- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Ewa super, że poinformowałaś faceta , że ojcem będzie. Jednak ma prawo wiedzieć a przy okazji może warto , żeby Cię chociaż finansowo wsparł.
Ja mam inną poduszkę niż wy -pożyczyłam od kuzynki i ona jest taka jak na tym blogu ( matka-po-raz-pierwszy.blogspot.com/2014/...-spania-ty-i-my.html ) no i generalnie spoko ale szału nie robi i myślę, że ten tym co Wy macie jest lepszy. To taka moja rada gdyby się ktoś nad taką zastanawiał
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja tak tylko rzucam swoje "ale" wiem jednak z 2013 roku, że jak napisałam istny wykład, nagryzmoliłam się chyba z godzinę to później mi to jeszcze po porodzie wypominały dziewczyny. Cała afera była. Więc jak jest temat to swoje 3 grosze dorzucę, ale nie mam już siły na A4 Po prostu chemia nie jest ot taka banalna i nawet jak coś należy do jednej rodziny związków to związek X może w preparacie nie mieć nic wspólnego ze związkiem Y. Ale z blogami analizującymi składy przez pseudo fachowców którzy politechniki na oczy nie widzieli przypomina mi troche modę na blogi kulinarne i modowe. Dużo osób się za to bierze, często nie mając zbyt wiele do powiedzenia w tym temacie - ale przecież lubią modę czy jedzenie to kto im zabroni pisać?Dżasta86 napisał: Anabell jak dla mnie możesz pisać nawet na 2 strony A4 fajnie czasami coś poczytać co zawiera treść...
Ada dobre podejście. Składy warto czytać bardziej z żywnością, ewentualnie porównać składy 2 produktów nad którymi się zastanawiamy ale najważniejsze, żeby nasza skóra dobrze reagowała na preparat, efekty były widoczne - zadowalające dla nas - podobnie jak i konsystencja - jeden woli lekkie kremy, inny tłuste.
Mnie troszkę bawiło kupowanie całej wyprawki kosmetycznej dla dziecka właśnie na podstawie tego typu blogów, a później zdziwienie jak coś dziecko uczula, przecież to taki super specyfik miał być.
Jak pracowałam dla marki Iwostin to co chwile są szkolenia, bo wystarczy że zmianie ulegnie proces otrzymywania danej substancji i już wpływa to na jego właściwości jak i konsystecje. Na dodatek składy żywności czyta się analizując pojedyncze składniki, a skład kosmeyków powinno się analizować jako całość.
Antek wstał, ja sobie raptem truskawki zjadłam i herbate wypiłam. Natchnienia na obiad brak -.-
Jeszcze musze wieczorem pozamawiać Antkowe kaszki i proszki.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ewawawa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
dobrze niech wie ojciec dziecka, alimenty się zawsze przydadzą i fasolek nie będzie miał do mnie zarzutów
U mnie samopoczucie dzisiaj lepiej, zgaga mi ustępuje po napiciu się mieszanki dobre trawienie i zaczyna być znośnie poza tym ładna pogoda tak dobrze zdziała na nastój
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Dżasta86 - nie ważne, najważniejsze, że się dobrze śpi
ewawawa - to dobrze, że temat został wyjaśniony
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
co do sroki to pisała, że jest chyba chemikiem, natomiast widzę,że zmieniła wpis "o mnie" i teraz nie ma tam żadnych informacji. ja ją czytałam głównie w piewszej ciąży. Była to dla mnie ciekawostka.
Anabella myślę,że żadna z nas nie wyjechałaby tu że się mądrzysz.... po to jest forum żeby wymieniać się zdaniami. Ot cały jego urok! JAk się czuł Antek po MMr? ja muszę mojego syna zaszczepić ....
Monika ale co myślisz że może paść decyzja o cesarce? to czekamy na potwiedzenie płci niebawem będziemy wpisywać do tabelki
aha tabelka Anabella
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewka1990
- Wylogowany
- gaworzenie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Czy któraś z mam używała chusty do noszenia Maleństwa?
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Kalinka ja nie używałam chusty, ale Lipcówki używały i chwaliły sobie bardzo!
Anabella dzięki za odp. Boję się tej szczepionki. Przekładam ją już któryś raz.
Kristi jak wizyta?
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Jak Wam nocka minęła?
Dzisiaj w planach jest zabranie się za segregację rzeczy, które mam dla Maleństwa po siostrzenicy A że sporo tego jest to i długi dzień się zapowiada No i dzisiaj w końcu zrealizuję moją zachciankę na zupę węgierską
Miłego dnia
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Juz sie wizyty doczekać nie mogę, a to dwa tygodnie. Może dzidzia skończy obracać się pupa i pokaże płeć. .
Również życzę Wam milego dnia
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- ewawawa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja czuję się coraz lepiej, baby and mama med bardzo mi pomogła na zgagę, mdłości też zniknęły
niestety pojawiły się zachcianki na śledzie ale nie wiem czy powinno się je jeść w ciąży ? słyszałam , że nie są dobre w ciąży ?
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania