BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 tygodni temu #949637 przez lalka
Karlinka to zpraszam...pójdziemy razem do tego sklepu...zawsze raźniej!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #949638 przez Karlinka
Lalka oj nie kuś ;)

10 lata 4 tygodni temu #949659 przez monia89
Hej
lalka super sukienki ja potem wstaeie co kupiłam i co zamówiłam
Monika Lalka chce ten sam leżaczek kupićtylko nie wiem jaki kolor :-)
Wczoraj pojadłam zjadłam kebaba i mega lody :-D kupiłam wszystkie prezenty oprócz dla M.

10 lata 4 tygodni temu #949661 przez Karolincia
Witajcie Mamuśki :)

Lalka - śliczny bujaczek !! :) ja mam mate edukacyjną z tiny love dla mojej Myszuni nie moglam sie oprzec i juz wlistopadzie kupiłam :P Podajcie link do tego sklepu z tymi tunikami !! :)

Monia - Noooo pewnie od razu humor lepszy co??:) Jak tak sobie pojadłaś :) :) No to zakupki udane skoro wszystkie prezenty juz masz , oprócz dla M :)

Karlinka - W ramach pocieszenia ja zjadłam po 20 budyń czekoladowy z kawałkami cukierków Bajeczny wkruszonych w ten budyń :P :)

10 lata 4 tygodni temu #949674 przez kristi*
Ja sobie ostatnio taki sweterek kupiłam:

Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu #949689 przez monique1983
Bujanka - ja jadę 22.12 na to III badanie prenatalne uzupełniające pomiędzy 30 a 31 t.c.

Anabelle - dzięki za rady, też wzięłam sobie te legginsy rozm. M i sukienkę w Happy Mum :)

Saga0304 - tak jak już napisała Lalka to Tiny Love tylko akurat ten z wersji limitowanej. Mnie przekonało do tego bujaczka to, że można go przerobić na gondolkę i dziecko może sobie w nim drzemkę zrobić. Przyda się na pewno ta funkcja, szczególnie jak do rodziny pójdziemy to można wziąć i zawsze może się przespać jak coś.

Tak apropo do tych dziewczyn co chcą kupić to w Smyku teraz w promocji był, nie wiem jak długo, ale ja zamówiłam ze stronki, szukałam najtaniej i w Smyku znalazłam.

Byłam wczoraj u dentysty i okazało się, że kanałówka mnie czeka, dopiero było coś widać jak została rozwiercona stara plomba, także pewnie kilka wizyt mnie czeka. A dzisiaj wizyta u laryngologa ze względu na krwawienia z nosa. Mam nadzieję, że niedługo się te wizyty skończą.

10 lata 4 tygodni temu #949694 przez karola1322
monique1983 nie zadroszcze ci kanałówki sama ja miałam eh wole wyrwać :P Ja che jechać na miasto kupić coś do wyprawki i bluzkę na sylwka

10 lata 4 tygodni temu #949698 przez Karolincia
Kristi - Kierowniczko Budowy Ty Nasza :D :D Wspaniale organizujesz Chłopakom prace :D Nazdór musi być :D :D widać widac postępy :)
Sweterek bardzo ładny możesz go nosić teraz w ciąży i później po ciąży :) :)

Monique - Współczuję przebojów z ząbkiem :( Kanałówka....ahhh.... :sick: :sick: A powiedz mi ten leżaczek do którego miesiąca można używać dla dziecka??

10 lata 4 tygodni temu #949709 przez Ada2424
Hej Dziewuszki :) :kiss:

Piękna pogoda u nas dziś i słoneczko :) właśnie pranie nastawiłam i skończyłam jeść śniadanie, za chwile ide z Mężem mierzyć fotelik do naszego auta i pewnie na spacerek gdzieś pójdziemy :)

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #949723 przez Karolincia
Kobitki ja z tym ZUSEM nie wytrzymam :D :D
Dzwoniłam do nich raz jeszcze i co mi powiedziała Pani , że do 18 listopada mi płacił pracodawc a, a od 19 listopada mi bedzie płacił zus i mam czekać na pieniążki do 19 grudnia, albo na pismo :P Wiec dalej nie wiem na czym stoje hahaha :D ale przynajmniej wiem na czyms toje :D
Kocham ta instytucje :D

10 lata 4 tygodni temu #949779 przez malina219
Hej Mamuśki :kiss:
Czytam na bieżąco co u Was, ale teraz urwanie głowy miałam i nie było kiedy pisać :)
Mam już za sobą prezenty świąteczne dla rodzinki co mnie bardzo cieszy :woohoo:
Wyniki moczu wyszły super w porównaniu do poprzednich, więc doktorek się ucieszy, że furagina pomogła :laugh: Kalina co raz bardziej rozrabia! Cieszy mnie to niesamowicie :lol: Teraz w grudniu już chyba nic nie kupuję. W styczniu zrobię zamówienie na gemini i kupię reszte z wyprawkowej listy,a w lutym kupię wózek i fotelik :P Ostatnie zakupy jakie zrobiłam dla Kalinki jeśli chodzi o ciuszki jak na razie:

Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu #949797 przez Karolincia
Malina - Bardzo się ciesze, że furagina pomogła i wyniki moczu są dobre!!! :) :) :* Ojej....!!! Jakie śliczności, cudeńka Kalinka będzie miała !!! :) Wspaniałe te buciko-skarpetki :) Mmm...gdzie je dorwałaś ?? :) :) A te śliniaczki boskie - aż sama gęba mi się uśmiechnęła jak je zobaczyłam i te stroje..no no Mała Królewna będzie :) :) Ahh...piękności <3 :) :) :)
A jak się czujesz?? Jak kręgosłup ?? :)

10 lata 4 tygodni temu #949800 przez malina219
Karolincia - kręgosłup jak bolał tak boli :angry: Nic nie pomaga :( Wszystko dorwałam w tym outlecie co ostatnio :woohoo: Te śliniaczki to takie mało dziewczęce jak na pozostałą część rzeczy, które jej kupuje, ale jak je zobaczyłam to nie mogłam się oprzeć - po 3 zł :woohoo: Buciko-skarpetki są rewelacyjne gatunkowo i też jakieś groszowe sprawy, ale były ostatnie - a wzięłabym więcej kolorków :(
A Ty jak się czujesz? Mi poza kręgosłupem nic nie dolega, tylko jeść mi się nie chce i muszę cisnąć w siebie na siłę :unsure:

10 lata 4 tygodni temu #949803 przez Karolincia
Malina - Apetyt Ci się zmniejszył?? Bidulko mogę się z Tobą zamienić, ja z kolei bym żarła na okrągło :/// już ****cy dostaje przez to.... :(
Kurde...zazdroszcze Ci tego autletu noo!!!!!!! Chyba będę Ci przelew robić, a Ty będziesz kupowac mojej Liluni ciuszki lub buciki itp i wysyłac hehehe :P
Ehh...to ineodbrze Kochana, jak kręgosłup Ci tak dokucza....:(
Ja dobrze sie czuje :) Kręgosłup mi odpuścił i więzadła mniej ciągną , chyba sie porzociągały póki co wystarczająco :P :)

10 lata 4 tygodni temu #949804 przez malina219
Karolincia - Haha :lol: Nie ma problemu :woohoo: Nawet mi nie mów, dziś wzięłam się za prasowanie to 20 minut wystałam i już nie dałam rady :S Nie wyobrażam sobie tego bólu o którym pisałaś - chodzi mi o te więzadła, bo mi to nie dokuczało :huh:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia