- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Byłam dzisiaj u gin. jak pan doktor tylko zaczął usg to mała od razu pokazała swoją pupcię i nie tylko jest spora bo waży 824 g no i wszystko u niej dobrze no tylko ja mimo przyjmowania Szelaza które widocznie mi sie słabo wchłania mam strasznie niską hemoglobine dostałam teraz żelazo w postaci ampułek Feroplex no i położne dały mi przepis na taki ala sok który bardzo podwyższa żelazo więc zobaczymy co będzie no a jak się nie podwyższy to lekarz mówi że tylko zaszczyki będę mnie czekać no mimo że mam dobrą krzywą cukrową to dostałam glukometr i lekarz kazał mi mierzyć cukier jak się budzę o 4 rano bo mówi że powinnam całą noc przesypiać i może jem za małą kolację i nie starcza mi do śniadania dlatego się budzę
Anabelle następna wizyta 15 grudnia
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
kochane jakiś leniwy dzień. My z mężem jutro jedziemy do wojewódzkiego miasta jedziemy po wózek trzymajcie kciuki bym znalazła to co chce
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Syza jaki masz wynik krzywej ?
Ja mam skierowane do poradni diabetologii, nie wiem czy też powinnam mierzyć poziom cukru
- Aneczka84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dziś wstałam o 4 rano z powodu bólu gardła, na wieczór będę płukać solą i mam nadzieję, że jakoś mi przejdzie. Pewnie dopiero teraz ze mnie emocje opadły i dorwało mnie jakieś choróbsko.
Ja wczoraj zrobiłam listę co musimy kupić ... mój małżonek lekko był przerażony ale damy radę. W styczniu chcę najwięcej kupić i wysłać wielką pakę z wózkiem itp do Włoch moja mama już się cieszy, bo będzie musiała wszystko zorganizować ... ja w nią wierzę i da radę.
Oby tylko gardło mi przeszło. Dziś chciałam zrobić sobie drzemkę, ale maluch chciał kopać... więc drzemki nie było
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Dziewczyny chciałam zaznaczyć jeden problem naszego forum. Wiemy że się przycina i trzeba czekać az sie doda nowa strona, więc może nie piszmy po wielokroć ,, nowa strona " bo wtedy tworzą nam się kolejne strony. Jak chce was poczytać i nie ma ma mnie pół dnia to nagle jest np 86 wiadomości nieprzeczytanych i aż sie odechciewa czytać a bardzo bym chciała być na bieżąco.
Moja prośba może nie piszmy tego ,, nowa strona " bo to nic nie daje, po prostu serwer działa troszkę wolniej z przeciążenia. Także ciężko czasami odnaleźć wpośród stron jakąś ciekawą informacje.
Mam nadzieje że nie macie mi za złe i nie tylko ja widzę ten problem . Tak oto proszę o poluzowanie gumy w gaciach
Syza ja piję sok z buraków z marchewką albo jabłkiem, kupiłam aż sokowirówkę na tę okazje
Kaika no jasne jak masz za wysoki cukier to trzeba mierzyć, diabetolog rozpiszę Ci nawet specjalną dietę przynajmniej powinna
- annaj
- Wylogowany
- gaworzenie
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Nie mam żadnego porównania jak ta krzywa wychodzi u innych z cukrzycą, czy to w ogóle cukrzyca
Denerwuje tym czekaniem.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale ucieszyla mnie ostatnio znajoma bo mowila ze ma dla mnie pake po swoim synku nie spodziewalam sie tego zupelnie bo oni maja komu przekazywac wiec ucieszylam sie bardzo ! Zawsze cos tam odejdzie takze czekam na pake od nich i zobacze czego mi brakuje i do kupie.
A ja jutro mykam z mezulkiem do trojmiasta na weekend. Takze zaczne sie rozgladac za rzeczami,mebelkami
W koncu jakas atrakcja a nie ta moja miescina !
annaj gratuluje !
I kiedys ewawawa z nami pisala..ciekawe co u niej slychac...oby wszystko dobrze..
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna