- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Agula ja to bym chyba od razu zadzwoniła Bóle kręgosłupa miewam, ale tak wysoko jeszcze nie miałam. Może faktycznie Mały po prostu uciska ...
Ja dziś obudziłam się wcześnie jak na mnie, bo przed chwilą Tata przyjechał z Niemiec na święta. Tak się cieszę, bo przywiózł mi proszki dla Małej do prania i płyny, więc już będę mogła jej poprać tą drugą połowę rzeczy na którą nie starczyło mi Jelp'a. Przywiózł mi też balsam na rozstępy i coś jeszcze na nie, ale jak na razie nie wiem co to - muszę wygooglować Nie wierze w cuda, ale spróbuję się tym smarować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Agula tak jak tylko Ci nie przejdzie to zadxzwoń do ginka chociaż myślę że to teraz norma będzie, trzeba się przyzwyczaić...
Mleczna może to te skurcze przepowiadające, Braxtona czy coś takiego to od 25 tyg. mogą się pojawić....
Malina to do tej pory się nie smarowałaś czymś na rozstępy? Ja już drugi krem w połowie użyłam Ale jak narazie żadnego nawet najmniejszego, moja siostra w obydwu ciążach nic nie miała więc się nie spodziewam po sobie
Syza super zdjęcia, ja mam fotografa szwagra i po nowym roku zażyczyłam sobie sesje z mężem i brzuszkiem
Ada super że już cała wyprawka gotowa, ja w styczniu jak kupimy komody zacznę prać i prasować ciuszki po siostrzenicy i się okaże ile mam braków
A ja się wkurzyłam, piszę mojej gince wyniki glukozy 74,0 mg/dl, a po 2 h 120,0. A ona dzwoni mówi że wynik prawidłowy, ale powinnam zrobić po 1 godzinie, a potem po 2. I każe mi powtarzać wynik za tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę znów to cholerstwo pić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wy też miałyście po 1h i po 2h pobranie ponowne? Czy to moja tylko tak wymyśla?
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Ja mam rożek z wyjmowanym usztywnieniem Dwa w jednym
Agula - Dzwon żebyś się tak nie męczyła !! Mnie boli lędźwiowy i promieniuje az do pośladków czasem to aż iśc nie moge i kuleje
Malina - To fajnie , że masz zapasy proszków do prania Niemieckie są bardzo dobrej jakości bez porównania do tych Polskich Posmaruj się a może zadziała
Bujanka - Współczuję z tym powtarzaniem krzywej cukrowej
Byłam dziś z psiakiem na pobraniu krwi badam go pod kątem cukrzycy, tarczycy i sprawdzam poziom kwasów żołądkowych może znajdzie sie przyczyna tej padaczki cholernej
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ja dziś mało co w nocy spałam, nie mogłam zasnąć, kręciłam się co chwile, później Julita zaczęła tańce i w sumie zasnęłam dopiero przed 5 ale nie czuje się nie wyspana. Właśnie włączyłam pranie, jeszcze robote papierkową mam na dziś żeby przed samymi świętami już nie robić no i myśle co by tu na obiad zrobić
Karlinka ja bym postawiła niech troszke wywietrzeją, wiadomo nowe to musi troche odstać. My jak skręciliśmy łóżeczko to też przez kilka dni drewnem i nowością czuć było a teraz już nic nie czuć wózek też już się przewietrzył
Mleczna ja nie mama żadnych skurczy ani napinania brzucha, nie zdarzyło mi się jeszcze wcale, ale lepiej skonsultować to z lekarzem.
Malina ja mam już zaklepaną na luty sesje brzuszkową u koleżanki, tej samej co nam fotki ślubne cykała i też się doczekać nie moge później Julitka też sesje będzie mieć robioną. Świetna pamiątka
Bujanka ja też mam zamiar zacząć prać i prasować końcem stycznia choć wiem, że sporo czasu mi z tym zejdzie bo już sił nie ma tyle co wcześniej, dlatego chce zacząć wcześniej to robić. Współczuje powtarzania glukozy ja się tak fatalnie czułam jak to piłam i całą godzine po wypiciu, że na pewno nie wypiłabym drugi raz ja miałam 3 razy pobieraną krew, na czczo, po 1 godz i po 2 godz. Na czczo leciutko podwyższoną miałam i gin mówił, żebym raz na jakiś czas w domu glukometrem sobie sprawdzałą. Robiłam dziś i wynik piękny, 78
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
bujanka ja miałam po 1hi 2h ale to pani która pobierała krew powinna wiedzieć jak należy wykonać to badanie. współczuję powtarzania tego okropnego badania.
ja się czuję lepiej ale ostatnio cały czas chodzę głodna. ja rozstępów również nie mam ale regularnie nie smaruję się żadnymi kremami. w poniedziałek mam wizytę u ginekologa mam nadzieję, że mała do tego czasu urośnie choć troszkę. jestem szczęśliwa, że malutka jest zdrowa.
karolincia ja do fryzjera nie idę heh nie ścinam włosków, zapuszczam je zawsze chciałam mieć długie. byłam u kosmetyczki na szczęście zrobiła mi brwi bo inaczej to dopiero po nowym roku by mnie ogarnęła. na szczęście to koleżanka więc się udało.
malina przepiękna sesja zdjęciowa zazdroszczę i chętnie zrobiłabym sobie taką z moją Alunią jednak nie ma u nas żadnej osoby wykonującej takiej sesji a jechać do innego miasta to kosztuje i sama sesja z brzuszkiem tez tania nie jest a takie samoróbki nie są interesujące tylko zwyczajne
co do rożka to nie kupuję ewentualnie ,małą będę w kocyk zawijała aby nie krępować jej ruchów tak jak mówiła Anabell dziecko musi mieć swobodę
ruchową
Agula89 ja miewałam takie bóle jakby ucisk i ciężko mi się oddychało ale u mnie wystarczyło zmienić pozycję i przechodziło chyba małej nie pasowała pozycja w jakiej się ułożyłam ale jeżeli długo już się męczysz to nie zwlekaj i dla pewności przejdź się do ginekologa. Będziesz spokojniejsza
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alesandra - Końcówek tez nie podcinasz?? Pewnie przynajmniej ogarnęła Ci brewki kolezanka :)Od razu lepsze samopoczucie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Mleczna z tym napinaniem brzucha ja bym się z ginem skonsultowala bo moga to byc te przepowiadajace ale moze tez cos sie dziac...
Agula i jak lepiej trochę?
Mnie coś dzisiaj przeziębienie zmoglo:-(
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze masz Ja własnie myślę nad którymś z tych zestawów,. ale boje sie o jakośc tych łóżeczek, żeby mi się nie rozpadły
Karlinka - Kuruj się !!!!
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
a włosy mam już na tyle długie, że dam radę podciąć je sama delikatnie
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna