BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #930805 przez Ada2424
Jezusie jak mnie krzyże bolą od rana :unsure: Wam też dokucza ból pleców czasami?
Mam chęć na karpatke, czekam na Męża aż wróci z pracy i może razem zrobimy ;)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #930897 przez Ada2424
Dzień dobry Mamusie :)

Jak tam u Was? U mnie piękna pogoda, za chwile wybywam z Mężem nad zalew pospacerować :cheer: wczoraj mimo potwornego bólu krzyża zrobiłam tą karpatke bo miałam straszną zachciankę na nią :lol: Mąż miksował a ja robiłam reszte, dziś się objadam :cheer: no i chyba waga w końcu ruszyła dalej, bo kolejne pół kg do przodu w kilka dni, może uda mi się w końcu nadrobić to co straciłam ;) dziś na szczęście bóli krzyża nie czuje, dzidzia bryka w brzuszku i mnie puka :lol:

Miłego dzionka :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #930907 przez Amorfivell
jak tam mamusie wekend mija?

edit. kochane dla mnie tez krzyz doskwiera po 8 h w pracy promieniuje mi po lewy posladek i udo . straszne uczucie niestety beda nam takie bole doskwierac coraz czesciej az do porodu ah ale damy rade oby dzidziuchy nasze byly szczesliwe i zdrowe

10 lata 2 miesiąc temu #930910 przez Anabelle

10 lata 2 miesiąc temu #930911 przez Anabelle
o teraz widze nową stronę ;)
pod krakowem mgła, wilgoć, 10 stopni, porażka :(

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #930912 przez Amorfivell
aj te forum mnie dobija masakra

edit. kochana w islandi w piatek wieczorem
bylo tylko 3 st i padal snieg az mnie zatkalo
ale na szczescie w sobote rano nic juz po nim nie bylo a dzis slonko swieci i 10 st jak narazie .

10 lata 2 miesiąc temu #930917 przez Ada2424
Zgadza się, ja też pytałam na poprzedniej wizycie gina o bóle krzyża to też mówił, że to normalne i do końca ciąży będziemy je odczuwać co raz częściej. Mnie póki co łapie taki mocny ból raz na 3 tyg, wczoraj to tak mnie bolał, że ciężko mi było stać a jak się położyłam to jeszcze gorzej, podłożyłam poduszke rogala pod plecy i zasnęłam a dziś już nic nie czuje :)

Mnie też to forum co raz bardziej wkurza :evil:

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #930934 przez bujanka
a ja dziewczynki leżę z grypą żołądkową :dry: już jakieś 5 dni to trwa, dziś już o niebo lepiej, ale wcześniej lepiej nie mówić :huh: Siostra cioteczna mówiła że ona w ciąży brała węgiel, nawet jej kazali do 10 tab. na raz, ja wzięłam 4 i nawet nie zdazyłam dobiec do łazienki :sick: Mama mi zrobiła soku z jagód, chyba to trochę pomogło. Ogolnie wracam powoli do żywych, mam tylo nadzieje że nie zaszkodziła maluszkowi? :S

10 lata 2 miesiąc temu #930938 przez karola1322
U mnie fajna pogoda wlasnie leze po obiadku az kusi isc na spacer bujanka zdrowiej szybko ah te forum to czasami masakra

10 lata 2 miesiąc temu #930942 przez Karlinka
Dobry Mamuśki :)
Bujanka zdrówka, najważniejsze żebyś się nie odwodniła!!!
Ada mnie czasem też bój krzyża dopada, na szczęście rzadko :)
Dwie nocki wogóle nie spałam , brzuch mnie ciągnął , ciągle kłucie jakieś .....ale znalazłam metode i codziennie przed spaniem meliskę pije -śpię jak dziecko :D
Mężuś w pracy a ja dla lepszego samopoczucia paurki maluje ;)
Forum faktycznie działa na nerwy.....
Miłego dzionka :))

10 lata 2 miesiąc temu #930951 przez Anabelle
Bujanka zalewanie suszonych borówek i robienie sobie z nich herbatki poleca się też niemowlakom przy biegunkach. Dużo zdrówka! :)

U nas też zawitało słoneczko, kończę robić obiad i do godzinki jedziemy na wycieczkę.

10 lata 2 miesiąc temu #930958 przez Agula89
Hejo Maminki :) Jakos czasu ostatnio nie mialam zeby udzielac sie tu :) Jutro ide na wizyte do gina doczekac sie nie moge :lol: :) moze dowiem sie kto mieszka :)

Mnie kregoslup od miesiaca ponad doskwiera w odc ledzwiowym i ciagnie az do posladka ...ale czytalam ze stawy krzyzowo biodrowe sie rozciagaja niestety tak bedzie do konca :( jedynie mozna cwiczeniami sobie troche pomoc, albo ciepla kapiel.

Bujanka zdrowka i pij duzo!

10 lata 2 miesiąc temu #930964 przez Ada2424
Ojej Bujanka to Cię wymęczyło :( wracaj do zdrówka :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #930968 przez syza24
Bujanka wracaj do zdrowia :)

U nas dziś fajna pogoda tylko troszkę chłodno. Zjechała się rodzinka z maluchami i tak dzień zleciał na objadaniu się i zabawą z dzieciakami ;) teraz odpoczywam bo już niestety nie ta kondycja co przed ciążą.
Mnie kręgosłup nie boli tylko biodro ale to tak że czasem nie mogę stanąć na tą nogę. Ja używam piłki do fitnessu czasem poćwiczę a czasem tylko posiedzę jak oglądam tv albo czytam książkę i powiem wam, że to duże odciążenie dla kręgosłupa (Polecam)

10 lata 2 miesiąc temu #930974 przez bujanka
Dzięki dziewczyny :kiss: Już dużo lepiej nawet normalnie dziś zjadłam obiad porządny i na razie nic się nie dzieje. Tylko jeszcze w brzuchu strasznie mi jeździ, ale to może w końcu dlatego że pełny żołądek co? :pinch: Mam nadzieję że już jutro całkiem będzie dobrze.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia