BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 tygodni temu #945448 przez bujanka
Aleksandra trzymam kciuki żeby mała podrosła :kiss:
Mleczna może po prostu teraz spokojniejsze dziecko masz? Ale lepiej moze powiedz o tym na wizycie.

Ehh dziewczyny czy te ciąże nie mogłyby przebiegać bez żadnych komplikacji, tylko ciągle czzłowiek musi się stresować czy aby na pewno wszystko w porządku.....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #945452 przez MlecznaMama
Alesanda o właśnie, teraz mam na przedniej ścianie macicy a w poprzedniej ciąży miałam na tylnej... i częstotliwość ruchów oraz ich siła znacznie się różni....

10 lata 3 tygodni temu #945454 przez monique1983
Ada - ja taniej niż w gemini nie znalazłam i w sumie z tych drobniejszych rzeczy, wszystko w jednym miejscu zamówiłam. Co do imienia chciałaś mniej popularne, to w moich stronach Julita jest mniej popularna :) Jak będziesz miała chwilę to wrzuć zdjęcia wózków co Wam się spodobały :)

Alesandra - mam nadzieję, że mała podgoni i wszystko będzie ok.

10 lata 3 tygodni temu #945456 przez Ada2424
Laseczki oglądam ciuszki z wczorajszych zakupów, zrobie fotke to Wam wrzuce ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #945457 przez Karlinka
Alesandra no to ładnie leżeć do nastepnej wizyty i nie przejmować. Może akurat drobna jest ...
Bujanka mnie ciągnie i kłuje raczej przy zmianie pozycji więc po konsultacji z położną to więzadło więc się nie przejmuje i nie idę do lekarza . Jak będzie jakieś pogorszenie to wtedy się wybiorę.
Monique zazdroszcze zaczęcia III trymestru !

Położna była, pogadała o witaminach dla Młodego po porodzie, dostałam prawie miesięczny zapas :)

10 lata 3 tygodni temu #945459 przez Alesandra
ja dziewczynki też duża się nie urodziłam wiec może ma to po mnie.
co do przodującego łożyska to ma do siebie to, że amortyzuje kopniaki .. więc nie przejmuj się mleczna tylko czasami wsłuchaj się w swoje ciało a zobaczysz że jest dobrze
ada czekamy na zdjęcia

10 lata 3 tygodni temu #945460 przez Alesandra
kochane jakie kosmetyki kupujecie dla maleństw podpowiedzcie coś :)

10 lata 3 tygodni temu #945462 przez malina219
Ada czekam koniecznie na fotkę co wczoraj udało Ci się kupić - może coś podpatrzę! B)
Dziewczyny jaki kolor mokrych chusteczek z babydream kupiłyście? Ja wzięłam dziś ten 4 pak różowych, ale chce wziąć jeszcze jeden, bo cena super (12,99 dla nie wtajemniczonych) a data ważności do 2017.
Lalka jesteśmy z Tobą :kiss:

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #945464 przez Ada2424
Fotki z wczorajszego szaleństwa zakupowego dla naszej Księżniczki :cheer: :cheer: ciuszki są w 4 rozmiarach ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Alesandra ja kupuje Oilatum do kąpieli i krem bepanthen reszta po narodzinach jak będzie trzeba ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #945467 przez malina219
Ada poszalałaś! :woohoo: :woohoo: Jaki piękny odcień wanienki. Ja biorę do rąk tylko różowe rzeczy haha :laugh:

10 lata 3 tygodni temu #945470 przez malina219
W jakich sklepach robiłaś zakupy? :kiss: :P

10 lata 3 tygodni temu #945472 przez Alesandra
ada super zakupy :)
ja po 10 grudnia jade bo wozek i reszte

10 lata 3 tygodni temu #945474 przez Ada2424
Malina dziękuje :) wanienke akurat wybrał Mąż :) oj powiem Ci kochana, że byliśmy w sumie w 7 sklepach i z każdego wyszliśmy z jakimś ciuszkiem, byliśmy m.in w tesco, 5 10 15, pepco, smyku i reszty nazw nie pamiętam bo to jakieś takie mało znane sklepy.

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #945478 przez kristi*
Agula89 u mnie zapisy do szkoły rodzenia są od 22 tygodnia. Zajęcia dwa razy w tygodniu, ja już kończę jeszcze dwa dni zostały. Ale są w grupie dziewczyny – jedna rodzi w grudniu przed świętami druga w styczniu. Więc jeśli zapiszesz się od stycznia – też zdążysz. Jak zapiszesz się wcześniej to i brzuch nie będzie ci tak przeszkadzał jak później.
Alesandra Ja mam kosmetyki nivea i johnson & johnson
Ada2424 zaszalałaś :laugh:

Wstałam dzisiaj nie wyspana, młody wiercił się wczoraj cały dzień, w nocy też, że ciągle się budziłam - jakieś nieprzyjemne te kopniaczki, rano pospałam 3h i nadal padam, a jeszcze obiad muszę zrobić - naleśniki, i posprzątać.

10 lata 3 tygodni temu #945480 przez malina219
Ada w Tesco strasznie podobają mi się dziecięce rzeczy :woohoo: A 27,28,29 u mnie w mieście w tesco jest -30% na ciuszki dziecięce, więc jutro tam lecę! :woohoo: W smyku też wiele rzeczy mam upatrzonych. W pepco u mnie nic ładnego nie ma :( :angry: A w 5 10 15 jeszcze nie byłam popatrzeć. Już się nie mogę doczekać, aż jutro wlecę do Tesco :laugh:
Nie wiem czy wspominałam, ale przed poprzednią wizytą czyli 3 tygodnie temu wyszła mi bakteria w moczu i leukocyty 2-5, brałam uro-furaginum jak kazał lekarz, miało się poprawić, a wczoraj ponowiłam badania i bakteria dalej a leukocyty 30-50.... :sick: Teraz już przepisał mi antybiotyk, bo powiedział, że nie ma co ryzykować i jak skończę mam znowu zrobić mocz jak nie będzie poprawy albo będzie mała to będzie mnie musiał u siebie w szpitalu położyć :angry: A dziś w nocy co chwile budził mnie ból nerki (?) taka niewyspana jestem, że idzie zwariować, a zasnąć już nie mogę ....... :evil: Mama mi opowiadała, że ona całą ciążę miała problemy z nerkami i kilka razy leżała w szpitalu :unsure: Oby mi ten antybiotyk pomógł!
A co do wielkości małej - 22 tydzień - 461 g :woohoo: :kiss:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia