- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karola0303
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Na szczęście Lili była bardzo dzielna i mimo że panicznie boi się teraz wszystkich w fartuchach to spisała się na medal. Moje słoneczko kochane.
- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja zamówiłam z 5-10-15 złotą. Nie mam możliwości wyjścia z domu przy złamanej nodze i tylko zakupy online

Kupiłam na czuja buty, bo zimowe kupiłam do wózka, myślałam, ze chodzic nie będzie jeszcze, a że zaczęła to problem, bo wszędzie sandały brałam. Zimy u nas nie ma to kupiłam emelki. Wzięłam na oko 20 i rozmiar idealny.
Ja to bym chciała jak Syza żeby moja Lili już siadala czasem na nocnik, ale nadal nie kupiłam

Syza, powrotu do zdrowia życzę. Szkoda dziecka

Ja ostatnio myślałam, że się nie obędzie bez szpitala, bo Lili tak uderzyła czołem, ale zrobił się tylko guz, który juz znika.

Jaki tort będziecie robić na roczek? Ja chcę zamówić z cukierni, Lili ma fazę na punkcie kaczek i rybki mini mini, myślałam że może taki motyw, ale kurczę tyle fajnych jest też z minnie czy kubusiem puchatkiem, że nie wiem już sama.
- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja zamówiłam z 5-10-15 złotą. Nie mam możliwości wyjścia z domu przy złamanej nodze i tylko zakupy online

Kupiłam na czuja buty, bo zimowe kupiłam do wózka, myślałam, ze chodzic nie będzie jeszcze, a że zaczęła to problem, bo wszędzie sandały brałam. Zimy u nas nie ma to kupiłam emelki. Wzięłam na oko 20 i rozmiar idealny.
Ja to bym chciała jak Syza żeby moja Lili już siadala czasem na nocnik, ale nadal nie kupiłam

Syza, powrotu do zdrowia życzę. Szkoda dziecka

Ja ostatnio myślałam, że się nie obędzie bez szpitala, bo Lili tak uderzyła czołem, ale zrobił się tylko guz, który juz znika.

Jaki tort będziecie robić na roczek? Ja chcę zamówić z cukierni, Lili ma fazę na punkcie kaczek i rybki mini mini, myślałam że może taki motyw, ale kurczę tyle fajnych jest też z minnie czy kubusiem puchatkiem, że nie wiem już sama.
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Na samą myśl o guzach i uderzeniach to mi ciarki przechodzą nawet chciałam kupić kask do nauki chodzenia

Tort zrobi mi sasiadka z Peepą
Dla Łucji mam taką sukienkę tą czarną
Dla siebie znalazłam,ale okazało się,że tylko do rozm.40

Jutro idę się dogadać kiedy mam wrócić do pracy.....najgorsza wersja 1 marzec

Miłego dnia
- malina219
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

NesQa śliczne emelki

Lalka myślałam o tej sukience, ale w końcu wygrała manufaktura falbanek

Wczoraj w tkmaxxie oglądałam buciki, na dziewczynke były jedne piękne całe ze skóry zamszowej, wkładka profilowana baleriny/lordsy pudrowy róż cudne, już szłam do kasy patrze a tu podeszwa uszkodzona

- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Malina na allegro, jakiś sklep sprzedaje, pięknie zapakowane i wysyłka od ręki. Jak zadzwoniłam, to jakoś pół godziny później juz dostałam emaila, ze wysyłka zrobiona, a zapłaciłam jakoś 30 zł mniej jak u producenta.
- Karola0303
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- malina219
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

No wchodzi te 500 zł, a teraz jeszcze przez te 3 miesiące te kosiniakowe. My mieszkamy z moimi rodzicami, a mój partner zarabia więc jest ok.

- *Beata*
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Syza - życzymy Li szybkiego powrotu do zdrówka, oby szybko się wszystko wyjaśniło i było ok. Biedactwo musi się męczyć, a Wy razem z nią...
Malina - ja początkiem stycznia kupiłam Hani w tkmaxxie fajne buciki całe ze skóry zamszowej też za śmieszne pieniądze

Co do powrotu do pracy to przez ostatnie 9 miesięcy żyłam ze świadomością, że wracam, żeby trochę wyjść z domu, ale w końcu zdecydowałam, że idę na rok na urlop wychowawczy, a później wynajmiemy opiekunkę. Póki co na moim stanowisku jest dziewczyna na zastępstwie, więc korzystam

- *Beata*
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- *Beata*
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- malina219
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja mam zamiar Lili zapisać do przedszkola jak bedzie miała trzy lata. U nas nie ma duzo dzieci to będzie się nudziła sama, a w przedszkolu i dzieci i gdyby miala byc nieśmiała to nabierze pewności siebie wśród ludzi

No ja zamówiłam 20 i Jeszcze minimalnie luzu jest, pewnie szybko na 21 wskoczymy z butami więc póki co czekam nim zamówię nowe sandałki co pod sukienkę na roczek beda pasować