- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Karola
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolincia moja Julita chyba tylko raz czkawke miała z tego co zauważyłam, może ma częściej tylko ja nie umiem tego rozpoznać, nie wiem ale oprócz wiercenia się, wyciągania i kopniaków nic nie czuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
karola1322 - jakoś przeżyję tą kanałówkę, kilka razy w życiu już miałam i dałam radę to teraz też, gorzej, że nie chce mi się tam tyle razy jeździć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
madlen_m - zgaga u mnie też się odzywa
Byłam wczoraj na tej wizycie u laryngologa ze względu na krwawienia z nosa. Laryngolog pooglądała w środku nos i powiedziała, że mam poszerzona naczynia krwionośne. Mam unikać gorących kąpieli, gorących i ostrych posiłków. Poza tym mam stosować Emofix i Nozoil (może komuś się przyda, to piszę nazwy). Oprócz tego można chyba też rutinoscorbin łykać, ale to kazała mi jeszcze ze swoim lekarzem prowadzącym skonsultować, ale z tego co słyszałam, niektóre dziewczyny stosują to chyba można w ciąży.
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
jak się macie???? hęęęęęęęęęęęęęęęe?
zgaga.... u mnie codzienność, zresztą z synkiem też miałam. ratował mnie rennie i gumy obrit zielone.... i dawało radę. Mleka nie mogę bo się po nim źle czuje, zresztą nie lubię..
Kochana Moniczko ja już miałam kanałówkę 5 grudnia....... i spoooko... gorsza była wizyta z zatruwaniem bo bolało, a teraz super. jeszcze jedna wizyta w styczniu.. eh
Kaola
Anabella Lalka!!!!! Co was tak mało tu ???? miło by Was było widzieć częściej koleżanki MArcóweczki. Dżasta? co tam?
ok.... gdzie jest mistrz świata w pieczeniu - KArlinka???? przepis na pierniki bym potrzebowała i jakbyś miała czas to bardzo proszę o poradę
Kochane.... jak Wy super mówicie do dzieciaków... po imieniu.. u mnie ciągłe dylematy
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
mleczna mama
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Nie napiszę, że mały mnie kopał bo to bez sensu - każdą z nas dzieci kopią
Nie napiszę nic o wyprawce ciekawego. Aż 4 ciuchy zamówiłam, a po nowym roku jeszcze karuzelka do turystycznego i materac.
U gina nie byłam, ani na usg.
Przepisy, wypieki to kompletnie nie mój swiat, nie mam polotu kulinarnego ;P a z 1,5 rocznym dzieckiem to już w ogóle idę na łatwizne - ot co szynkę ugotuje na święta, zrobie 2 sałatki i upieke piernik kętrzyński z polewą
U dentysty w ciążach też nie byłam, wyrywałam ósemkę karmiąc piersią.
Jedyne co mi przychodziło do głowy, żeby napisać, to to, że waga do 18 kg w bujaczku jest zupełnie nie potrzebna i żeby się tym najmniej sugerować. My nasz do 18 kg sprzedaliśmy. Zostawiłam sobie do 9 kg. Później dziecko potrafi samo siadać, obracać się. Nie chce być uziemione. Mój 19 msc Antek waży 11 kg, a 5 latek szwagierki 16,5 kg. Zresztą jej 2,5 letnia córka 10 kg.
Co jeszcze pisałyście. O seksie. U nas jest ale mniej, z uwagi na to łożysko.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dodam tylko ze ja skracalam czas pieczenia i to sporo i temp o 10 stopni mniej. Moj piekarnik chyba mocniejszy jest
Ale to sama obczaj jak u Ciebie
A ja wam sie pochwale swoim wyczynem kulinarnym
No....moze wprawy w zdobieniu nie mam wybralam najladniejsze do zdjecia za nim zjadłam
Małz mi dzis W Koncu ! Od miesiaca proszenia kupil baterie do wagi łazienkowej iii ..to byl bład jak weszlam to padłam ..
Zobaczylam liczby ktorych nigdy nie widzialam wazac sie ahhhh... ale co zrobic wszyscy mnie chwala ze dobrze wygladam ale ja wiem swoje
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Co do pierniczków to mam dobry przepis ,ale potrzeba ok 2tyg żeby zmiękły -może do Świąt dadzą radę jak chcesz to Ci wyślę przepis na pw.
A te przepisy co Agula podała też są spoko- lubię tą stronę
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Dzisiaj po szkole prędko na pierwsze urodziny siostrzeńca, zaskoczył mnie w końcu nauczył się raczkować
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa