BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #948066 przez malina219
Agula ale chudzina z Ciebie! A jaki brzuszek mały! :woohoo: Jak dodasz zdjęcie to z boku masz WSTAW :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #948069 przez Karolincia
Malina - Ty tez Chudzinka jesteś!! :) :*

10 lata 1 miesiąc temu #948070 przez Karolincia
Nowa stronaa....

10 lata 1 miesiąc temu #948071 przez Karolincia

10 lata 1 miesiąc temu #948085 przez anioleczek208
Czesc mamusie :) szlejecie z zakupami widze hehe no rozumiem bo jak tu sie powstrzymac wiem to po sobie ;)
Ja
tez mam lozysko na przedniej scianie wiec tez az tak nie czuje mocno ruchow synusia ;) ani nie budzi mnie kopaniem w nocy ;)
zjadlabym cos ale sama nie wiem co ;) zjadlam chyba z kg mandarynek ale jeszcze cos za mna chodzi ;)

10 lata 1 miesiąc temu #948087 przez Agula89

Karolincia napisał: Agula - Ty chudzinko !!!! :) Jaki malutki brzuszek masz :):) Figurke trzymasz !! :) :) Pięknie wyglądasz :) Ciąża Ci służy :)

Karola - Aha..roumiem..mnie boli ząb ale ine ide bo sie boje denstysty..ale chyba bede musiala :( :S :S

Haha wybrałam najladniejsza fote ;) na innych jak wieloryb :p

Oj... bylam dzis kupic sobie cos na swieta do ubrania....ciezki temat :p. Duzo ladnych " swiatecznych bluzek widzialam i najgorsze jest to ze na "dół" mam tylko 1 pare spodni ciazowych albo leginsy. I nie wiem czy cos kupowac jeszcze... bo i tak te ciazowe jeansy w H&M sa takie same :P a w happy mam jak widze cene 250 zl za spodnie to mi slabo troche :p

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #948090 przez anioleczek208
aa i piekne macie brzuszki ;)))
pochwale sie i ja ;) a co ;)
Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #948091 przez Anabelle
ja mam teraz na sobie spodnie z happy mum za 140 zł ;)
i mam tez wylicytowaną spódnicę z happy mum, zamiast 120 zł zapłaciłam na aukcji 30 zł
może poszukaj na allegro uzywek ciążowych

10 lata 1 miesiąc temu #948092 przez Dżasta86
Uwaga dziewuszki w zwiazku z wybuchem elektrowni
Dostalam informacje o znajomego ktory ma znajomego generala w sztabie kryzysowym zeby nie wychodzic z domu przez 3 dni. Ta chmura byc moze pojdzie w nasza strone, ciezko okreslic. Tak wiec to tak profilaktycznie.
W tv tego nie podaja bo nie chca na razie straszyc ludzi.
Tyczy sie to malych dzieci i kobiet w ciazy, dorosly sobie poradzi.
Przekazuje oczywiscie tylko informacje, telewizja prasa robi naklejke a co innego mowia miedzy soba.

10 lata 1 miesiąc temu #948098 przez Agula89

Dżasta86 napisał: Uwaga dziewuszki w zwiazku z wybuchem elektrowni
Dostalam informacje o znajomego ktory ma znajomego generala w sztabie kryzysowym zeby nie wychodzic z domu przez 3 dni. Ta chmura byc moze pojdzie w nasza strone, ciezko okreslic. Tak wiec to tak profilaktycznie.
W tv tego nie podaja bo nie chca na razie straszyc ludzi.
Tyczy sie to malych dzieci i kobiet w ciazy, dorosly sobie poradzi.
Przekazuje oczywiscie tylko informacje, telewizja prasa robi naklejke a co innego mowia miedzy soba.

:ohmy: :ohmy: :ohmy:
Powaznie... !?!?!?!
To jest nie do pomyslenia ze "oni" miedzy soba przekazuja takie informacje a prasa i tv milcza o tym zamiast informowac o tym ludzi....

10 lata 1 miesiąc temu #948101 przez anioleczek208
a teraz brzuszek golasek ;)
Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #948104 przez Dżasta86
Media nie chca straszyc bo nikt nie jest pewien gdzie ta chmura pojdzie. Ten general sam obdzwonil rodxine co maja dzieci stad to wiem. Gosc jest osoba zarzadzajaca wiec chybs wie co mowi.

10 lata 1 miesiąc temu #948118 przez Agula89
Jak sie dowiesz coś jeszcze od generała pisz nam tu :) Wiadomo może ta chmura nas ominie ale nigdy nie wiadomo :)

10 lata 1 miesiąc temu #948119 przez lalka
Dżasta to ja taki sam identyczny tekst czytałam na FB tylko"napisała"go jakaś pani dr z ministerstwa i taki sam tekst jak wstawił generał!!!!więc jak dla mnie to trochę nie teges!!!!
a tu wkleję wam info od mojej znajomej z Ministerstwa.............żadnego wybuchu nie było, ani zagrożenia nie ma, więc nie panikować proszę To tylko awaria elektryczna turbiny w jednym bloku. Blok trzeba było wyłączyć, a co za tym idzie cały reaktor. A niektóre media robią od razu katastrofę. Ech...

10 lata 1 miesiąc temu #948125 przez Anabelle
ja kazałam mężowi szukać info pare dni temu bo troche jego działka jesli chodzi o wykształcenie ale wybuch byl 28 listopada i był to wybuch w skutek zwarcia elektrycznego, a nie wybuch jądrowy. w ciągu tygodnia to już dawno po ptakach jak by ktoś miał sie skazić nie wiadomo czym.
jak bylam na geologii pokazywali nam jak szybko przenoszą sie toksyczne opary po wybuchach wulkanicznych i w tydzien to ho ho
ja jestem wiec dość sceptyczna bo na fb są rozsylane posty na zasadzie kopiuj wklej. koleżanka też dostała że ponoc ewakuują tylko rodziny wojskowych

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia