BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 6 miesiąc temu #984817 przez *Beata*
Dzisiaj nas Hania zaskoczyła tym, że leżąc na brzuszku odwróciła się na plecki :) Jak ten czas leci... codziennie nasze dzieciaczki nabywają nowe umiejętności i zaskakują :) Udało mi się w końcu uchwycić uśmiech, bo zawsze jak Hania widzi, że chcę zrobić zdjęcie to robi poważną minę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984857 przez malina219
Monia przystojniaczki! Super wyglądają :) dziewczynka by Ci się przydała miałaby obstawę! Haha :woohoo:

Agula ja tez nie wiedziałam,ze to będzie w biedronce,wiec cieszę się ze udalo mi się kupić;)

Beata Hania jest śliczna :) Faktycznie wloski maja podobne nasze gwiazdy! :) moja Kalinka tez próbuje się odwracać. Narazie wychodzi jej tylko na boczek i czasami uda jej się z brzuszka na plecy.

Kupiłam jej do skory ALANTAN jakis specjalny nie pamiętam nazwy ale super nawilża! Nic nie dzialalo na te jej nóżki a po tym ma idealne aż mi się wierzyć nie chce! A cena za tubkę 9.90! Za oilatum placilam ok.30 i nie pomagalo :)

Wczoraj bylysmy na przycieciu wedzidelka :) zaplakala delikatnie. Juz z gabinetu wyszla spokojna wiec nawet minutę nie plakala. Samo przyciecie kilka sekund. Cala buzia krwi aż się poplamila na sukience ale później juz nic nie bylo :) troszkę byla niespokojna przez resztę dnia ale juz jest dobrze :)

Udanego weekendu! :)

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #984862 przez *Beata*
Malina - Kalinka śliczna... a jakie ma piękne oczka :) dobrze, że ma to już za sobą to przycięcie wędzidełka, dzielna z niej dziewczynka :)

Wyszliśmy z Hanią na spacer i wyglądał jak zwykle... :( nie wiem, dlaczego nie lubi spacerów :( Byliśmy z 30 min z czego 15 chyba strasznie płakała, aż ludzie się oglądali... wydaje mi się, że była już zmęczona, ale na powietrzu nie zaśnie... wróciliśmy do domu to chwilkę pomarudziła i zasnęła... Nie wiem już o co chodzi... :(

9 lata 6 miesiąc temu #984864 przez *Beata*
Mam pytanie czy Wasze maleństwa mają już zupełnie zagojone pępki?

9 lata 6 miesiąc temu #984873 przez Anabelle

*Beata* napisał: Mam pytanie czy Wasze maleństwa mają już zupełnie zagojone pępki?

tak

9 lata 6 miesiąc temu #984875 przez Anabelle
Mi o dziwo też się już marzy kolejne dziecko, ale jeśli samo się nic nie wydarzy to nie będziemy pomagać.
Trzeba naszych chłopaków jakoś ogarnąć, wrócić do pracy, odłożyć im na edukacje...

Choć pewnie gdybyśmy wpadli za 10 lat, to wtedy uznam, że musi być drugie do pary czyli czwarte :D

9 lata 6 miesiąc temu #984876 przez malina219
Beata moja to jak wyjdziemy na zewnątrz to odrazu spi. Czasami obudzi sie w trakcie spaceru porozglada i dalej spi. A pepuszek juz calkiem zagojony. A Hania cos ma z nim nie taK?! :(

9 lata 6 miesiąc temu #984877 przez *Beata*
Zazdroszczę Wam tych spokojnych spacerów....
Malina - Hani kikucik odpadł jak miała ok miesiąca, ale jeszcze ma taką maleńką kuleczkę czerwoną, jakieś dwa tygodnie temu dzwoniłam nawet po położną, żeby zobaczyła i mówiła, że tak może jeszcze być... ale coś długo mi się wydaje, w dodatku trochę ropka się robiła, za każdym razem po kąpieli jak się rozmoczyło, albo jak psikałam octaniseptem. Od 3 dni zaczęłam prawie cały czas wietrzyć pępek i widzę, że się wysusza już, więc może w końcu będzie ok.

9 lata 6 miesiąc temu #984883 przez monia89
Malina a co Kalinka miała na nóżkach? Olek ma takie coś jutro ide do pediatry ma to jeszcze na brzuszku raczkach.
Dzielna Dziewczynka :-)
Beata my mamy już zagojony odvdawna.

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #984884 przez monia89
Malina a co Kalinka miała na nóżkach? Olek ma takie coś jutro ide do pediatry ma to jeszcze na brzuszku raczkach.
Dzielna Dziewczynka :-)
Beata my mamy już zagojony odvdawna.

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984893 przez kristi*
Beata, Malina dziewczynki śliczne....

Marcinek coś ostatnio nie przepada za leżeniem na brzuszku.
dziś wyspał się do 10:40 potem był długi spacer, a na wieczór po kąpieli uspianie 2-3h :unsure: i wreszcie śpi.

Pępuszek zagojony od dawna....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: monia89

9 lata 6 miesiąc temu #984906 przez *Beata*
Kristi - Marcinek jest słodki ;);Masz rację te małe stópki cudowne, takie do schrupania ;)

To ja już nie wiem, dlaczego Hani się tak długo goi ten pępek ;-(

9 lata 6 miesiąc temu #984922 przez malina219
Kristi Marcinek śliczny!!! :woohoo:

Monia miała bardzo ale to bardzo sucha skore. :)

Beata a kiedy idziecie na szczepienie? Moze lekarz cos poradzi co do pepuszka?

9 lata 6 miesiąc temu #984923 przez monia89
No to Olek te krostki też ma mega suche... kupie spróbuje.
Beata czasem pępek nie goi się po.osci tak było z Antkiem dopiero spirytus 50/50 zagoił go a też pamiętam że długo był brzydki...
O Anabell :-) nie jestem sama myślą o "rodzinie wielodzietnej" :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #984924 przez malina219
Monia spróbuj,bo u nas działa cuda. A cena śmieszna w porównaniu do innych balsamów/kremow do ciała.

Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia