- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Magdalena87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dzieci nigdy nie słuchają starszych, ale zawsze ic
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
bujanka z początku zastanawiałam się o kogo chodzi, skumałam że pewnie o psa chodzi. Współczuje przechodziłam to samo. Z perspektywy czasu żałuje że wcześniej nie uśpiliśmy go bo sie strasznie męczył, pod koniec juz nas nie poznawał i czasami przejawiał lekką agresję. Nie wiem na co twój cierpi ale mojego złapał rak mózgu.
Z sikaniem dziewuchy jeszcze z tydzień i trochę będzie go mniej. Na pewno picie przed snem nie pomoże Teraz to wstanę tylko dwa razy a wcześniej tak co godzinkę
O i tez jakos taka zła wstałam ;/ może przejdzie jak się wybudzę .
- Magdalena87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Magdalena87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Co do produktów eko, to wystarczy że jeden produkt spełnia jakąś norme eko i już producent pisze, że kosmetyk jest eko. Tymczasem wiele naturalnych wyciągów wykazuje znacznie bardziej drażniące działanie na skórę alergików niż substancje otrzymywane syntetycznie - pozbawiane alergenów na drodze produkcji.
Dobra - milknę, bo raz się na wątku rozpisałam na pół strony A4 to później po roku mi dziewczyna wyjechała, że się mądrze. Więc każdy robi jak uważa. Ja wiem swoje - wam tylko radzę nie czytać tego bloga jak biblii, bo dziewczyna żadnym wykładowcą z biotechnologii kosmetycznej nie jest. Generalnie nigdzie nie pisze, że ma jakiekolwiek wykształcenie chemiczne więc jak dla mnie to po prostu wydrukowała sobie kiedyś spis ogólnych grup preparatów i ostro je podkreśla jako szkodliwe, a że związkowi chemicznemu wystarczy przestawić choć jedno ramie związków chociażby z cit na trans żeby całkowicie zmienić jego właściwości to już tam słowa nie ma.
Sroka polecała np pewne pampersy i chusteczki nawilżane które u Antka wywoływały wysypkę, a akceptuje tylko chusteczki z pampersa i pampersy premium care firmy pampers. Szkoda że pisząc o pampersach sroka nie wpadła na to, że alergiczne pupy najlepiej nosić w bawełnianych wielorazówkach - bez "nafty"
Moja rada? kupujcie to co nie wywołuje reakcji alergicznej u waszego dziecka, bo sroka ma chyba jakąś zniżkę w rossmanie za polecanie ich produktów.
---
Co do sikania to u mnie standard, w nocy 2-5 razy, w ciągu dnia czasem nawet co pół godziny. Z Antkiem też tak miałam, wiem że minie - po porodzie
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Magdalena Ty też marcówka jesteś? Suwaczek możesz ustawić klikając np. na mój suwaczek i wtedy przekieruje Cię na odpowiednią stronę i tam już będziesz wiedziała jak to zrobić
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
A ja powiem o kremach tylko tyle...stosujcie takie jakie Wam odpowiadają ja tam nie patrze na opinie i nie czytam żadnych blogów, nie uczula mnie, pasuje mi to go stosuje jakby tak na wszystko zwracać uwage to okazało by się że w każdym coś jest nie tak i w końcu niczym byśmy się nie smarowały
- ewawawa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Muszę się wam pochwalić dwoma osiągnięciami z mojego życia
Po pierwsze poinformowałam ojca mojego fasolka, że będzie tatą. Miałam to zrobić od razu po usg ale chyba jeszcze musiałam do tego dojrzeć, ważne że dowiedział się ode mnie powiem wam, że reakcje miał dość dziwną i był w szoku, dopiero jak zobaczył zdjęcie z usg to uwierzył. po chwili milczenie stwierdził , że powinniśmy zamieszkać razem, wziąć ślub. To ja się go zapytałam czemu tak nie zrobił z mamą swojego pierwszego dziecka, zaczął się kretyńsko tłumaczyć i stanowczo mu to wybiłam z głowy. Zakończyłam tak, że oczywiście będę mu pozwalać na wizyty i kontakt z dzieckiem ale o innych rzeczach musi zapomnieć. ciekawa jestem czy to był jego pierwszy i ostatni zryw związany z budowaniem rodziny...
Moim drugim osiągnięciem jest to, że dzisiaj rano doszły do mnie ziółka, o których chyba Wam mówiłam z Baby and Mama med, smakują na prawdę dobrze, póki co trochę mi ulżyło ale zobaczymy jak to będzie przy dalszym stosowaniu
tu jest fajny artykuł na temat ziół w ciąży babyandmamamed.com/index.php/lorem-ipsum-dolor/
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Anabelle jak dla mnie możesz się wymądrzać..lubię Cię czytać...ja wszystkiego nie wiem..więc mogę się od ciebie czy innych dziewczyn dowiedzieć!!!!
Ada ja też mam takie podejście..nie czytam żadnych blogów nie patrzę na opinię...uczula nie stosuje..ot co!!!
hi..hi..byłam dzisiaj w sklepie i rozmawiałam tam z babką(nie znamy się).....ble...ble..ble i ona w pewnym momencie do mnie....teraz ma pani dużo czasu to sobie pani odpocznie..ja na nią a ona mi na brzuch pokazuje i mówi ....przecież już widać!!!
oto mija podusia
allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-c...ource=mlt#tabsAnchor
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ewa dobrze, że już masz to za sobą
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gratuluje i tak trzymaj kochana najważniejsze abyś robiła to co ci serducho podpowiada
Lalka dzieki za linka skorzystam i koniecznie daj znać jak sie śpi !
mnie juz sikanie mineło, pewnie na chwile ale mam takie napady ssania w żoładku późnym wieczorem gdzie jestem juz po kolacj z 2 godziny albo w nocy ! próbowalam przetrzymywać to ale sie nie da !! musze isc do lodówki i chociaż plasterek sera zjeść ! nigdy w życiu nie miałam takich akcji a tym bardziej podjadania w nocy muszę sie pilnować bo takie podjadanie dobrze nie wróży