- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tak samo, stlumiam wyrzuty sumienia ze zjem kinder bueno mandarynkami haha. Ja już ciuszkow nie kupuje chyba, ze coś mi się trafi albo jak już to większe rozmiarki, bo mam już dość w małych rozmiarach :* koniecznie zdjęcia jak przyjdą. A skąd zamawialas?Karolincia napisał: Malina - Mądrze mówisz, trzeba naszym Dziewczynkom dostarczac wartości odżywczych a to jabłuszko,a to mandarynke podjadam
Zamowilam Mojej Księżniczce pare ciuszkow i skarpetko-buciki oraz opaseczki Jak przyjdą to wstawię zdjęcia
Zazdroszcze wolnego weekendu !!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Malina ja mialam przelezec cała ciąźe z Antosiem bo mam chore stawy i miały mi paść od braku leków i ciężaru a do końca latałam jak nakręcona tzn pid koniec to sie toczyłam :-D
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ja tyle co wstałam i śniadanie zjadłam Mąż o 6 wstał do pracy i jak zwykle nasza akrobatka zaczęła balange w brzuchu, ale to tak silnie, że chwilami aż się kuliłam takie kopniaki sadziła no i tak do 8, po 8 udało mi się zasnąć na troche, ale ogólnie to wyspana jestem czekam na kurierów, mam nadzieje, że dzisiaj już sobie jaj nie zrobią i przyjadą.
Malina o widzisz, ja chałwe zawsze mam w domu w pogotowiu jakby mnie naszło, uwielbiam plecy wczoraj mnie strasznie bolały pod koniec zakupów, Mąż cały wieczór mi masował i dziś już ok a wiesz, że wczoraj też mnie naszło w sklepie na kinder bueno, wzięłam od razu 3 pewnie dziś je wszamam
Monia Twoja wizyta już niedługo czekam z niecierpliwością co u Ciebie wyjdzie w końcu
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolincia ja mam 4 psy i nie wyobrażam sobie życia bez moich pupili
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mam mojego 4 lata i też strasznie się z nim zżyłam, chciałabym, żeby jak Twój spał ze mną itp. ale to jest straszny głupol i on nie potrafi z nikim spać. Poza tym nie bardzo się lubi tulić, chociaż czasami ma takie dni, że jak się przylepi to nie da się od niego uwolnić Podobno idealna rasa dla dzieci - berneński pies pasterski - więc mam nadzieje, że pokocha moją Kalinkę, bo to taki rozpuszczeniec "mały" przez nas się zrobił i spadnie z łopaty hahaKarolincia napisał: Malina - Tak wyśle Ci na priv :* Ojj powiem Ci ze mi serducho pęka, jest dla mnie jak SYn ...bardzo się zżyliśmy ze soba , przelałam wniego tyle uczuć, że jest bardzo uczuciowym i wrażliwym psem, każdy to mowi kto go widzi ze nigdy nie widział tak uczuciowego psa On sie normlanie przytula daje buzi , jak spimy to mnie obejmuje lapka cuda robi podciaga koldre pyskiem zeby mnie przykryc
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
BOSKI! ALE BYM SIĘ WTULIŁA!monia89 napisał: Ada trzeba czekać do pon do 16 TYLE RZECZY MAM UPATRZONYCH ze chciałabym juz cos kupić
Karolincia ja mam 4 psy i nie wyobrażam sobie życia bez moich pupili
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja mam wizytę dopiero 23 grudnia, bo co trzy tygodnie. Najchętniej bym chodziła co tydzień ha ha
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sonia owczarek niemiecki krótkowłosy 4 LATA ale nie lubia sie z Antosiem
Roxi york 3 lata moja niunia z Antosiem różnie żyją jak ma dość warknie raz uszczypneła go i Gutek mix yorka i sznaucera znajda znaleziona w lesie psina mamy i Antosia za niego by życie oddał znosi cała miłość Młodego do niego.
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia - Hehehe to widzę Antoś ma wrogów i przyjacół wśród psiaków
Mój ma jedną wadę...niezbyt jest przyjacielski do dzieci...akcpetuje je, nie ugryzie ale bardzo pilnuje i bacznie obserwuje hehehe podwarkuje i mruczy po swojemu
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna