- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
Monique!!!!! ja cie gwiżdże! bez znieczulenia?????? dlaczego? dałaś radę?
Monia oj współczuje. Mnie też spotkało teraz końcem listopada zapalenie miazgi.... MA KA BrA!!! ale lekarz powiedział,że mogę dostać antybiotyk tylko,że na bazie penicyliny. Czy z penicylowatych..... nie wiem biedaczko i jak się trzymasz? Ej dziewczyny normalnie z zębami w ciąży to masakra... bo nie można ani tabletek za badzo ani porządnego znieczulenia... ah....
KAoloincia śliczna fryzurka.... ja co prawda mam włosy niemalże do pasa, ale to dlatego że w krótkich mi niezbyt...
Syza.... kochana.... jak ja usłyszałam że ty masz już prawie 15 na plusie to myślałam,żeś konkretna już kobietka.... a tu szczupluteńka modelka z ślicznym brzusiem! ah.... to jaka ty musiałaś być chuda przed ciążą!!!!
u mnie urocza waga 69 kilo.... czyli 9 na + kiiepściutko....
Anabella to powiem Ci że mnie niesamowicie pocieszyłaś, że ten drugi poród może być szybszy.....
Lalka i co gadaliście o CC? chciałabyś? .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Dobrze doczytalam ze masz stronke z winami bezalkoholu ? Jak tak to poprosze na priva bo chodzi za mna wino matko !! juz nawet chcialam sobie chociaz malusienka lampke czerw wytrawnego chlapnac ale sie powstrzymuje
U mnie "na wsi" nie moge znalezc piwa brovaria bez alko i czasem karmi sobie zafuduje.
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Mleczna ja ruszałam z 50 kg więc dlatego tak strasznie się nie stresuję tym że tak dużo tyje, no a co do brzusia to wszyscy ciągle mi mówią, że chyba niedługo już rodzę bo taki spory mam brzuszek jak do mojej figury a tu zong bo do marca trochę czasu chyba na koniec będę wyglądać jak prawdziwa ciężarowa
Aleksandra dobrze że z dzidzią wszystko ok a waga nie ma się co przejmować ja też w brzuszku byłam malutka i urodziłam się 3 kg i mama się cieszyła bo miała lżejszy poród, który trwał 4 h a później rosłam książkowo
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
- Otrzymane podziękowania: 1
w poniedzialek wizytaaa w koncu pov4 tygodniach eh jak sie ciagnelo jutro ide robic badania krew mocz oby byly ok
ja pilam ta warke ladler ale lepiej wypic cos gazowanego np mirinde lub pepsi heh
lalka ja tez poprosze linka hehe
a co do kg na plusie dowiem sie w poniedzialek a 4 tyg temu mialm dopiero 5kg na plusie
co do poloznej nie wiem juz ktora pisala to ja bede miala swoja z rodziny bo to mojego chrzestnego siostra bo mojego lekarza nie ma w szpitaluw ktorym rodze zreszta w zadnym go nie ma a polozna jest w sumie przy porodzie lekarz przychodzi jak cos sie dzieje )
ok rozpisalam sie dzi jak nigdy
lece spac dobranoc
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzisiaj niestety mała zrobiła mi pobudkę o 5:30 no i o 6 musiałam wstawać jeść śniadanie i to jeszcze miałam zachciankę na jajecznicę co dzień się budzi tak między 4 a 6 ale zawsze tylko na pół godziny a dziś dostała takiej energii że nie dało rady spać
Ale za to mój mąż jak zawsze wstawał wcześnie teraz jak tylko ma druga zmianę to może spać do 9
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Dziś już ząb ani nic nie boli
Ja sie boje wszelakich leków w ciąży
co do basenu z Antosiem chodziliśmy ze względu na jego kregosłup niestety teraz przerwałam bo na początku złapałam infekcje ale jak tylko urodze skonczy sie połóg to startujemy tylko jak ja ogarne towarzystwo
ja przytyłam ponad 5 i mam nadzieje ze tym raxem poród bedzie szybszy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Syza weź mi nie mów o wadze,bo mi jeszcze trochę i się sznupa w lustrze nie zmieści
co do melisy to jak piłam w poprzedniej ciąży to dziecko robiło się nadwyraz spokojne a spać i tak nie mogłam..więc ja odstawiłam!!!!
Karolincia ja na basen chodziłam z Młodym...polecam...mieliśmy zajęcia w grupach po 10 osób i prowadził je specjalista!!!!polecam,bo naprawdę warto!!!!teraz nie wiem czy będę chodziła,bo się w stroju nie pokażę
Bujanka z własnego doświadczenia ci napiszę,że drugi poród jest szybszy,łatwiejszy!!!!ja mimo,że duże dzieci rodziłam...to porody miałam ekspresowe...o drugim to nie wspomnę...urodziłabym we windzie
Agula ja bavaię znalazłam w inter marche!!!!
winabezalkoholowe.pl/wina
i jeszcze jeden podobny link www.winabezalkoholowe.pl/
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
teraz chętnie bym chodziła, ale dwójki dzieci na basenie raczej nie ogarnę
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Też będę myslała o basenie, ale o musi być ozonowana woda? Bo coś mi się tak obiło o uszy.....
Aleksandra mała będzie kruszynką i tyle, zresztą przecież nie odbiega aż tak bardzo od normy, słuchaj lekarza wie co mówi
Współczuje przebojów z zębami mi oprócz krwawienia tych dziąseł nic innego się nie dzieje...
Na glukozie byłam, nie było tak źle Teraz czekam na wyniki....
A i 3 trymestr się dziś zaczął, a za tydzień upragniony siódmy miesiąc
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Alesandra - super, że wszystko dobrze, ja też mam nadzieję, że moja Mała trochę podrosła i czekam na poniedziałek.
MlecznaMama - powiem Ci, że ja nie pamiętam czy miałam kiedykolwiek leczony ząb w znieczuleniu, wyrywany to tak, ale czy leczony nie pamiętam. Nie było źle. O dziwno nie bolał mnie, może nerw jakiś już martwy był, chyba, że dopiero będzie boleć.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Do mnie właśnie przed chwilą dotarło wielkie pudło z gemini zabieram się za oglądanie dobrze, że mama była w domu bo waga 7kg ale już dla siebie wszystko do porodu mam, jedynie staniki zostało kupić i myśle o tym laktatorze czy kupić przed czy po porodzie Julitka też ma już praktycznie wszystkie potrzebne przybory już końcówka z listy została, dla niej jedynie kosmetyki ale to w styczniu