do tego od czasu do czasu czuje pieczenie kłucie w lewym boku, oszaleć można. Myślałam że to przez te zaparcia ale dziś po porannej toalecie uff jest to samo. Pomóżcie?
Ja tez mialam takie bóle. Jak wstałam to szłam zgięta w pół. Ale lekarka mówiłą, że wszytsko jest ok i że te bóle na środku to rozchodzące się spojenie łonowe, a bóle z boku u niektórych pieczące to właśnie te więzadła. no i jak boli przy wstawaniu to tez przez rozchodzące się spojenie łonowe. Ja na szczęście już chyba przeszłam ten etap. ale mialam te bóle z miesiac (z przerwami oczywiscie) Teraz jak mnie zaczyna bolec to wiem,że nastepnego dnia "wysadzi" mi brzucha, bo nie rośnie mi rozwnmiernie tylko raz na tydzien, dwa mam takie bóle a potem jest skok brzuchola i staje sie wiekszy.
lusiaczek ale słodkie to zdjęcie
lenusia śliczności Ty nasza jakiego Ty masz juz dużego brzuchola Basen normalnie olimpijski ja mam jeszcze sporo mniejszy brzuszek niż Twój
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa