BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 tygodni temu #950326 przez Ada2424
Karolincia to szybko się uwinęłaś z wyprawką :) ja Ci powiem, że teraz spokojniejsza jestem jak już większość mam w domu dla córci :)

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #950327 przez Karolincia
Ada - Mam tak samo :) Jakoś spokojniej mijają dni :) No szybko :) Po Nowym Roku zamówie te ciuszki których Nam brakuje :) I obejrzymy z Mezulkiem wózeczki teraz w tej przerwie świąteczno-nowowrocznej :) :) Nie mogę się doczkeac kupna !!! Zazdroszczę Ci , że juz sobie jezdzisz pojazdem dla Królewny !! :)

10 lata 3 tygodni temu #950329 przez Ada2424
No nacieszyć się nie moge tym wózkiem i łóżeczkiem co chwile latam i patrze :lol: już bym tak chciała Julite na spacer w wózku zabrać :) ale jeszcze troszke cała wiosna, lato i jesień przed nami spacerowa :cheer: ja planuje kupić te minimum ciuszków do rozmiaru 74 a później będę na bieżąco już kupować w większych rozmiarach :)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #950343 przez syza24
Dzień Dobry Mamusie :)
Ja dziś byłam na wizycie córcia już waży 1056 g i lekarz mówi, że jest duuużżaa jak jej tatuś no i wszystko u niej dobrze :woohoo: no i ja niestety 14,4 kg na plusie ale lekarz mówi że przy moim BMI powinnam prawidłowo przytyć co najmniej 18 kg a że przytyje więcej no to trudno :P po porodzie będę się tym martwić :evil: u mnie w sumie tez ok tylko dalej mam problem z przyswajaniem żelaza no i mam teraz zrobić jakąś próbę żelaza co to takiego to nie wiem??!! no i jutro idę po skierowanie do ortopedy ze względu na ból biodra no i skierowanie do laryngologa bo zaczyna mi lecieć krew z nosa :(
A i wczoraj przywieźliśmy łóżeczko, wózek, fotelik i jeszcze parę innych rzeczy więc mamy już zastawione połowę pokoiku :cheer: no i nie wiem czy wam pisałam ale w tamtym tygodniu skończyliśmy remontować pokoik wyszedł pięknie taki różowo-biały zostały tylko dekoracje dokupić, łóżeczko złożyć, wyprać wózek i kupić listę takich drobnych rzeczy ale to w styczniu w hurtowni no i gotowi na przybycie maluszka :)

10 lata 3 tygodni temu #950346 przez Karolincia
Ada - Niedlugo i będziesz zabierać Julitę na spacer ;) Hehehe pewnie tez tak będe robić :) Mam upatrzone łóżeczko :) Co chwile je oglądam na stronie internetowej :P ;P Też taki mamy z Miśkiem plan, aby kupić Myszc Naszej ciuszków do 74 :) :) musze przejrzeć jak pojade w piątek do Naszego Domku przejrzec te ciuszki wszystkie bo sie juz pogubiłam co mamy a czego nie ... :) hehhe ;)

Syza - Ojj nic nie poradzisz, jedne tyją więcej drugie mniej, a u Ciebie to może być więcej wód płodowych i łożysko większe albo wody Ci się zatrzymują w organizmie :) Po porodzie zobaczysz zrzucisz szybciutko :) :) Ważne że Malutka Zdrowa :)
Kurcze...:( nie wiem Kochana co to ta próba żelaza :( nie miałam nigdy takiego czegoś i nie słyszałam o tym :(
Często Ci krew z nosa leci??
No to foteczki poprosimy !! :) Chcemy zobaczyć te śliczności :)

10 lata 3 tygodni temu #950356 przez Alesandra
Witajcie mamusie,
ja dziś wreszcie załatwiłam ten zus :) minuta i po sprawie na szczęście wiem już kiedy dostanę kolejne pieniążki :)
my czekamy na wózek mam nadzieję że jeszcze przed końcem roku uda nam się go dostać a jak nie to co najwyżej na początku przyszłego. już nie mogę się doczekać jak nasza Alunia będzie z nami

10 lata 3 tygodni temu #950370 przez Alesandra
karolincia ja jeszcze mam cała chemie do zakupienia i lozeczko. co tam u ciebie :)

10 lata 3 tygodni temu #950375 przez karola1322
ja che zacząć wyprawkę ale nie ma kiedy jechać... boli mie te krocze od soboty niewiem czy iść do lekarza

10 lata 3 tygodni temu #950378 przez Ada2424
Dziewczyny powiedzcie mi czy będziecie kupować woreczki do pokarmu i woreczki na zużyte pieluszki? Potrzebne to jest w ogóle? Natknęłam się właśnie jak przeglądałam przybory i tak mnie zaciekawiło...

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #950379 przez Karolincia
Alesandra - To juz Cie niecierpliwość zjada :) :) Wcale sie nie dziwie :) na allegro zamawiałaś wózek?? :) Super, że udało Ci się z zusem uporać :) Ja dostałam pismo że wszczęto postępowanie wyjasniające w mojej sprawie podali nr do pani ktora sie zajmuja moja sprawa, jutro bede do niej dzownic kiedy moge oczekiwac pisma, w którym napisza co chca abym im wyjasniła :/ Denerwuje mine ta instytucja :(

Karola - Idz do lekarza !!!

10 lata 3 tygodni temu #950383 przez malina219
Ada dobre pytanie! Też się nad tym zastanawiam :P

10 lata 3 tygodni temu #950384 przez Karolincia
Ja chyba na zużyte pieluszki kupie te woreczki , ale na pokarm chyba nie :)

10 lata 3 tygodni temu #950386 przez Ada2424
Właśnie też myśle żeby na pieluszki kupić a na pokarm jak będzie trzeba po porodzie to wtedy najwyżej :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #950388 przez Karolincia
Dokładnie :) A jakie kosmetyki kupujesz dla Julity?

10 lata 3 tygodni temu #950390 przez madlen_m
Witajcie :)
Chodziłyście już do szkoły rodzenia, płaciłyście za nią?
Ja dziś zadzwoniłam i dowiedziałam się, że od 28 tygodnia można chodzić i nie ma problemu z zapisami. Tylko jest dobrowolna opłata 100zł. Dodam, że ta szkoła jest w szpitalu przy oddziale położniczym.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia