- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Dżasta86 - mnie też się często zdarza, że boli mnie głowa rano po wstaniu z łóżka.
Anabelle - no ja właśnie próbuje zrobić coś teraz żeby zapobiec trochę temu wypadaniu, na razie robię wcierki w skórę głowy takim preparatem z Welli, a 10.10 idę do fryzjera na zabieg dermabrazji Nioxin.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Amorfivell
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
a kobietki moze powstawiacie swoje aktualne zdjecia brzuszkow??
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Cieszę się, że na wizytach wszystko ok
Amorfivell fajnie, że wróciłaś-odzywaj się częściej
Anabelle powodzenia na wizycie
U mnie brzuszek powoli rośnie, większość mówi że nic nie widać ...Ale ja tam po zdjęciach widzę, że troszeczkę rośnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Coś ostatnio brak apetytu ;/ na nic nie mam ochoty i bardziej to przymuszam się żeby zjeść jakąś normalną porcję. No i waga ciągle stoi nadal -1kg.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Wczoraj przyszła ta poduszka rewelacja, od razu lepiej się śpi
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Co do wlosów to ja tak samo jak Anabell nie chce im dokładać. Przed oczami mam moją koleżankę która ma teraz tak przerzedzone włosy że sie placki pojawiły. Właściwie nie wiadomo czy to przez poród czy reakcja na morfinę.
Nie chce marwtić koleżanki ale czytałam o tych preparatach ktorę sie wciera w skore głowy i niby ma powstrzymać włosy przed wypadnięciem. Działają uzależniająco w stosunku do cebulki włosa, jak tylko przestanie sie je stosować wszystko wypada tak czy siak. Można się przestraszyć. Tak samo działa marka Vishy .. kremy, olejki ... itp
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Karola - powodzenia
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Dermabrazji jeszcze nie miałam ale opisują ją bardzo obiecująco. Miałam mikrodermabrazje fajna sprawa Słowa podobne więc coś wspólnego pewnie mają.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Cóż bujnej czupryny nigdy juz nie będę mieć. Moja koleżanka też coś dostała od lekarza do wcierania bo jej strasznie leciały włosy, serum podziałało, tylko zaczęły jej też włoski rosnąć np. na twarzy i ma meszek na brodzie i wąsy lekkie ;/ Ja sie próbuje od środka generować witaminami i np cynkiem którego jest u nas wiecznie mało a odpowiada za mocne włosy no i piękną cerę
Aha jakoś nie powala, ale zauważyłam że jak odstawiłam dawnooooooo temu fajki, i jakiś czas temu alkohol to dało z 60 % sukcesu ;]
Karola to dobrze ze jest dobrze nie za wczesnie ten test na cukrzycę ?? czy ja wiem, jestes drugą osobą która dostała tak wczesnie skierowanko na testy. A prowadze dwa fora .
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Monique ta farba z amoniakiem poprawiła kolor moich włosów,ale nie pokryła siwych..więc jak dla mnie doopa
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Mam nadzieje, że coś to pomoże. Nie wiem, fryzjerem nie jestem, ale jak miałam praktyki w szpitalu dermatologicznym to wiem tyle, że wypadanie włosów po ciąży spowodowane jest wyrzutem hormonów po porodzie - włosy zaczynają wypadać 3-6 msc po porodzie. U jednych mniej, u innych więcej, ale w ciąży wypada mniej włosów niż standardowe 100 dziennie dlatego po ciąży sporo z nich wylatuje plus nadwyżka od hormonów. Indywidualna sprawa. Nie da się całkiemtego wyeliminować.monique1983 napisał: .
Anabelle - no ja właśnie próbuje zrobić coś teraz żeby zapobiec trochę temu wypadaniu, na razie robię wcierki w skórę głowy takim preparatem z Welli, a 10.10 idę do fryzjera na zabieg dermabrazji Nioxin.
Antek zasnął o 22 A dzidziuś nie wiem ile ma cm ale średnia na mój tydzień to 10 g a mój maluch waży 12 g. Lekarz oglądał półkule mózgowe, twarz, przełączył mi na 3D, oglądał narządy, serce, mierzył głowe, brzuszek, kości udową i strzałkową. Patrzył na stopy. Najwięcej zdjęć mam siusiaka - bo aż dwa mam zdjęcie serca, twarz od przodu z oczami w 2d i nogę całą od pośladków po stope.
Będziemy mieć z całą pewnością drugiego rozbójnika
A i lekarz potwierdził, że czuję ruchy dziecka
Pokazałam mu gdzie mnie smyra, że bardziej po lewej stronie i faktycznie - tam sobie bobo siedzi Dokładnie w tym miejscu. Mam więc potwierdzenie, że to faktycznie dzidzia się odzywa