BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 tygodni temu #950878 przez Alesandra
szybko teraz ten czas nam zleci po nowym roku juz sie nie obejrzymy jak nam do porodu zleci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #950889 przez Karolincia
Agula - Ja dziś byłam u fryzjera właśnie wróciłam od razu lepiej się czuje :) Porzadek na głowie zrobiony :p moge się ludziom bez czapki pokazać hahah :D :D Szybko zleci do poniedzialkowej wizyty :) :) A ile masz na plusie kg jeśli można spytać?? :)
Tez słyszałam o tym wynajmowaniu położnych do porodu i sama nie wiem...z jednej strony bym chciała jakby fajna i sensowna była położna, ale z drugiej strony może się trafić jakaś niezbyt sympatyczna... ;)

Bujanka wcale nie masz dużo tych kg na plusie, ja mam 3,5 kg już ;p

Kristi - Az tak bardzo nisko Mały już główką w dole jest??

Malina - Zleci Kochana do wtorku :* Już niecały tydzień :*

Alesandra - Wiem że sie denerwujesz...nie dziwie Ci sie, ale zobaczysz że będzie wszystko dobrze!! Mocno trzymam kciuki !!! :*

10 lata 3 tygodni temu #950920 przez Ada2424
Hej Mamuśki :)

Ja tyle co z zakupów wróciłam, byłam po prezenty z tatą :) no i końcówke zakupów spożywczych na święta, od niedzieli zacznie się szykowanie tego wszystkiego. Spotkałam się na kawie z koleżanką ze szkoły, była ze swoim synkiem 5 miesięcznym, ale fajniutki :) no i po drodze spotkałam jeszcze dwie inne koleżanki, sąsiadke i ciotke :) dziewczyny nie mogły się nadziwić jak ładnie chodze w ciąży i każda do mnie że syna będziesz mieć bo tak pięknie wyglądasz a ja że nie bo córcie to zaskoczone były heh :lol: teraz jem naleśniki z serem i powidłami jabłkowymi no i polewą czekoladową mamcia zrobiła bo ja dziś bym z obiadem się nie wyrobiła, ale chociaż zakupy świąteczne już w pełni zrobione i już do świąt raczej na miasto się nie wybieram bo nie mam po co ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #950925 przez Ada2424
Aaaa co mi się spodobało to, że w rossmanie kasjerka zawołała mnie do kasy poza kolejką i powiedziała do ludzi prosze przepuścić panią w ciąży :) miło z jej strony bo kolejka ogromna była i nawet ludzie nie protestowali, chociaż raz się tak fajnie trafiło :)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #950931 przez monia89
Hej. Ja przeszłąm piekło z zębem od niedzieli szkoda mówić do dzisiaj mnie boli :sick:
Ada naleśniki o kurczaczek narobiłaś mi smaka :D
Karolincia super że jesteś zadowolona po fryzjerze ja sie musze w końcu umówić :/

10 lata 3 tygodni temu #950937 przez Karolincia
Ada - To fajnie Ci minęło popołudnie ;) Ja dziś 3 godziny u fryzjerki spędziłam żeśmy nagadać się nie mogły :P Juz strzygła druga panią, a ze mną rozmawiała :) Ja siedziałam obok i herbatke piłam :) :) A Lilka wariowała szalała skakała kopała wierciła się :D Podczas całego pobytu w salonie fryzjerskim :)
Ja dziś wątróbkę na obiadek zjadłam :D Posmakowała mi !!!! :woohoo: :woohoo:

Monia \-Oj....:( A byłas u dentysty ?? Albo sie wybierasz? Współczuje przebojów z ząbkiem :(

10 lata 3 tygodni temu #950939 przez Agula89
Karolincia
7 kg na plus od lipca. Troche mi dupa urosla :P jakos wiekszych zmian nie widze ale przerazajace sa te liczby :)

10 lata 3 tygodni temu #950941 przez karola1322
Hej ja dzis leniwa jestem.. Zrobilam pranie i senos mnie dopadla jutro do dentysty niestety prywatnie fudusz im. Sie skoczyl :angry: potem dane w pracy musze zmienic i po choinke cza jechac. Pilscie juz warke radrer 0%

10 lata 3 tygodni temu #950943 przez Karolincia
Agula - Schudniesz po ciązy :) Nie martw się :)

Karola - NIE !! W CIĄŻY NIE PIJĘ NAWET tych piwek z 0% alkoholu ....i tak samo podczas czasu, gdy będe karmić Dzidziulka ... Też chodze senna i śpiąca a muszę się za prezentacje do szkoly wziąc :/// Żeby w święta nie siedziec nad nimi :(

10 lata 3 tygodni temu #950945 przez monia89
Karolincia w niedziele na pogotowiu stomatologicznym to rozbebłał mi nie tego zęba tylko na dole bo podobno promieniował :blink:
w pon u swojego dentysty tzn przychodni jedna dawka znieczulenia nie dała rady :dry: Mam zapalenie miazgi i początki okostnej.... wszystko bez antybiotyka bo nie można...

10 lata 3 tygodni temu #950950 przez karola1322
Karolinicia tak tylko pytam nie mudisz duzymi literami pisac. A pozatym to lemoniada

Monia oj nie zadroszcze ci ja szukalam ostanio w necie czy mozna jakis atybiotyk w ciazy na zeby i pisalo ze mozna ale juz glupia jestem co mozna brac a co nie. Dobrze ze ja jutro wyrwac inno

10 lata 3 tygodni temu #950962 przez lalka
Bujanka tak przytyłąm 2 kg.....ale w ciągu 3 tyg.a na plusie mam+12 także tego ...prowadzę prym wagowy!!!!

Karola ja piłam,ale Lech free i Bavarie...tak jak piszesz lemoniada!!!a ma stronę z bezalkoholowymi winami i winami musującymi(nie Picollo)

Monia współczuję akcji z zębem

10 lata 3 tygodni temu #950963 przez Karolincia
Karola - Wiem wiem, że tylko pytałaś, ale chciałam podkreślić, że nie piłam i nie bede pić ;)

Lalka - Ojj nie ma jeszcze tragedii z wagą ;) Ja tam wole nie pić żadnych napojów nawet tych niby 0% alko ....;)

10 lata 3 tygodni temu #950968 przez karola1322
To sa takie wina niewiedzialam a ja chalam pikolo kupic na sylwka bo wszycy byda pic inno nie jo a jo lubia. Czasem chodzi za mna wino albo piwo moja waga tyz mi pokazuje + 12

10 lata 3 tygodni temu #950971 przez lalka
Malina miałam takie same sny,ale na początku ciąży faktycznie koszmary

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia