- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Mykam poleżeć
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malina - Namówiłyście mnie i kupuje jutro zwykłą olwikę - Bambino używasz??
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
co do oliwki polecam serdecznie oliwkę z firmy babydreaM na rozstępy. ma przepiękny skład i świetne opinie. ja jej używam na ciało i na włosy.
Z synem jak byłam w ciąży popełniłam błąd i od 2 trymestu myłam się mydłem protex- zakochana byłam w jego zapachu, było to mydło jednak antybakteryjne i co za tym idzie wysuszało.... i mnie wysuszyło i popękała skóra.... natomiast około pół oku po porodzie rozstępy stały się niewidoczne...
Anabella Lalka Dźasta, Karlinka piszcie jak macie czas- ja lubię Was czytać brakuje Was tu kobiety!!!!!!1
a z Anabellą sie zgodzę co do leżaczka.... mój syn jak miał już 7 miesięcy to już na tyłku nie usiedział.... wolał chodzić po meblach niż grzecznie leżakować
czekam na przepisy!!!!! jak macie czas to szkrobnijcie proszę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Ada jeśli chodzi o woreczki na pokarm to z doświadczenia przy siostrzeńcu siostra zostawiała w 3-4 butelkach w lodówce mleko i starczało, a worki na pieluszki moim zdaniem zbędne.
Jadę na lotnisko siostrę porzegnać leci do Kanady, niewiem jak mały wytrzyma całą podróż.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś idę do rossmana i kupię tą oliwkę Bambino Zaczne stosować od wieczora A Palmers tez wykończę
Kristi - Ja tez używam palmers teraz juz 2 miesiac, ale przerzucam się na oliwkę
Ehh...wsółczuję Maluchowi tylu godzin poddróży Też jestem ciekawa jak on zniesie lot samolotem
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
co do smarowania się najróżniejszymi specyfikami ja używam palmersa od początku i jestem bardzo zadowolona nie mam rozstępów choć tak naprawdę nie powiedziane że nie będę miała. wszystko zależy od kondycji skóry i jej elastyczności. tak naprawdę jeżeli rozstępy mają się pojawić to i tak się pojawią; ja słyszałam, że również bardzo dużo zależy od przyrostu masy ciała w ostatnim trymestrze.
karolincia słyszałam o oliwce babydream z rosmana kosztuję koło 10 złotych i jest podobno rewelacyjna a do tego stworzona specjalnie dla przyszłych mam z tego co widziałam można też dokupić płyn do kąpieli tej samej serii i chyba jak będę następnym razem w rossmanie to sobie sprezentuję.
Dziś się raczej nie wybieram nigdzie bo jutro jedziemy do szpitala wojewódzkiego na badania prenatalne bo moja ginekolog stwierdziła, że mała jest za mała jak na swój tydzień, przepłakałam cały dzień po wizycie i stresowałam się strasznie do momentu aż koleżanka powiedziała mi że jest coś takiego jak siatki centylowe , w których powinno się mieścić dziecko. Boję się strasznie bo nie wiem jak to w sumie jak to jest. do jutra nie będę miała pewności.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja nie kupuję żadnych woreczków ani na pieluszki ani na pokarm....jak dla mnie zbędne!!!!laktator mam z całym zestawem więc pojemniki na mleko tam też jest!!!!
mnie nikt nie namówi na smarowanie się oliwką....jak sobie przypomnę zapach koszuli i porannika to do teraz mi się cofa i pamiętam ze szpitala....tak jak pisała Kristi...mleczko przechowywali w butelkach!!!
Mleczna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na 16 tą mam dzisiaj wizytę
miłego dnia
- Aneczka84
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja na samym początku smarowałam się oliwką z rossmanna, ale długo się wchłaniała i wszystko było brudne. No i zapach też mi średnio odpowiadał. Teraz używam kremów: elancyl i palmers. Szybko się wchłaniają i ubrania są czyste.
Choć tak jak piszecie, jeśli mają być rozstępy to będą obojętne czym się będziemy smarować.