BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 tygodni temu #949569 przez syza24
Hej ja dzisiaj w średnim humorze bo wyniki tylko o trochę mi się polepszyły po tych wszystkich torturach :angry: no i jeszcze nie było dzisiaj mojego lekarza więc nie wiem co to będzie oznaczać, więc w niepewności do poniedziałku :S
Kristi jak możesz to podaj mi na priv jak ty masz tą niedokrwistość w wynikach to porównam z moim wynikiem ??
Co do Kristi majsterkowania to ja też lobię sobie pomajsterkować ;) jak mieliśmy u siebie budowę to mąż kupił mi nawet wiertarkę Boscha, której nie pozwalałam nikomu dotykać i byłam taka zosia samosia, że spadłam z nią ze styropianu i złamałam środkowy palec byle by jej nic się nie stało :laugh: :laugh: :laugh:
bujanka my chrześnicy męża kupiliśmy w Smyku Baby Born i jak dostała na mikołaja to do tej pory ciągle jest nią zajęta tu masz opis www.smyk.com/zapf-creation-baby-born-lal...wki-gry-dla-dzieci-p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #949570 przez kristi*
Zaraz się słodko na forum zrobi :laugh: , jakoś jeszcze mnie do słodkiego nie ciągnie, ale jak trzeba też coś upiekę, niestety piekarnik jest elektryczny i miewam z nim problemy raz coś wyjdzie a raz nie :angry: - wolę gazowe.

Też się już nie mogę doczekać, aż wszystko będzie gotowe. W styczniu będe robić pranie to wtedy posegreguje ciuszki na mniejsze i większe na potem, będzie pakowanie torby, od ojca przewieść łóżeczko i wózek, a potem tylko czekanie :P

10 lata 4 tygodni temu #949573 przez lalka
dzień dobry :) :) :) :) :)

nie nadrobię was na pewno!!!!!

ja kupiłam sobie takie tuniki

co do wyprawki to naprawdę szybkie jesteście.....ja zaczynam działać na początku lutego!!!!

Karola współczuję akcji z zębami!!

Ada dawaj fotkę zdjęcia

Bujanka ja nie dosyć,że nie mam weny do pisania to jeszcze net mi szwankuje.....los masakros!!!!

mi już jest tak ciężko,że szok ......ja już chcę marzec!!!!

miłego wieczorku
Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu #949574 przez Agula89

bujanka napisał: Dziewczyny a macie zamiar iść na to dokładniejsze badanie od 28 do 30 tygodnia? Bo mi kazała się wybrać koło 20 stycznia

A jakie badania sie wtedy dokladnie wykonuje Bujanka? Ja ide 22.12 na wizyte bedzie to wtedy 27 tydz.
Moj gin mi niby wszystko robi ale ja tez zawsze milion pytań mu zadaje :)

Ja szafe i komode juz mam do pokoiku tylko w kartonach nie złożone :silly:
Pokoik tez czeka na remont :silly:
Mam nadzieje ze małż po swietach wezmie sie do roboty. Jak nie to wezme przyklad z Kristi i bede majstrem. :)
Lalka tuniczki godne polecenia :)
Ja ostatnio glownie prefetuje taki stroj haha :laugh:

10 lata 4 tygodni temu #949585 przez Ada2424
Jutro Kochane wstawie bo dzisiaj to już padam ze zmęczenia i lece się położyć bo od rana latam. Wózek cudowny, lekki, super się prowadzi, kolor jeszcze ładniejszy niż na fotkach, jestem strasznie zadowolona :) i co chwile sobie jeżdże po domu :) fotelik też ekstra :) ide leżeć bo znów plecy się odzywają.

Do jutra :* :)

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #949586 przez Karlinka
Karola nie zazdroszczę akcji z zębami ;/
Karolincia, Kristi - weny do nauki życzę :)
Ada to fajny dzionek miałaś :) oj też bym się przeszła do kosmetyczki ,żeby ktoś przy mnie robił ;)
Lalka fajne tuniczki :) Ja sobie tez dzisiaj tuniczko-sukienke kupiłam :) nie ciążowa ,ale fajnie się rozciąga to i na teraz i na po ciąży będzie ;)
Wczoraj jak pisałyście o glukozie to z ciekawości sprawdziłam swój wynik- naczczo miałam 83, po godzinie od wypicia 89 a po2 - 89 czyli generalnie niebardzo mnie ruszyła ta glukoza :D
Byłam dzisiaj u okulistki i jestem mega szczęśliwa- nie ma przeciwwskazań do naturalnego porodu :D nawet nie trzeba skracać drugiej fazy porodu (bo to niestety albo kleszcze albo vacum) :) to teraz zostaje uprosić syna ,zeby się odwrócił głową w dół... Tak mi babka oczy przebadała,że do teraz mnie bolą ...
A wizytę mam 29grudnia kolejną u gina więc to 30t będdzie więc się śmiałam ,że na usg do szpitala weźmie mnie w sylwestra ;p

10 lata 4 tygodni temu #949587 przez Karolincia
Karlinka - Bardzo się cieszę, że z Twoimi oczętami wszystko dobrze i nie ma przeciwwskazań do porodu naturalnego :) Pokaż pokaż !! sukienkę :)
Hihi....to pod koniec grudnia wiizyta :)

Ada - Dobrze ;)

Agula - U mnie tez pokoik dla Lilki Naszej czeka na remont :) Mój Przyszły Małż teraz sobie inne remonty wymyślił w domu....że jednak dorobi grzejnik w kuchni i własnie rozwala świeżo pomalowaną ściane :P no ale cóż...Powiedział że posprząta to niech mu będzie :) Złość na niego mi przeszła... od razu lepiej :P Udobruchał mnie ....:p :P powiedział , że ma dla mnie niespodzianke i od razu mi się oczka zaświeciły hehe :P ciekawe co to.... :side: :side: :whistle: :whistle: :silly: :silly: :blink:

Lalka - fiu fiu !!! Piękne te tuniczki w takich kolorach wzięłaś?? :) Super są !! :)

Kristi - Cud miód i orzeszki..... :) hehe ;)

Karola - No proszę to znasz wiele sztuczek cukierniczych :)

10 lata 4 tygodni temu #949591 przez lalka
Karolincia mm inne kolory....ta pierwsza jest popielata a druga granatowa
Karlinka te tuniki też są "na potem"..,tak myślę,że w nie wejdę

znowu jestem głodna ...musiałbym połozyc się spać...wtedy może ny minęło

10 lata 4 tygodni temu #949597 przez Karolincia
Lalka - Ładne ładne te tuniczko-sukienki w ładnych kolorkach zamówiłaś :) Na pewno wejdziesz w nie :) Tez bym jadła i jadła i jadła i jadła....... :S :S

10 lata 4 tygodni temu #949601 przez karola1322
Ah jeszcze wyrwac byda. Ale potem bedzie lepiej

10 lata 4 tygodni temu #949616 przez Saga0304
Monique a skąd leżaczek?? Cudny

10 lata 4 tygodni temu #949619 przez kristi*
Hehe panowie stwierdzili że robią po swojemu, ja siedzę i patrzę, no i gdybym się nie odezwała mieliby dwa razy więcej roboty, więc teraz ich pilnuję ;)
Ramka z profili już jest, futrynę jutro zamontujemy już na stałe, musimy przywieźć piankę montażową.

Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu #949625 przez Karlinka
Kristi to do Ciebie Pani Kierownik trzeba mówić;p
Lalka och co Ty zrobiłaś- znalazłam stronę z tymi tunikami i kurczę ale mają fajne rzeczy....a miałam już sobie nic nie kupować...

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #949629 przez lalka
Karlinka też mi się podobają...a wiesz u nas jest ten sklep....kuszą oj kuszą!!!!!

Saga mi też się podobają te leżaczki co Moniqe wstawiła...one są z tiny love

ja wybrałam taki
Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu #949634 przez Karlinka
No właśnie patrzyłam ,że sklep jest u was. Bo jakoś w ciąży to lepiej ciuch przymierzyć , co by nie wyglądać jak mamut ;p
Właśnie wciągnęłam przepyszną muffinkę czekoladową z wiśniami ....Miała pewnie z milion kalorii a ja mam teraz ogromne wyrzuty sumienia

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia