BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 10 miesiąc temu #963770 przez Alesandra
nooo a pieniędzy jeszcze zdążymy wydać bardzo dużo :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #963790 przez Alesandra
jakoś tu cicho chyba wszystkie jedzą obiad:P

9 lata 10 miesiąc temu #963797 przez Karolincia
Alesandra - Piekny będzie pokoik Aluni :) :) To już pare dni i będziecie na nowym mieszkanku :) :) Większy metraż ma? :) Oj końcówka ciąży nie należy do tych przyjemnych, odczuwa się silne zmęczenie itp , ale już niedługo :)
Zjadłam ten ryż z jabłkiem i moja Lila szalała :D bardzo jej smakowało mi tez :) Szybko jednak sie głodna zrobiłam :P Zjadłam dwie kromki chałki z masłem :)

Beata - Właśnie :D Przetrwam ten wekennd i bede w poniedzialek juz jadła coś bardziej treściwego :) Wymyśliłam krupnik na poniedziałkowy obiadek :) :)

9 lata 10 miesiąc temu #963798 przez Alesandra
Karolincia na chałkę mi narobiłaś ochoty

troszke większe mieszkanie ale za kilka miesięcy jak malusia podrośnie to kupujemy swoje :)

9 lata 10 miesiąc temu #963799 przez Alesandra
Mi się Alunia wypina teraz strasznie .już tak intensywnie kopniaków nie czuje bardziej jak się rozciąga i brzuch faluje wypina się to na jedną tona drugą stronę. albo w okolicy pępka ze aż boli :P ale to przyjemny ból :P:P

9 lata 10 miesiąc temu #963800 przez Karolincia
Alesandra - :) :) Super :) Coraz mniej ma miejsca Alunia i sie rozpycha :) :) Heh..ohh tak to bardzo przyjemny ból :) :)
To zapraszam na chałeczkę z masełkiem i jeszcze dżem do wyboru masz truskawkowy, powidła śliwkowe własnej roboty :) :) A do tego Ci kakao zrobie :)

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #963804 przez Agula89
Ja juz zjadłam obiad :P ale cos bym jeszcze zjadła :lol:
Dostałam power mocy i umylam nawet podłogę i panele jakims tam dodatkowym srodkiem pokryłam bo jakąś butelkę znalazłam ;) ale wyglądają teraz gorzej niż przed myciem :lol: co za dziadostwo ! A miały być piękne i błyszczące !! I to firma znana z chemi do takich rzeczy... Wyjezdzam na weekend to nie bede patrzyc przynajmniej na to :lol: a w pon spróbuje je umyć może trochę tego dziadostwa zmyje

Zadzwoniłam do gina o ten spinający się brzuch za każdym wstaniem z łóżka i kazał zwiększyć magnez i to dużo... Mam nadzieje ze pomoże.. :dry: bo mnie ciezki weekend czeka z zakupami... Boże daj siłę mnie i mojej macicy

w pon mam przyjść do giną, to zajrzy co u dziecia słychać.. Także wizyta tydzień prędzej.. Tylko badan nie zrobilam... Najwyżej tel potem podam...

syza
No myślałam o tym przewijaku na łóżeczko ale mam głupia schize ze mi dzieciak spadnie czy cos..wiem Śmieszne to :p ale chyba tak bede musiała zrobić.. :cheer: i wtedy jakiś organizer na szczebelki łóżeczka kupie.
A no tak to syza na potrzymanie cos brałas i odstawil ci gin... Jeszcze z tydzień czy dwa wytrzymaj to mały bedzie juz na pewno gotów :)
Obys tylko nie przenosiła tak jak pisalas ze nie które po odstawieniu czekają a tu nic :)

Aleksandra cena emolium bardzo dobra !
Jak tak ja stale będą mieć to super bo normalnie kolo 40-50 zl kosztuje zależy gdzie...
Ja tez kupilam w promocji. Jak małemu przypasuje to od razu rozglądac się bede za następnym w promocji.

I jeszcze dzis na urodziny idziemy...chyba ziem kolacje i mykne żebym jutro była sprawna. Bo ostatnio dawałam rade do 24 wysiedziec tylko wtedy mogłam cały dzien zalegac...
Normalnie jak stary człowiek musze patrzeć żeby się nie przemeczac :laugh: :laugh: :laugh: jakie to straszne a zarazem śmieszne..

9 lata 10 miesiąc temu #963805 przez *Beata*
Też mam "górki" na brzuchu, raz z jednej, raz z drugiej strony. Naszym maluszkom chyba już ciasno, bo teraz to już tylko czuć jak się rozciąga:) U mnie jak się próbuje prostować, to z jednej strony wypycha główkę a z drugiej nóżke i to już jest trochę bolesne. Ale w końcu każdemu byłoby niewygodnie... Poza tym lepiej jak się rusza to przynajmniej wiem, że jest ok:)

9 lata 10 miesiąc temu #963806 przez Alesandra
Beata święta racja jak moja się nie rusza przez dłuższy czas to panikuje
Karolincia to ja poproszę truskawkowy bo uwielbiam
Agula to ma być cena regularna wiec jak mała będzie akceptować emolium to zrobię małe zapasy

9 lata 10 miesiąc temu #963807 przez *Beata*
Agula ja też mam jakies obawy do tych przewijakow na łóżeczko...wiem, że chyba niepotrzebnie bo dużo osób z tego korzysta...Ale tak już mam:)

9 lata 10 miesiąc temu #963808 przez *Beata*
No trochę panikujemy pewnie, ale lekarz parę razy na ostatniej wizycie uczulal, żeby pilnować ruchów...wiec pilnuje;) Zazwyczaj malutka jest bardzo ruchliwa, dlatego jak jest trochę mniej to już panikuje...

9 lata 10 miesiąc temu #963809 przez Karolincia
Alesandra - A gdzie to emolium kupowałaś w dobrej cenie?? :) Przepraszam, ale musiałam przeoczyć, jak o tym wspominałaś :*

Agula - Ja będe używała przewijak zakładany na łóżeczko :) Tez mam stracha, że mi się zsunie Lilka ,ale to pewnie na początku jak jeszcze nie będe miała wprawy w jej przewijaniu i ubieraniu ;)

Beata - Pewnie ze ja tez wole jak moja Lili się rusza :) :) Wasze Maluszki juz większe i mają mniej miejsca i ciasno im :) Musza się przeciągac żeby pozycje zmienić :)

9 lata 10 miesiąc temu #963812 przez *Beata*
Karolincia nawet nie będziesz wiedziała kiedy to minie i też będziesz w takim tygodniu jak my teraz:) Ten czas tak szybko leci :)

9 lata 10 miesiąc temu #963814 przez *Beata*
Aleksandra po Twoich suwaczkach zorientowałam się, że mój z ilością dni do porodu chyba stoi w miejscu:) Niewiem dlaczego...:(

9 lata 10 miesiąc temu #963820 przez Alesandra
Beata może spróbuj jeszcze raz stworzyć suwaczek a stary usuń tez tak kiedyś miałam i to pomogło.
Karolincia apteka nazywa się spoleczna

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia