- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kristi - Świetna wiadomość , że wyniki masz dobre !! Kiedy masz wizyte ? Chyba wspominałas, ale wypadło mi z głowy ://
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia piękna ta Twoja pyza
Wydaje mi się, że mniej napina się ten brzuch, ale to dlatego że leże. Jak wstane to od razu się 'stawia'. Wezmę magnez i nospe i zadzwonie za kilka godzin do lekarza czy mam jechać do szpitala co robić. Nie chce panikowac i najchętniej zostałabym w domu ale boję się, że coś przeocze i zaszkodze małej.....
Karolincia to spore zapasy pampersów zrobilas ja jeszcze nie kupiłam:D Tata mi tylko w Niemczech kupił wielkie kartonowe pudło rozmiar 2 albo 3, bo była jakaś promocja w supermarkecie ja chce jedynki kupić pampers premium care bp czytałam dobre opinie. A jakie Ty kupilas?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupiłam bella happy newborn A tez mam chęć na te pampers premium care Kupie jeszcze pewnie paczkę tych pampków
Ooo..to będziesz miała zapas na później dla Kalinki
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Karolincia we wtorek 10 lutego mam wizytę, położna mówiła, że te bakterie w moczu to może być jakiś stan zapalny i trzeba z lekarzem skonsultować.
Moja siostra miała bakterie niedługo przed porodem i gin przepisała jej leki potem stwierdziła, że może odstawić wcześniej, a po cc się okazało że była nie doleczona i małego zatrzymali w szpitalu na 2 tyg., wolałabym tego uniknąć.
Ja kolejne pranie zrobiłam, tych ciuszków co ostatnio dostałam, jakoś dziwny dzień dzisiaj w sumie nic mi się nie chce, ale udało mi się skleić jako tako plan porodu, później jeszcze mężuś sprawdzi, i dopytam położną.
Od wczoraj miewam dziwne uczucie: brzuch napięty, podbrzusze kłuje, lekko boli, mały nieprzyjemnie się wierci - chociaż ostatnio troszkę spokojniejszy jest, ciaśniej się zrobiło A jak wychodzę z domu na dłużej, to czuje jak mnie siły opuszczają , wracam ledwo żywa.
Ja z pieluchami nie szaleję, sklepy blisko - jak coś to się dokupi, na razie mam tylko jedną paczkę newborn (28szt), bo w szpitalu wymagają. Zastanawiałam się czy dokupić drugą i potem już 2.
Ciekawe czy gin w końcu da mi skierowanie na USG, ostatnie miałam w 31tyg, a w szpitalu wymagają w dokumentach USG po 36tyg z masą urodzeniową - w sumie sama jestem ciekawa ile teraz mały waży.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Malina skonsultuj to lepiej!
Kristi ja mam paczke tych newbornów i karton 2 bo były na promocji.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Ja po wizycie u mnie wyniki jako tako cały czas ta anemia ale już słaba mało brakuje do dobrych wyników Z nasza Lila wszystko OK tylko lekarz z niedowierzaniem trzy razy mierzył kość udową bo nie mógł uwierzyć, że jest taka długa obliczył, że ma ok 52 cm już no i waży 2700 g więc wda się w tatusia:) miałam pobierany GBS i od dziś odstawiam leki podtrzymujące no i lekarz mówi, że mam czekać na poród bo brzuch mam strasznie nisko chociaż od ostatniej wizyty szyjka mi się wydłużyła i mówi, że może jeszcze pochodzę chwilę ale to się okaże W razie co mówi, żebym w każdej chwili była naszykowane bo nie wiadomo jak organizm zareaguje na odstawienie leków
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluję napisania planu porodu
Hmmm..nie wiem , ale powinno być jeszcze przed porodem jedno usg własnie w celu sprawdzenia masy urodzeniowej dziecka
Monia - O której masz wizytę? Ja w poniedzialek o 12.15
Syza - Wow !!! Obniżył Ci się brzuszek? Pokaż Nam brzuchola ocenimy Kurcze jak sie brzuch obniża to poród tuż tuż.... To już uważaj na siebie od dzisiaj jak odstawiasz leki Torba spakowana tak na tip top?? Lilunia zgrabna Modelka Z takimi nogami to fiu fiu...do top model może iśc
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja niestety musze teraz na diecie llekkostrawnej być, bo biegunke mam Koszmar....
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Wcześniej pisałyście o pampersach ja mam tylko jedną paczkę 1 z pampersa bo po pierwsze nie wiem jaka duża córcia się urodzi i czy kupować jeszcze 1 czy już 2 no i czy będę jej danej firmy pasować? Ja mam nadzieję, że malutkiej podpasują pampki z Dady bo większość mojej rodziny ich używa i mają dobrą cenę a ostatnio czytałam artykuł o tym że jeszcze ulepszyli te pieluszki
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
no Syza wzuć zdjęcie!!!
8 paczek jedynek???????????????? to za dużo mi się wydaje. ale sama zobaczysz