BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #949146 przez Ada2424
Karolincia ja na dziś wizyty nie planowałam, miała być jutro bądź w piątek rano, ale kurde dręczą mnie te wyniki bo niektóre odbiegają od normy i jak nie skonsultuje ich to nie da mi to spokoju.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #949151 przez Karolincia
Ada - Widzisz to dobrze sie złożyło, że dziś idziesz , krócej sie bedziesz stresować ;)

10 lata 1 miesiąc temu #949154 przez Karolincia
nowa strona....

10 lata 1 miesiąc temu #949157 przez Karolincia

10 lata 1 miesiąc temu #949158 przez Ada2424
Wczoraj pół dnia przepłakałam, dzisiaj jest nie lepiej, nie mam pojęcia co mi się dzieje :( ale humor wisielczy po prostu :(

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #949174 przez Aneczka84
Witam dziewczyny :) trudno za wami nadążyć ;) ledwo zdążę coś przeczytać to już mam zaległości. Mój mały szaleje ale to akurat mnie cieszy. Za tydzień mam same wizyty. Też idę do dentysty i mam nadzieję że nic nie będzie do zrobienia. Jutro będę mieć kolejne wyniki z moczu. Chyba nigdy nie miałam tyle badań robionych co teraz ;)

10 lata 1 miesiąc temu #949196 przez syza24
hej :)
Byłam dzisiaj na wynikach mam nadzieję, że się polepszyły bo nie chce zastrzyków :( ale tak staram się stosować tą całą dietkę i brać te ampuły, że nie biorę nawet pod uwagę, że będą złe. No i jak zwykle spotkałam się z uprzejmością mężczyzn co do kobiety ciężarnej no bo kobiety zachowują się tak jakby nigdy w ciąży nie były! Oczywiście w poczekalni całe mnóstwo osób i połowa kichająca, kaszląca :S jak to zobaczyłam to chciałam uciec,wiedząc że będę musiała tyle czekać w tych zarazkach no i oczywiście panie się poodwracały tak żeby mnie nie widzieć ale Pan, który był trzeci w kolejce poprosił, żebym weszła przed nim no i oczywiście zaczęło się sapanie innych ludzi ale wyszła pani z rejestracji i powiedziała "Proszę Państwa kobiety w ciąży i małe dzieci wchodzą bez kolejki!!!" No i się uspokoili ale oczywiście zostałam zabita wzrokiem :evil:
Ada to chyba hormony plus ta pogoda tak działa bo ja też mam jakieś jazdy z humorem i tylko coś mnie zakuje to myślę że z małą coś nie tak

10 lata 1 miesiąc temu #949199 przez Karolincia
Ada - Ta pogoda chyba tak na nas działa :( Plus u ciebie stres związany z wizyta i wynikami tej krzywej cukrowej :(

Aneczka - Też się zapisałam do dentysty !! :sick: :sick: :sick: Nie nawidzę dentystów i panicznie się ich boje :blink: :blink: :pinch: :whistle:

Syza - Trzymam kciuki, aby wyniki były lepsze!! Stosujesz diete wiec powinno byc dobrze :)
Jeju...jak mnie denerwuje takie zachowanie ludzi.....:/// Kobiety starsze szczególnie mnie przerażają, bo same kiedyś były w ciąży i wiedzą, że nie zawsze się trzeba dobrze czuć, się tak zachowują, że sapią jesli ktoś przepuści cięzarną w kolejce....://
Miło z tego pana strony, że Cie zauważył i zachował się jak na dzentelmana przystało :)

10 lata 1 miesiąc temu #949207 przez Aneczka84
Syza pan zachował się świetnie, szkoda że kobiety które powinny zrozumieć miały ale ...
Ja zapisałam się profilaktycznie ale znając dentystów na bank coś znajdzie.

10 lata 1 miesiąc temu #949218 przez Karlinka
Dobry Dziewczyny - ja od rana mam taki zapiernicz ,że dopiero udało mi się na trochę wejść.
Powodzenia na wizytach ! Dziewczyny nie przejmujcie się tak- z Maluszkami na bank wszystko dobrze :D nie ma co się przejmować i dzieciaków stresować . A na humory to może spacer, albo zakupy? ;) Ja w dniu wizyty zawsze staram się sobie znaleźć dużo zajęć żeby nie myśleć za dużo i dopiero na poczekalni trochę mnie dopada takie myślenie czy wszystko jest ok...
Syza- mam nadzieję,że wyniki okażą się dobre!!! Dobrze,że chociaż facet okazał się człowiekiem :)
Ciekawe co z Mleczną ,dawno się nie odzywała...

10 lata 1 miesiąc temu #949225 przez 100krootka
Witajcie Jestem szczęśliwa mamą z kwietniówek 2014
Pochłonęło mnie bycie mamą... Założyłam ostatnio swoja stronę na fb, gdzie dzielę się swoimi spostrzeżeniami jako fizjoterapeuty co do rozwoju psychoruchowego w 1 roku życia. Wszystkow oparciu o mądre książki ;) i artykuły cenionych autorów, bo sama się przekonałam, że nie zawsze doktor google jest dobrym doradcą... Jesli macie ochotę pośledzic mojewpsy zapraszam do polubienia strony. Chętnie opisze także kwestie, które Was trapuja, oczywiście te "z mojej działki". Zapraszam! I pozdrawiam :laugh: :laugh: :laugh:

adres strony: www.facebook.com/firststeplublin

10 lata 1 miesiąc temu #949238 przez Karolincia
Karlinka - Racja !! Dobry ten Twój sposób :) Musze go wypróbówac :)

100krotka - Dziękujemy za odwiedziny i za link :) :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #949250 przez Ada2424
Wróciłam. Na początku nastraszyła mnie położna że wyniki z mojej krzywej cukrowej są za wysokie a na wynikach mieszcze się w normie i zaczęła gadać, że jakby była ta druga po 2 godz powyżej 140 to, że do szpitala bym musiała iść, pół godziny mi gadała o jakiejś diecie, co mam jeść a czego unikać. Weszłam do gina pokazuje mu moje wynika a on do mnie, że są bardzo dobre i krzywa też w normach i że nie ma się do czego przyczepić, pytam go czy faktycznie musze diete jakąś stosować to mówi do mnie, że nie widzi takiej potrzeby. Myślałam, że tą moją położną rozszarpie, że mnie tak nastraszyła taka wściekła na nią byłam, że szok! Szyjka zamknięta, nic się złego nie dzieje, usg tez miałam, potwierdzona dziewczynka :) wierzgała sobie nóżkami cały czas :) waży już 874g i ma ponad 30cm długości no i ogólnie jest rozwinięta jak na 28tc według usg czyli na 2 tyg do przodu także gin mówi, że pięknie się rozwija i sobie rośnie :cheer: a ja od ostatniej wizyty, czyli przez 4 tyg przytyłam 2 kg :) także powoli u mnie waga się zwiększa ;) następna wizyta za miesiąc i póki co przerwa z wynikami :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #949258 przez Karolincia
Ada - To ładnie cie połozna nastraszyła :dry: :huh: :ohmy: Dobrze, że jednak lekarz oglądając wyniki stwierdził, że nie odbiegają od normy ;) Ooo..to możesz szybciej urodzić o 2 tygodnie :woohoo: Jeśli mała dalej tak będzie gnała ze wzrostem ;) Duża już....:)

10 lata 1 miesiąc temu #949262 przez Ada2424
No duża jest duża :) wszystko w nią wchodzi a nie we mnie heh :P no ta położna to mnie wkurzyła na maksa dzisiaj, po co się w ogóle odzywa jak się nie zna albo nie jest pewna :evil: zdziwiła mnie bop według wyników mieszcze się w normach normalnie a ona mi z dietą i szpitalem wyjeżdża, co innego gdybym miała przekroczoną a nie miałam. Po 2 godz miałam 130 a norma do 140 i gin mówi, że jest ok przecież po coś te normy są, eh szkoda gadać.

[/url] [/url]

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia