BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #948006 przez Karolincia
Malina - Straszy Cie :* hehe :) Mała Łobuziara :) :) Widzisz mowilam zebys sie nie martwiła :* :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #948007 przez karola1322
Mnie zaczyna kopac zaniedlugo sie rozbryka jadlam przed wizyta a juz glodna jestem a 2 godziny nie moge potem jesc i pic eh ale ja zawsze cos wykobinuje

10 lata 1 miesiąc temu #948008 przez malina219
Hahaha Karolincia pewnie tak :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #948015 przez monique1983
To ja tak na szybko, bo muszę Was jeszcze doczytać :) Jestem po wizycie. Z małą wszystko ok. Z pomiarów wychodzi, że waży ok. 950 - 1100 g, czyli w normie, ale z tych mniejszych dzieci jest :) Serducho ładnie bije :) Mam się zgłosić na konsultację laryngologiczną, bo zdarzają mi się ostatnio krwawienia z nosa. Szyjka zamknięta. No i od dzisiaj jestem na zwolnieniu. No i mam dodatkowo jeszcze łykać witaminę D. Jutro jadę odebrać wózek i fotelik, no i jeszcze trochę rzeczy z ciuszków pokupować, mam jakiś rabat do h&m - 20% :)

10 lata 1 miesiąc temu #948018 przez Karolincia
Karola - Trzymam kciuki za wizyte u dentysty !!! :* Współczuję Ci siedzieć na glodniaka :(

Monique - Ciesze się, że z Maluszkiem wszystko dobrze ;) Od dziś odpoczywasz- super :)

10 lata 1 miesiąc temu #948020 przez Ada2424
Jestem :) pojadłam barszczyku teraz jem ptysia truskawkowego Mężu mi kupił jak z pracy wracał :cheer: bo wczorajsze ciasto poszło wszystkie wczoraj ;) właśnie skończyłam składać dzisiejsze ciuszki, w szafie też porządek już zrobiłam ze swoimi ciuchami, matko w ile ja już się nie mieszcze rzeczy :blush: :blink: odłożyłam do kartonu, po ciąży może dobre będą znów ;) ja łożysko mam na tylej ścianie i pewnie dlatego tak szybko poczułam pierwsze ruchy i teraz tak mocno czuje kopniaki :cheer: dzisiaj od rana co chwile ją czuje teraz tak samo jem ptysia a brzuch mi skacze :laugh: śmiesznie to wygląda B)

Monique super, że z malutką wszystko ok :) teraz sobie w końcu odpoczniesz :)

Karolincia nie mam pojęcia ilu litrowa jest ta torba bo nie ma nigdzie wspomniane o tym :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #948022 przez Karolincia
Ja mam na przedniej ścianie łożysko i może dlatego delikatniej czuje kopniaki i Malutka ale wazne że czuje :D :) :) Malinka Ty tak samo może masz na przedniej ścianie łożysko :) :)

10 lata 1 miesiąc temu #948031 przez karola1322
Ominelo mnie wyrywanje zebow babka zle mie zapisala mialam byc z kasy a nie prywatnie wiec zapisalam sie z kasy. Ale 9 ide do swojej moze ostani raz bo prywatnie. Bylismy w biedroce bo glodna i kupilam dwa jablja zielonie i czerwoe tak fajnie paczalo na mnie i dwa poczki z czekolada i oczywiscie jak male dziecko sie uciapralam

10 lata 1 miesiąc temu #948046 przez Karolincia
Karola - To przynajmniej pączusia zjadłaś :) :) Smacznego :) no widzisz farta miałaś i się udało uniknąć :) A powiedz mi nie da sie go wyleczyć, trzeba wyrwac??

10 lata 1 miesiąc temu #948047 przez karola1322
niestety nie da sie wyleczyć mam okropną próchnice zębów od dziecka jak mała bydzie moje zęby to jej współczuje .. ona mi zrobi zą a za parę lat będzie do usunecia

10 lata 1 miesiąc temu #948049 przez Agula89
No to i ja selfie se dzis strzeliłam :)
A tak na przyszlosc jak wy wstawiacie foty w tresci wiadomosci ? Bo ja ślepa jestem i nie widze tylko jako załacznik wstawiam :)
Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #948052 przez Karolincia
Agula - Ty chudzinko !!!! :) Jaki malutki brzuszek masz :):) Figurke trzymasz !! :) :) Pięknie wyglądasz :) Ciąża Ci służy :)

Karola - Aha..roumiem..mnie boli ząb ale ine ide bo sie boje denstysty..ale chyba bede musiala :( :S :S

10 lata 1 miesiąc temu #948054 przez karola1322
karolincia ja już wytrzymać nie umiałam a jak przeczytałam artykuły to az sie wystraszyłam

10 lata 1 miesiąc temu #948062 przez Karolincia
Karola - A robiła Ci coś przy ząbku czy nic nie ruszała teraz??

10 lata 1 miesiąc temu #948065 przez karola1322
nic nie ruszała

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia