- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj mnie dopadły sny o krwawieniu dlatego też dzisiaj nienajlepszy mam poranek... mam nadzieję, że u Was lepiej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Piękna pogoda dziś jak wczoraj, trzeba korzystać
Karlinka piękne zachowanie Męża mój kilka razy dziennie głaszcze, całuje brzuszek i gada do niego, śmiesznie to wygląda te koszmary, ja też nieraz je miewam i później wstaje przestraszona. U mnie dziś samopoczucie super, w sumie od wczoraj
Dziewczyny czy Wy wiecie w czym się pierze pluszowe misie? Tzn czy można w normalnym proszku czy trzeba w takim dla dzieci? Mam cały worek i większość jak nówka, jedynie trzeba odświeżyć i nie wiem w czym prać
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ada ja misie mam wyprane w zwykłym proszku
pogoda fajna ale czasem zimno jest mój partner głaszcze co chwile brzuch całuje mówi cały czas kocha nas
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewawawa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
rozmawiałam z rodzicami i przyjeżdżają w przyszły weekend na tydzień, ciekawe jak zareagują na mnie w realu w ciąży, w ogóle zobaczyłam jak przytyłam nagle , szok
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
U nas przepiękna pogoda, dzisiaj dość aktywnie, jutro jedziemy z Antkiem do koleżanki która ma syna w tym samym wieku, a w środę gin.
Rocznica u nas minęła raczej bez echa, męża nie było 2 tygodnie i jakoś poszło. Na szczęście ostatnio wraca, w weekend też byl w domu to przynajmniej rodzinną niedzielę na świeżym powietrzu mieliśmy
Ada a pluszaki będą jako ozdoba czy dla dziecka do łóżeczka i zabawy? Bo jak skóra noworodka bedzie miała kontakt z pluszakami to lepiej wyprać w dziecięcym proszku. Normalny lubi powodować wysypke.
My wreszcie balkon mamy założony i Antek sobie po nim biega Fajnie, nie trzeba sie juz martwić
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba z 15 zdań- no nic napisze krótko - pluszaki możesz przeprać teraz, nie zaszkodzi im, ale do porodu jeszcze daleko to sie zakurzą, zajdą roztoczami etc. Pluszaki niestety powinno się prać często. Przy infekcjach górnych dróg oddechowych u dzieci pytali sie nas o pluszaki - czy są w łóżeczku, jak czesto sa prane itd.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie zaszkodzi im jak się dwa razy wypiorą
Ja właśnie smażę placki ziemniaczane, mąż wrócił z pracy, pogoda piękna, pranie Antkowe zrobione, Jutro bede prac pościele i nasze ubrania
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iska
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
karlinka co za sny masz.. kurcze... dobrze ze to tylko sny
ada miski bym wyprala w proszku dla dzieciaczków.... ale ogólnie to ograniczyłabym je do minimum.. jak szymek byl marny mial podejrzenie alergii i usuwaliśmy wszystkie miski... zostal jeden ukochany titus, ktory jest dobry nawet dzis na wszystkie smutki (po 6 latach prawie)
annabell wynik pierwszego usg na ktorym bylo widac zarodek, wynik bety (ktory jednak rozgraniczony jest od.. do) i wynik drugiego usg - pokrywaja sie na jeden termin 7 kwiecien . dopiero wynik usg ktore mialam robione teraz na dobrym sprzecie wskazuje zupelnie co innego czyli ciaze starsza o dwa tygonie. - dlatego jest to dla mnie zagadka i zastanawiam sie jak to wytlumaczy moj lekarz. wizyta w czwartek wiec juz niedlugo.
Ostatecznie postanowilismy z mezem jechac do poradni. w poniedziałek ruszamy rano i mam miec robione badanie krwi (tylko kurcze nie dopytalam czy bedzie to test podwojny czy potrojny), kolejne USG (zeby dobrze okreslic wiek ciąży - ciekawe czy nie wyznacza mi kolejnego terminu ) no i rozmowa z genetykiem i powiem Wam szczerze ze jedziemy tam tylko po to zeby sie faktycznie upewnic ze podwyższony wynik wynika z faktu ze ciaza jest starsza. innej opcji nie biore pod uwage