BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 tygodni temu #951323 przez Karolincia
Wlasnie wracam z miasta bylam u ksiegowej skonsultowac pisemkonz zusu potem skoczylam do h&mu kupilam legginsy ciazowe koszulke i jeansy ciazowe ;) pani przy kasie krzyknela ze zaprasza pania w ciazy :) :)

MlecznaMama- Musi mnie cos zainspirowac :) w styczniu ruszamy z remontem pokoiku dla Naszej Damy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #951329 przez syza24
No i mamy już skręcone łóżeczko :woohoo: na razie położyłam kocyk minky i nie zakładałam pościeli bo dostaliśmy nową ale mi się średnio podoba bo jest zielona i na dodatek w dinozaury więc wykorzystam ją jak mała będzie troszkę większa :) no a kolor ścian tu słabo jest widoczny jak wygląda w rzeczywistości bo niestety najlepiej wygląda jak jest światło dzienne ale jak zrobimy cały pokoik to na pewno dam zdjęcie :lol:

10 lata 3 tygodni temu #951330 przez syza24
No i mamy już skręcone łóżeczko :woohoo: na razie położyłam kocyk minky i nie zakładałam pościeli bo dostaliśmy nową ale mi się średnio podoba bo jest zielona i na dodatek w dinozaury więc wykorzystam ją jak mała będzie troszkę większa :) no a kolor ścian tu słabo jest widoczny jak wygląda w rzeczywistości bo niestety najlepiej wygląda jak jest światło dzienne ale jak zrobimy cały pokoik to na pewno dam zdjęcie :lol:
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu #951345 przez Karolincia
Syza przesliczny odcien rozu!! Bardzo ladnie sie komponuje z bialym skosem i kolorem lozia!! :) :) Gratulacje i pochwala dla Meza! :)

10 lata 3 tygodni temu #951350 przez Anabelle
syza ja nie używałam rożka.
moim zdaniem zbędny zakup. nie używaliśmy i nie uważam, żebyśmy cokolwiek na tym stracili :P
Antka otulałam kocykiem, mam kocyki bawełniane, minky, bambusowe i pieluszki bambusowe. Dostałam rożek od szwagierki - używany i tylko raz teściowa owinęła tym Antka, ale jak wyszła to go wyciągnęłam i nigdy wiecej nie użyłam. Wole czuć ciało dziecka na rękach.

10 lata 3 tygodni temu #951351 przez Karolincia
Anabelle - A nie bałaś się jak ktoś Antka brał na ręce, że źle go złapie ??

Syza - Ja to chyba ślepa jestem :P Przeciez to są dwa odcienie różu :P Przyjrzałam się teraz dopiero hahaha :P :P Bardzo ładnie wygląda tak czy siak :) :)

10 lata 3 tygodni temu #951362 przez Ada2424
No uporałam się w końcu z tą dzisiejszą paczką z gemini, poczytałam,sprawdziłam wszystko i schowałam do szafki :) to teraz do stycznia spokój z zakupami raczej. W sumie na styczeń to już końcówka została ;) Julita szaleje a ja jem kolacje, Mężuś zapiekanke mi zrobił :)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #951364 przez syza24
Karolincia to jest biel z różem tylko słabe oświetlenie dlatego nie widać jak na prawdę wygląda :unsure:

10 lata 3 tygodni temu #951371 przez Ada2424
A zapomniałam...syza piękne łóżeczko :) fajne uczucie jak już stoi i czeka co? ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #951372 przez monia89
Syza ja polecam rożek właśnie dla obcych Antoś do 3 me przez najeźdxów był trzymany wyłacznie w rożku. Zreszta generalnie sporadycznie był trzymany przrz nich :-) taka matka kwoka ze mnie :-D
piękny pokój.

10 lata 3 tygodni temu #951373 przez Karolincia
Ada - Smacznego ;)

Syza - To jednak jestem ślepa haha : P:P :) Piękny pokoik :) Ten skos dodaje mu uroku :)

Monia - Mi tez się wydaje, że rożek jest bardzo potrzebny :) : )

10 lata 3 tygodni temu #951375 przez Ada2424
Karolincia dziękuje :) objadłam się aż ociężałam.

U nas nawet w szpitalu rożek jest wymagany. Ja tam też uważam że jest potrzebny i tak jak Monia wspomniała dla "najeźdźców" tym bardziej. Ogólnie znajome mi też mówiły że dziecko na początku uwielbia leżeć w ciasnym rożku, czuje się jak w brzuchu mamy i się uspokaja. Mojej kuzynki synek strasznie płakał na początku jak go odkładała do łóżeczka a jak go w rożek owijała i położyła to od razu zasypiał i dziecka nie było :) także moim zdaniem warto mieć ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #951378 przez Karolincia
Ada - Ja zjadłam kolacje ale nadal czuje głod, więc podjadam teraz pomarańczkę ;)
Mojej koleżance połozna kazała na noc Małą w rożek wkładac przez pierwsze 3 tygodnie , bo tak jak Ada mówi, dziecko lubi ciasnote bo czuje sie jak w brzuszku u mamy ;)

10 lata 3 tygodni temu #951380 przez Ada2424
Ja już dzisiaj raczej nic nie wepchne, pełna się czuje. Za chwile ide się myć i się kłade poleżeć bo zasnąc to na bank nie zasne dyskoteka w brzuchu :lol:

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #951382 przez Karolincia
Ada- Ja mało zjadłam na kolacyjkę i pewnie dlatego ;) A moja Gwiazda tez szaleje w brzuszku :) :) Uwielbiam to jak bryka :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia