BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #948133 przez lalka
właśnie Anabella na FB to kopiuj wklej to jakaś porażka!!!!i wiecie mojego męża to na mobilizację wzięli by go już dawno!!!!sprawdzali u nas stężenie napromieniowania i jest zerowy!!!u nas tzn w Polsce!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #948139 przez lalka

10 lata 1 miesiąc temu #948145 przez Dżasta86
Lalka ja to wiem z warszawskiego biura kryzysowego, a nie pisemek internetowych. Postanowilam sie podzielic a nie was straszyc. W tv nie powoedza nigdy prawdy, w wawie tez nie sa pewni bo prawda raczej na jaw nie wyjdzie. Raczej w ramach profilaktyki sa te zalecenia. Kaxdy zrobi co chce. A tak jak pisalam chmura moze dojsc a moze nie, to co pisza to trzeba dzielic przez sito nie uwazasz?

10 lata 1 miesiąc temu #948146 przez Ada2424
Zgadzam się z Dziewczynami, fb to rozsyłanie plotek

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #948147 przez Dżasta86
Aha nie wyglupialabym sie z wklejaniem testow z neta, to co napisalam powaznie jest of znajomego generala z biura zarzadania kryzysowego. Nie wiem dlaczego odebralyscie to jako kopiuj wklej.

10 lata 1 miesiąc temu #948150 przez lalka
bo identyczny tekst czytałam na FB..ale już nie od generała tylko od innej osoby.......dlatego!!!ja nie napisałam,że ta informacja od Ciebie to kopiuj wklej...tylko napisałam,że JA czytałam na FB!!!

10 lata 1 miesiąc temu #948153 przez Dżasta86
Myslalam ze zle zostalam zrozumiana, ploty plotami. A kto pamieta jwk to bylo z czarnobylem ... tez wszystko utajone, nie straszyli ludzi zeby paniki nie wywolac a pozniej sie okazalo jakie szkody przynioslo. A chmura szla 10 dni jak dobrze pamietam , noniewazne . Koniec tematu.

Miss india wygrala pfffffff madakra

10 lata 1 miesiąc temu #948155 przez Agula89
a że tak zmienie temat :) chciałabym małżowi kupić książke/poradnik o byciu tatą :P polecacie cos ?? :) wiadomo że życie go nauczy :laugh: ale niech też coś ma do poczytania :)

10 lata 1 miesiąc temu #948158 przez Anabelle
hmm a to mi na geologii pokazywali jak przenosi się chmura po wybuchu z godziny na godzinę, dlatego dość sceptycznie podchodzę, w końcu ukraina obok nas a chmura miała by iść 10 dni? No i jak nie wiedzą gdzie pójdzie? To co? W miejscu stoi od tygodnia?
Zresztą, sądząc po zapchanych parkingach pod centrami handlowymi przed mikołajkami to mało kto w domu siedzi od tygodnia i nie planuje wychodzić cały weekend. Akurat taki okres w sumie.

Dżasta absolutnie nie mówię, że coś nie tego z twoją informacją. Ale szczerze? Ja wietrze sypialnie przed każdym snem więc co mi to da że nie wyjdę? I tak powietrze dotrze mi do mieszkania i tak. Wentylacje domy i mieszkania także mają, więc jeśli miałoby nas coś skazić to podejrzewam, że tylko skafander by tu coś pomógł.

Lalka a co twój mąż robi z zawodu bo nie pamietam :P

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #948161 przez Dżasta86
Anabell ja tez ciezko wyobrazam sobie 3 dni w domu, ogolnie pewnie taki krotkie wietrzenie robi mniej szkody jak prz3siadywanie na zew. Generalni chodzi o te opady pylu.
Z CZarnobylem przeciez bylo tak ze 26 kwietnia byl wybuch, a 6 maja odnotowano ostatnia chmure ktora przeszla. Aprzeciez Czarnobyl jest blizej jak zaporoże, wiec mnie nic nie zdziwi. A wlasnie i moze dlatego ze okres swiateczny to utargow sobie nie chca psuc.
Nie wiem to straszne z tymi naszymi sasiadami ze wschodu nigdy nie wiadomo, jak nie zestrzela samolotu to elektrownia wszysyko bezkarnie . Ciesze sie tylko ze jestesmy na tym etapie ciazy ze dziecko ma rozwiniete nozki raczki itp

10 lata 1 miesiąc temu #948187 przez monia89
Hej pamiętam że zaraz latem jak sie Antek urodził też coś było w powietrzu nie pamiętam już z kąd to było. U nas kolejna nocka masakryczna tym razem brzuch mnie bolał zgaga paliła.
jak u Was po Mikołaju? U nas Tosik dostał bzika :-) a jeszcze nie wszyscy Mikołajowie byli :-D dziewczyny nie ma nic piękniejszego gdy można swojemu dzieckuzrobiç przyjemność i zobaczyć uśmiech na jego buzi!

Dżasta86 napisał: . Ciesze sie tylko ze jestesmy na tym etapie ciazy ze dziecko ma rozwiniete nozki raczki itp

Nie chce nikogo straszyć ale do końca ciąży dziecku może dokonać się amputacjakończyn paluszków ucha czy nosa. Niestety ale tak jest.

10 lata 1 miesiąc temu #948217 przez karola1322
Jakos dzis tu cicho

10 lata 1 miesiąc temu #948239 przez syza24
ale tu dziś spokój chyba wszyscy zajęci swoimi prezentami od św. Mikołaja :woohoo: :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #948241 przez Ada2424
Hej :)

U mnie Mąż od dziś zaczął urlop to nawet nie mam kiedy wejść za bardzo bo co chwile jakieś zajęcie sobie wynajdujemy :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #948249 przez Alesandra
cześć dziewczynki :) ja dziś byłam w hurtowni i zamówiłam wózek do końca roku powinien przyjść ale równie dobrze może być na początku przyszłego.
w tesco dorwałam na promocji 5 bodziaków dla malej za 34 zł także jestem bardzo zadowolona.
dziś tu jest głucho i cicho ale jutro to dopiero będzie :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia