BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #948944 przez Agula89

Alesandra napisał: ja już dostałam pierwsza wypłatę a kristi pisała że ma tam informację o tym kiedy dostanie kolejne pieniądze tylko nie mogę znaleźć u siebie tej informacji

Ja dziś po telefonie na infolinie uzyskałam dostęp do zakłądki "Świadczeniobiorca"
W prawym górym rogu masz zakładki "Ogólny", "Ubezpieczony", "Świadczeniobiorca" -jeżeli masz tylko dwa pierwsze (Ja tak miałam do dziś) zadzwoń na infolinie i powiedz ze nie widzisz tego u siebie i odblokują Ci dostęp.
Potem po lewej stronie tak jak pisała Kristi wchodzisz w "Zasiłki" i wyświetla sie cała lista kiedy za co i ile dostaniesz kasy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #948945 przez Agula89

Alesandra napisał: ja nie mam tej zakładki świadczeniobiorca więc może dlatego nie mogę sprawdzić tego o czym mówi kristi

zadzwoń jutro na infolinie bo dziś juz nieczynne :) podasz swoje dane login,pesel,serie dowodu i uaktywnią Ci tą zakładke. Ja tak dziś zrobiłam i juz to widzę :)

No stres :)

10 lata 1 miesiąc temu #948949 przez Agula89

Alesandra napisał: kristi login i hasło przydzielili ci w zusie ? czy sama wybierałas ?czy aby się zalogować musiałaś do nich iść ?

Login przydziela Ci "system", na poczte otrzymujesz login i tymczasowe hasło które możesz potem zmienić. Mi babka zakładała w ZUSie i dostałąm po wizyce wszystko na poczte swoją, ale można samemu w domu to zrobić.

Patrzcie tylko czy nie wpada Wam wiadomość do SPAM, tak ja Dżasta miała. Wystarczy potem tylko odznaczyc ze to nie jest SPAM.

10 lata 1 miesiąc temu #948956 przez Agula89

10 lata 1 miesiąc temu #948958 przez Karolincia
Agula - Mi tez się na pewno te informacje przydadzą jak np nie bede widziec tej zakładki do Alesandra wiec zgóry dziękuję :):) :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #948963 przez Ada2424
No to wychodzi na to że test obciążenia glukozą w normie :) można się objadać w święta :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #948968 przez Karolincia
Mamuśki też Was tak ciągnie wpachwinach i w podbrzuszu lekko ?? No u mnie to już któryś dzień z rzęduu....czyżby więzadła aż tak się rozciągały? :(

10 lata 1 miesiąc temu #948969 przez Alesandra
dziekuje dziewczynki jutro zadzwonie z rana na tą infolinię. :)
to ten nr na głownej stronce zusu:)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #948970 przez Ada2424
Kristi i inne dziewczyny jakie miałyście wyniki z tej glukozy?

Karolincia mnie nie ciągnie wcale, na początku ciąży mnie podbrzusze pobolewało teraz nie.

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #948976 przez Karolincia
Alesandra - Słońce tak :*

Ada - Mnie cholernie ciągnie nie raz ine moge wziąć do góry zbyt wyosko podnieśc nie wiem co sie dzieje :/ może mi się przykurczył biodrowo-lędzwiowy albo mięsien gruszkowaty :( ehhh..będe w pon na wizycie u ginekolog to sie spytam ;)

10 lata 1 miesiąc temu #948980 przez Ada2424
Mnie teraz często plecy bolą :( ale to normalne akurat.

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #948984 przez Alesandra
dzieki Bogu można to załatwić telefonicznie bo już myślałam, że będę musiała tam do nich iść a mam z 40 minut w jedną stronę..
ada mnie też strasznie bolą plecy.. jeszcze zostało nam troszkę czasu i będziemy nosiły coraz większe brzuszki. słyszałam, że niektóre dziewczyny na finiszu ciąży miały nawet koło 30 kg zastanawiam się jakie one wtedy przeżywają bóle jak mnie boli przy moich 5 tak, że każe mężowi codziennie się masować ;D

10 lata 1 miesiąc temu #948986 przez Alesandra
karolincia wszystkie te cudeńka,których zdjęcia wstawiłaś dorwałaś dziś? przepiękne gdzie kupiłaś:)

10 lata 1 miesiąc temu #948988 przez Karolincia
Ada - bÓL OLECów niestety normalny szczególnie w III trymestrze ciąży do którego dobijasz :( Lordoza ci sie pogłębia i mięśnie rozciągają nie dają już takiej stabilizacji dla kręgosłupa ale po ciąży wszystko wróci do normy ;)
Alesandra - Tez podziwiam te mamuśki dziwgające 30 nadprogramowych kilogramów :) Dobrze przynajmniej Mężus Cie masuje ;)

10 lata 1 miesiąc temu #948989 przez Alesandra
karolincia a Ty może fizjoterapię studiujesz??

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia