BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 tygodni temu #951009 przez Karolincia
Malina - Dziękuję :*

Spróbuj z ta melisą koniecznie !!! Może będziesz lepiej spac :( Oby!!!!

Ja się uporałam z prezentacjami !!! :D 2 skończyłam i ta trzecią zrobiłam :)

Jeszcze konspekt do zrobienia ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #951015 przez Ada2424
Karolinica uwielbiam go!!! :) a Mąż to już całkiem szaleje tak mu się podoba :cheer: dla mnie jest taki w sam raz bo to już 7 miesiąc więc córcia gdzieś się mieścić musi :P no ale kto by mnie nie spotkał to mówi, że bardzo zgrabny jak na ten miesiąc ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #951018 przez Karolincia
Ada - Mi też mówią, że mam bardzo zgrabny brzuszek oraz, że bardzo ładnie wyglądam :) Mój Mężulek Przyszły szaleje za moim brzuszkiem :) Mi też się podoba, nie moge się nim nacieszyć :) )

10 lata 3 tygodni temu #951021 przez Ada2424
Lece Kobitki poleżeć z Mężem bo mnie woła i na masaż pleców :cheer: nalatałam się po mieście i już czuje się zmęczona, jednak o dłuższych zakupach moge już zapomnieć, dobrze, że choć wyprawke praktycznie w całości przez neta można zrobić bo w życiu bym nie dała rady za wszystkim jeździć i kupować. Podziwiam niektóre kobietki co na ostatnią chwile zakupy sobie zostawiają.

Miłego wieczorka :) może później jeszcze zajrze ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #951023 przez Karolincia
Ada- Miłego wieczoru :)

Dziewczyny a co sądzicie na temat chodzenia z maluszkami na basen, takimi kilku miesięcznymi?? :)

10 lata 3 tygodni temu #951026 przez karola1322
karolincia sama widziałam na własne oczy zajęcia na basenie u mnie w mieście i ja zapisze mała wtedy kiedy będzie mogła

10 lata 3 tygodni temu #951027 przez Karlinka
Karola ja piłam warkę 0% ale mi nie smakuje- jak dla mnie lepsza bavaria (też ma 0%)
Super,że po wizytach wszystko ok u was i Maluszków :)
U mnie generalnie kompletowanie prezentów, porządki świąteczne, szykowanie ozdób itp itd także nawet czasu brakuje żeby wejść na forum.
Karolincia- ja mam zamiar z Młodym chodzić . Fajna sprawa :)

10 lata 3 tygodni temu #951029 przez Karolincia
Karola - Też widziałam, fajnie to wygląda co?? :)

Karlinka - Też mam zamiar chodzić z Niunią na basenik i z Meżulkiem :)
Wszystkie prezenty już masz kupione ?? :)

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #951030 przez monique1983
monia89 - współczuję, ja też zaliczyłam wczoraj 2 wizytę u dentysty bo u mnie kanałówka, następna wizyta w poniedziałek. U mnie leczenie bez znieczulenia, ale jakiś antybiotyk do zęba miałam wkładany.

karola1322 - ja kilka razy piłam latem te piwka 0%, radlera też.

Malina - koszmary też miewam ostatnio, albo jakieś takie głupie, męczące sny :pinch:

Ada - ja też nie wyobrażam sobie zostawiać wszystkiego na koniec, też mnie już męczy bieganie po sklepach, na szczęście już nie muszę, bo prawie wszystko mam :)

U mnie niecałe 3kg na plusie od początku ciąży, bo mnie wczoraj pielęgniarka u diabetologa ważyła. Ciekawe ile mała waży, mam nadzieję, że wszystko idzie w nią, skoro nie we mnie aż tak dużo. W poniedziałek się dowiem co i jak .

Dziewczyny fajne brzuszki :)

U mnie wskoczyła 3 z przodu na suwaczku! O kurka styczniówki zaczęły się rozpakowywać, a później zaczną się Lutówki i na mnie kolej :woohoo:

10 lata 3 tygodni temu #951044 przez karola1322
Karolincia no fajnie to wygląda

10 lata 3 tygodni temu #951063 przez Anabelle

bujanka napisał:
Anabell a to nie jest tak że niby jak kobieta dwa razy rodzi to podobnie przebiega poród, a z drugiej strony chyba drugie dziecko szybciej wychodzi? ;)

Hmm moja mama mnie rodziła aż dobę, a następne porody drugi i trzeci to raz dwa. Brat rodził się ponad 4 kg a nawet się nie oglądnęła jak urodziła. Miałam też dwie mamusie na studiach, jak rodziły drugie dziecko to błyskawicznie. Jedna nie dojechała do krakowa, wylądowała w szpitalu pod krakowem. Na mamazonce również była mama z małą różnicą wieku bo 20 msc miedzy dziećmi i drugi poród zanim zawiozła syna pod opieke, spakowała rzeczy, dojechała do szpitala to od przyjęcia do urodzenia minęły 2h.
Dlatego łudzę się, że teraz będzie szybciej ;)

KAROLA ja piłam warke radler 0% ale mi nie smakuje. Lubie tylko bawarie jabłkową 0% ale ostatnio daaawno nie kupowałam.
Kupiłam sobie za to picolo na święta :P

Bardziej mi pepsi smakuje :D

Co do wagi to u mnie chyba z 6 kg na plusie. Z Antkiem miałam już 8 kg na plusie a i tak dobiłam do 90 kg na koniec wiec masakra. Boje się, że bedzie powtórka.

SYZA brzuszek jak z okładki ;)

10 lata 3 tygodni temu #951071 przez karola1322
jak mnie mam rodziła to lekarza nie mogli do budzić do tego co chodzę i ja a jak przyszedł to już byłam na świcie a była to trzecia ciąży mamy wiec mi sie spieszyło w poprzedniej ciąży jak siostra się rodziła to tez jej bylo spieszno

10 lata 3 tygodni temu #951078 przez kristi*
:laugh: Wreszcie coś dobrego - mam zwolnienie, gin z NFZ twierdzi że główka jest bardzo nisko już, zapytam na kolejnej prywatnej wizycie, ale moja mama mówiła żeby nie przemęczać się i nie dźwigać bo będzie wcześniak. Ciekawi mnie czy na USG będzie widać, będę mieć rano w sylwestra.

Kumpel z pracy dzwonił z nowinkami :laugh: , jego żonka w 8 tygodniu ciąży, termin ma na lipiec, i kolega (syn szefa) podobno się żeni - cywilny w styczniu bo też dzieciaty będzie :laugh: , to nowy rok wszyscy hurtem na macierzyński pójdą :laugh: .

Siostra szczęśliwie doleciała do Kanady, podobno mały zaczepiał cały czas jakieś hinduski :laugh: :laugh: :laugh: , ah te chłopaki od małego lecą na kobitki, jak był w szpitalu to pielęgniarki zaczepiał :laugh:

Ostatnio znowu odczuwam jakieś zmęczenie, a dzisiaj jakaś obolała jeszcze chodzę.
Zrobiłam sobie litr soku z marchewek i buraka ;)

10 lata 3 tygodni temu #951082 przez Alesandra
ja po badaniu. malutka jest troszkę za mała jak na swój tydzień. nie jest to na szczęście zwiazane z jakimikolwiek wadami genetycznymi.serduszko mozdzek nerki i inne parametry prawidłlowe. mam tylko zalecone monitorowanie przyrostu wagi wiec pewnie czesciej bede chodzila do ginekologa. lekarz powiedzial ze mala moze nadrobic wagowo nawet w ciagu tygodnia

10 lata 3 tygodni temu #951087 przez Karolincia
Monique - To bardzo bardzo malusieńko przytyłas :woohoo: :woohoo: Zdradz swój sekret, jak Ty to robisz?? :) No no jeszcze 10 tygodni i Maleństwo będzie z Wami :) :)

Kristi - To sie rozsypał worek z dzieciaczkami na 2015 r :D hehehe wszyscy na zwolnieniach będa w pracy faktycznie :D :D
A to Mały Rozrabiaka :) Podrywacz :) Przynajmniej nie rozniósł samolotu hehe :) ;) MMM lubisz taki sok z buraków świeżo wyciskany z marchewką? Mi nie smakuje :( Dziś sobie zrobiłam i dobrze, że wc niedaleko... :sick:

Karola - To ciekawe przeżycie mamuśka miała Twoja :)

Anabelle - To ciekawie ;)

Alesandra - Najwazniejsze, że zdrowe nerki, serduszko, móżdżek ma Alusia !!! A wagę ma jeszcze czas nadrobić, na pewno będzie drobniejsza Kruszynka :) Ciesze się, że takie dobre wieści !!! Uspokoiłaś się Mamuśka trochę?? :*

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia