- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Bujanka - Witaj Kochana !! Dawno nie było Cię tutaj !! Myśłałam o Tobie, co u Was słychac No to już duża panna z Michasi 830 gram to kawał kobitki z Małej hehe Cieszę się, że wyniki Ci się tak poprawiły i dieta pomogła
Mało przytyłaś Będe trzymać kciuki za glukozę
Karola - Oby mi tez tak ta glukoza smakowała Pewnie teraz skierowanie na nią dostane Ehhh...bleee...
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
A w piątek znowu czeka mnie wizyta u laryngologa ze względu na krwawienia z nosa w ciąży.
Bujanka, Ada- fajnie, że po wizytach wszystko ok
Anabelle - takie masz te legginsy z happy mum? Jaki masz rozmiar? www.happymum.pl/sklep3/t290a,leginsy,0-.html
Ktoś może polecić jeszcze jakieś cieplejsze legginsy ciążowe?
Wyprawka prawie gotowa, tzn. dzisiaj zamawiam sobie jeszcze pieluchy bo w miarę okazję znalazłam, chusteczki nawilżane muszę jeszcze kupić i została w sumie tylko kołyska do sypialni. Na koniec jeszcze tylko staniki do karmienia muszę kupić. A tak to już chyba wszystko mam, po świętach biorę się za pranie i prasowanie. Czekam jeszcze na przesyłkę ze Smyka trochę brakujących ciuszków i leżaczek - bujaczek
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Bujanka super, że z małą wszystko ok i wyniki lepsze to Michalinka waży podobnie co moja Julitka, nasza wczoraj miała 874g mi też ph na 6 spadło teraz, ale ja nic nie stosowałam samo z siebie spadło.
Monique super, że już końcówka wyprawki została fajny ten bujaczek ja dziś na gemini robie zamówienie i też już w sumie mało co zostanie kupić ja końcem stycznia zaczne powoli już prać i prasować rzeczy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
sa bardzo elastyczne
przed ciążą nosiłam M czasami jak coś nie rozciągliwe to L kupowałam
w happy mam - mam spódnice i leginsy w rozmiarze M
oni takie wieksze rozmiary mają. tzn ktoś m/l spokojnie wejdzie w M, wiec ktoś s/m w S itd
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Na obiadek robię frytki - tak mnie naszło, a nie chce mi się już dzisiaj nic robić, pocztą prezenty poprzychodziły, i nie miałam nawet czasu sie pouczyć na zaliczenie do szkoły , a szczerze mówiąc to w ogóle nie chce mi się teraz uczyć, za dużo roboty i za mało czasu.
A Marcinek kopie, chwilami nieprzyjemnie zwłaszcza powyżej pępka , dzień i noc szaleje
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kristi - Skąd ja to znam !! Mi też sie ine chce uczyć, ani inc robić do szkoły a mam 5 prezentacji zrobić ....i ułożyc konpsekt na ARĘ (Akttywność Ruchowa Adaptacyjna) ćwiczenia z dziećmi z zespołem downa otyłymi itp :// masakra!!!! na 3 stycznia wszystko i jeszcze napisac pracę magisterską ehhh...a mam brak motywacji i weny mi również brak
Hoho...nie wiedziałam, że z Ciebie taki Majsterkowicz jest, że lubisz to robić Hehehe Pani Kierowniczko Budowy gratuluje widać znasz się na rzeczy
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
później dotałam własne skrzynki z narzędziami i tak jakoś poszło . Najbardziej lubię elektrykę.
Niestety teraz trochę rzadziej coś robię, bo z mężem się muszę wykłócać kto co robi, nawet wkręterke mi zawinął...
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Karolincia mężowi na pewno przejdzie A ja cały czas was czytam tylko czasem weny brak do pisania
Monique fajnie że wyprawka gotowa, ja narazie jeszcze tak nie myślę o tym. Po nowym roku na pewno kupimy komody nowe i wtedy zacznę powoli prać i prasować. Ale ja mam kupe ciuszków po siostrzenicy więc będę mieć co robić.
Karola moja lekarka tez na normalnych wizytach mi małej nie mierzy aż się sama ostatnio zdziwiłam że mi podała wymiary
Dziewczyny a macie zamiar iść na to dokładniejsze badanie od 28 do 30 tygodnia? Bo mi kazała się wybrać koło 20 stycznia.
Jeszcze pytanie za 100 punktów, potrzebuje kupić na gwiazdkę lalkę interaktywną, znacie może jakąś fajną, wypasioną?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie, że każda z Nas ma inne hobby i inne umiejętności
No nie mąż Ci wkrętarkę zawinął !! hehehe
Bujanka - Ojj to przynajmniej z Nami duchowo jsteś jak weny nie masz do pisania
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1