BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 tygodni temu #945838 przez karola1322
Anabelle mozesz pisac w tabelce imie Julia a kolejna wizyta 10 grudzien :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #945844 przez syza24
Dzień Dobry B)
Byłam dzisiaj u gin. jak pan doktor tylko zaczął usg to mała od razu pokazała swoją pupcię i nie tylko :whistle: jest spora bo waży 824 g no i wszystko u niej dobrze :cheer: no tylko ja mimo przyjmowania Szelaza które widocznie mi sie słabo wchłania mam strasznie niską hemoglobine dostałam teraz żelazo w postaci ampułek Feroplex no i położne dały mi przepis na taki ala sok który bardzo podwyższa żelazo więc zobaczymy co będzie no a jak się nie podwyższy to lekarz mówi że tylko zaszczyki będę mnie czekać :( no mimo że mam dobrą krzywą cukrową to dostałam glukometr i lekarz kazał mi mierzyć cukier jak się budzę o 4 rano bo mówi że powinnam całą noc przesypiać i może jem za małą kolację i nie starcza mi do śniadania dlatego się budzę :dry:
Anabelle następna wizyta 15 grudnia :kiss:

10 lata 3 tygodni temu #945846 przez syza24
:angry: nowa

10 lata 3 tygodni temu #945847 przez syza24

10 lata 3 tygodni temu #945848 przez Alesandra
syza moja w 25 tyg 617g

kochane jakiś leniwy dzień. My z mężem jutro jedziemy do wojewódzkiego miasta jedziemy po wózek trzymajcie kciuki bym znalazła to co chce :P

10 lata 3 tygodni temu #945850 przez kaikai
Hej

Syza jaki masz wynik krzywej ?
Ja mam skierowane do poradni diabetologii, nie wiem czy też powinnam mierzyć poziom cukru :huh:

10 lata 3 tygodni temu #945852 przez Aneczka84
Witam Mamusie.
Ja dziś wstałam o 4 rano z powodu bólu gardła, na wieczór będę płukać solą i mam nadzieję, że jakoś mi przejdzie. Pewnie dopiero teraz ze mnie emocje opadły i dorwało mnie jakieś choróbsko.
Ja wczoraj zrobiłam listę co musimy kupić ... mój małżonek lekko był przerażony :D ale damy radę. W styczniu chcę najwięcej kupić i wysłać wielką pakę z wózkiem itp do Włoch :D moja mama już się cieszy, bo będzie musiała wszystko zorganizować ... ja w nią wierzę i da radę.
Oby tylko gardło mi przeszło. Dziś chciałam zrobić sobie drzemkę, ale maluch chciał kopać... więc drzemki nie było :)

10 lata 3 tygodni temu #945853 przez lalka
witam....ja tak na szybko...echo ok...zdrowizna!!!!

10 lata 3 tygodni temu #945855 przez Dżasta86
UWAGA - KOMUNIKAT DO WSZYSTKICH FORUMOWICZEK !!!!!
Dziewczyny chciałam zaznaczyć jeden problem naszego forum. Wiemy że się przycina i trzeba czekać az sie doda nowa strona, więc może nie piszmy po wielokroć ,, nowa strona " bo wtedy tworzą nam się kolejne strony. Jak chce was poczytać i nie ma ma mnie pół dnia to nagle jest np 86 wiadomości nieprzeczytanych i aż sie odechciewa czytać a bardzo bym chciała być na bieżąco.
Moja prośba może nie piszmy tego ,, nowa strona " bo to nic nie daje, po prostu serwer działa troszkę wolniej z przeciążenia. Także ciężko czasami odnaleźć wpośród stron jakąś ciekawą informacje.
Mam nadzieje że nie macie mi za złe i nie tylko ja widzę ten problem . Tak oto proszę o poluzowanie gumy w gaciach :)

Syza ja piję sok z buraków z marchewką albo jabłkiem, kupiłam aż sokowirówkę na tę okazje :)
Kaika no jasne jak masz za wysoki cukier to trzeba mierzyć, diabetolog rozpiszę Ci nawet specjalną dietę :) przynajmniej powinna :)

10 lata 3 tygodni temu #945859 przez annaj
Witajcie, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, odeszłam w sierpniu. Chciałam się wam pochwalić, że jestem znów w ciąży, udało nam się po pierwszej miesiączce po zabiegu. Teraz jest 10 tydzień, byliśmy wczoraj na usg i wszystko z dzidzią ok, wielkość odpowiednia do wieku i co najważniejsze serduszko bije jak szalone :cheer: Więc jak nie marzec to będzie czerwiec :cheer: Pozdrawiam gorąco :cheer:

10 lata 3 tygodni temu #945863 przez nesQa
Moja w 25tyg 675gram :)

Annaj gratuluję :cheer:

10 lata 3 tygodni temu #945864 przez Ada2424
Annaj super, bardzo się ciesze :)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #945865 przez kaikai
Dżasta do wizyty u diabetologa mam jeszcze trochę czasu 8 grudnia i własne nie wiem czy to już mam sobie kupić te glukometry itp. Czy czekać ?
Nie mam żadnego porównania jak ta krzywa wychodzi u innych z cukrzycą, czy to w ogóle cukrzyca :huh:
Denerwuje tym czekaniem.

10 lata 3 tygodni temu #945878 przez Agula89
Ale sie obkupily maminy ! :) ja zamowilam pake ubran z allegro ale jestem srednio zadowolona....foty byly troche podkrecone chyba bo moim zdaniem co do jakosci to moglo by byc lepiej... no ale trudno.
Ale ucieszyla mnie ostatnio znajoma bo mowila ze ma dla mnie pake po swoim synku :) nie spodziewalam sie tego zupelnie bo oni maja komu przekazywac wiec ucieszylam sie bardzo ! Zawsze cos tam odejdzie :) takze czekam na pake od nich i zobacze czego mi brakuje i do kupie.
A ja jutro mykam z mezulkiem do trojmiasta na weekend. Takze zaczne sie rozgladac za rzeczami,mebelkami :silly:
W koncu jakas atrakcja a nie ta moja miescina ! :P
annaj gratuluje !
I kiedys ewawawa z nami pisala..ciekawe co u niej slychac...oby wszystko dobrze..

10 lata 3 tygodni temu #945880 przez syza24
kaikai ja mam wynik na czczo 78 po1h 126 po 2h 133
annaj super gratulacje

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia