BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 tygodni temu #949406 przez karola1322
hejka tez bym musiała zrobić zakupy na wyprawkę i nie tylko ... jednak łóżeczko w styczniu kupimy a wózek w lutym

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #949407 przez Ada2424
Karolincia tak powoli już na święta bo przed samymi świętami to tłok straszny będzie nie ma co wtedy się pchać a że Mąż ma do jutra urlop to akurat pasuje :) no mała teraz będzie coraz to mocniej Cię kopać a później budzić kopniakami ;) moja Julita to już tak buszuje teraz że chwilami aż się zginam i kucam tak potrafi zasadzić, czasami to aż nieprzyjemnie jest jak pod zebro kopnie albo w pęcherz.

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #949408 przez karola1322
ja bardziej poczuje jak kopie mnie w pęcherz :silly: a tak to delikatnie ale równo jedzie z kopniakami :evil:

10 lata 4 tygodni temu #949411 przez Karolincia
Karola - Jak się czujesz? Jak ząbek ?? Plan jest to najwazniejsze ;)

Ada - Ojj ona już kopie gdzieś od 2 tygodni czuje to ;) O różnych porach dnia kopie :) Jak jej się podoba samowolka :D Ahh..cudowne uczucie czuć jak kopie mnie moja Lilunia :) Niestety z wiekiem nabiera siły i mocniej kopie, większa już jest i ma mniej miejsca w brzuchu, ;) Zdarzają się te nieprzyejmne incydenty jak wspomniałaś o kopniaku w żebro czy w pęcherz , ale jakoś przetrwamy to ;)
A no pewnie, nie ma co sie w tłok pchać....My zakupki za tydzień robimy ;)

10 lata 4 tygodni temu #949414 przez Karolincia
Karola - Ja jak na razie czuję jak sie wierci po pęcherzu jadąc ciałkiem :) Ja mam dośc nisko brzuch osadzony :) Więc wszystko czuję w niższych partiach ciała :) - jak na razie !! :)
Hehehe :) równo jedzie z kopniakami mówisz?? :) :) Mała Bokserka :)

10 lata 4 tygodni temu #949420 przez karola1322
krolincia ząb boli jak tam gryzę ale już lepiej jakaś kieszonka mi się zrobiła tam pierwszy raz o tym słyszę .... ciekawe po kim to ma mój gada ze pomnie jak on daje rękę na brzuch to przestaje kopać to mówi uparta jak mama heh ... Mi od brzuszka zostało wiercenie hiii będzie zabawie jak jej to pozostanie

10 lata 4 tygodni temu #949422 przez Karolincia
Karola - W tą kieszonkę Ci jedzenie wpada?? Hahaha zawstydza się gdy Tatus kładzie rękę :) Czuje respekt :) :) No ciekawe ciekawe :)

10 lata 4 tygodni temu #949425 przez karola1322
No chyba musiało tam wpaść coś ale dała mi coś w tą kieszonkę i nie boli nigdy mi sie tak nie robiło

10 lata 4 tygodni temu #949428 przez Karolincia
Karola - To dobrze, jak Ci tą kieszonkę zabezpieczyła ;)

Kurde...w tym szpitalu co bede rodzic, nie ma poradni laktacyjnej...troche mnie to martwi i przeraża,.... :whistle:

10 lata 4 tygodni temu #949430 przez karola1322
Ja mam do wyboru dwa szpitale ale jak co sie będzie dziać to wyśle mnie tam gdzie on jest ale ja tam nieche ... na oddziele gin położne są spoko ale na położniczym już nie

10 lata 4 tygodni temu #949434 przez Karolincia
Ja sie przeprowadzam z Warszawy pod Łódź i tam bede rodzić...a tak to by rodziła tu w Warszawie na ul Karowej w szpitalu im Anny Mazowieckiej (chodze tu do ginekolog).
To masz dylemat :(

10 lata 4 tygodni temu #949435 przez karola1322
wole jechac rodzić tam gdzie mam 15 mnut do szpitala i lepsza opieka po porodzie teściowa ma tam kuzynkę która jest położną niz jechać do szpitala 30 mnut i gorzej sie poczuć

10 lata 4 tygodni temu #949438 przez Karolincia
Karola To jeśli masz do szpitala 15 minut i znajomości to już wogóle będziesz miała jak w domu !! :) Zadba o Ciebie jak o o vipa :) :) I super opieke bedziesz miała !! :) :)
Ja do tego szpitala mam 5 minut drogi autem i jak patrze na opinie lekarzy i położnych co tam pracuja to maja maxymalne ilosci gwiazdek i jak oceniaja pacjentki ten oddział i szpital to własnie bardzo chwala sobie opieke :)

10 lata 4 tygodni temu #949442 przez karola1322
to tyż fajnie masz tam gdzie mam 15 minut to moją lepsze opinie niż tam gdzie 30 mnut tak se liczyłam ile wizyt mi zostało do końca to tylko 5 oh jak ten czas leci

10 lata 4 tygodni temu #949445 przez bujanka
Dziewczęta sugeruje tak jak ostatnio Dżasta wspominała żebyśmy nie nadpisywały stron, co to da że co nowa strona to jest napisane przez jedną osobę aż 4 posty typu ehhh...., ukochana nowa strona, bleee, :sick: itp.
To naprawdę jest nurtujące jak po dniu nieobecności wchodzę i mam do przeczytania 130 nowych wiadomości. U nas na forum i tak się dużo dzieje co chwilę ktoś piszę i myślę że posty będą się same pokazywać nie trzeba ich na darmo nadpisywać, bo potem poprostu nie chce się tego czytać.
Mam nadzieję że niektóre osoby się nie pogniewają ale to nie tylko moje zdanie jak widać :kiss:

U nas wszystko ok, wczoraj mieliśmy wizytę, Michasia waży 830 gramów i ziewała podczas usg B) :laugh: Wszystko w normie, pani doktor zadowlona z morfologii i moczu, dzięki tabletkom z żurawiny mam w końcu ph 6, a żelazo też się unormowało dzięki temu że ostatnio tylko natka pietruszki, szpinak i czerwone mięsko ;)

Ada mam nadzieje że ja też tak ładnie przeżyje glukozę, w następnym tygodniu będę robić, ja przytyłam 5 kg :silly:
Karolincia super ciuszki :)
Dziewczyny współczuje z tym zusem, trzeba chyba do nich dzwonić i się upominać :S
i niewiem już co pisałyście ;)
Podziękowania: Agula89

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia