BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2015

10 lata 8 miesiąc temu #908673 przez meli1990
MagdaK biore to rano dwie tabletki przed wstaniem z łóżka, popijam nie wielką ilością wody i odczekuje kilka minut zanim wstane www.doz.pl/apteka/p56359-Mamarin_mamma_tabl._30_szt

daria8913 gratuluję chłopaka i ze wszystko dobrze. ale nie nastawiaj się jeszcze że będzie chłopak bo może się to jeszcze zminić

patio, sylwiaja4 i magda113 fajnie że po wizycie wszystko dobrze

pinezka śliczny brzusio

wer26 trzymam kciuki za wizytę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #908742 przez sylwiaja4
No ja niestety taka szczuplutka nie jestem..... i na pewno nie bde przez najblizszy czas :) (zdjecia robie zawsze w niedzielę - w srody zaczynam nowy tydzień)

Oj dziewczyny ja sę ciesze ze to pierwsza ciąża moge poodpoczywać i poleniuchwać. W taką pogode nie dziwię się ze nerwy są na krańcu.

10 lata 8 miesiąc temu #908743 przez sylwiaja4
wysylam 2 raz fotke bo coś nie łapie
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #908834 przez K1C1A
sylwiaja4 tez musze zaczac robic zdjecia , super widac jak ci brzusio rosnie, swietna pamiatka bedzie :) :)

10 lata 8 miesiąc temu #908841 przez wer26
Ja już też po wizycie :)) Co tu dużo pisać, wszystko jest super, wręcz książkowe jak narazie i oby tak zostało do końca!! Maluch się wiercił, lekarka powiedziała, że będzie akrobata :D cudowne jest takie usg. Nawet paluszki policzone. Jesteś zakochana w tym maluchu... <3
Dobranoc dziewczyny :*

10 lata 8 miesiąc temu #909058 przez meli1990
wer26 to fajnie że po wizycie wszystko dobrze

sylwiaja4 ja jestem trochę szczuplejsza od ciebie. szybko ci brzuszek rośnie. ile już przytyłaś? jeśli można spytać

10 lata 8 miesiąc temu #909117 przez patio
Fatalny dzień dziś. Niby fajnie bo trochę chłodniej, ale przy tej zmianie pogody "dorobiłam się" ciśnienia 93/50 i mega bólu głowy. Masakra. Trochę przestraszyłam się tego niskiego ciśnienia, ale z drugiej strony wiem że lepsze niskie niż wysokie ciśnienie.

Antoś 05.04.2014

Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d

10 lata 8 miesiąc temu #909156 przez K1C1A
Wer26 ciesze sie ze wszystko dobrze z twoja dzidiza :) :)

10 lata 8 miesiąc temu #909181 przez luska
Sylwia swietne te fotki ja jakos nigdy o tym nie pomyslalam ,a szkoda. Wera super że u lekarza wszystko dobrze . Patio ja tez dzis pewnie mam takie ciśnienie bo czume , jeszcze ponad 4 h siedziałam u fryca i nie mam poprostu siły ledwo zipie

10 lata 8 miesiąc temu #909207 przez Marti
Oj ja tez dzisiaj slabo sie czuje, zmeczona masakrycznie. Patio, mnie się w poprzedniej ciąży zdarzalo nawet 70:40, ale wtedy to juz ledwo zylam. Moja ginka mowila, żeby mala kawkę wypić i wlasnie ze niskie znacznie lepsze niż za wysokie.

Ok, zbieram się w drogę:) wakacje:)

10 lata 8 miesiąc temu #909332 przez luska
Heloo

Marti oj zazdroszczę tez już marzy mi się odpoczynek , a gdzie tu jeszcze .a gdzie ruszacie ??

10 lata 8 miesiąc temu #909357 przez sylwiaja4
meli1990 przytyłam tylko pół kg a jestem w 13w 3d. , a różnica widoczna bardzo a w ogole wieczorem po jakimś ciezkostrawnym obiadku..... jak mnie wzdyma do 6 miesiąc hahaha. ( od ostatniego roku przytyłam 10 kg przez tarczyce)

10 lata 8 miesiąc temu #909453 przez Marti
Luska, jestesmy nad morzem, na Helu. Jechaliśmy noca, wiec udali nam sie uniknąć tego armagedonu na autostradzie. Jedyna wada- Piotruś dzis o 6 obudzil sie wyspany i gotowy na plaze, a my zgruzowani po podróży...

10 lata 8 miesiąc temu #909619 przez K1C1A
Czesc
Co taka cisza ,wszystkie mamuski na wakacje wyjechaly?

10 lata 8 miesiąc temu #909832 przez meli1990
ja chyba też przytyłam pół kg ale przy 5 kg na minusie to i tak nie jest tak źle. zobaczę dokładnie 13 bo tedy mam wizytę. ja mam nie duży brzuch ale rzadko przez zaparcia ostatnie przez które mam 3 razy większy wtedy. ja też w ciągu pewnego czasu przytyłam kilka kg. boje się że tym razem dużo więcej przytyję w ciązy niż za pierwszym razem bo już tak nie uważam co jem jak wtedy

ja ostatnio rzadko jestem bo nie mogę długo przy kompie być bo oczy mnie bolą. a nie wiecie czy w ciąży można robić badanie grubości siatkówki oka? nie zdążyłam zrobić przez ciążą a muszę zrobić na kolejna wizytę u okulisty gdzieś pod koniec roku

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia