- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj nie zrobiłam kompletnie nic, to co sobie zaplanowałam :// Miałam posprzątać, zrobić placki po zbójnicku i co? I zjedliśmy ogórkową z poniedziałku Mówię do mojego Męża, ale Ci się leniwa Żona trafiła Na co mój odpowiada, że wcale nie leniwa, tylko Ciężarna i się cieszy, że mam siłę odgrzać mu obiad jak wraca z pracy i to go cieszy, a co je to już nie ważne Kochany Misiak z niego
Bierze mnie jakieś przeziębienie, od wczoraj boli mnie gardło, troche kaszle i mam lekki katar :/// Poszłam spać już po 19.00 i obudziłam się dziś o 6.40 jak Mężuś do pracy wstawał .
Syza - Cieszę się , że udała się wizyta u kosmetyczki i fryzjera Od razu lepsze samopoczucie co? Goferki mmmrrr..... Z czym jadłaś?
Ja też się zapisuje w tym miesiacu do fryzjera, a później jeszcze w kwietniu, bo potem nie wiem kiedy będę mieć czas na spędzenie 2 godzin w fotelu u fryzjerki
Beata - Zgaga....ojj....od początku 7 miesiaca ciąży towarzyszy mi zgaga codziennie o różnej porze dnia i nocy :/ Czasem tylko chwile a czasem pół dnia :/ Mi pomaga Renni, rumianek jak wspomniała Kristi i zimne mleko....
Agula - Obyś się załapała na farbowanie do fryzjera Oby Twój Maluszek był wyrozumiały, i nie spieszył się z przyjściem na świat
Malina - Leż leż leż i jeszcze raz leż !!!! Odpoczywaj ile wlezie !!!! :* Kalinka ładnie przybrała na wadze Bardzo mnie to cieszy !! Obyście wytrwały do 13 marca - dla mnie 13 była pechowa, ale od jakiegoś czasu jest szczęśliwa Trzymam kciuki za Was i Wam Kibicuję :* !!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karola - Niestety teraz mamy nadwrażliwy węch Wywietrzeje to drewienko I będzie Ci lepiej spać
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
na zgage reni ktoś tu mi podpowiedział i inne specyfiki poszły w kąt
Mi u fryzjera zostaje tylko cięcie bo od 2 lat mam swój kolor na głowie i maluje szamponetką jak siwizna pokazuje się. Ale korci mnie znowu metamorfoza i chyba zrealizuje ją..
Musze iść na paznokcie bo w pt mija me od ostatniego i aż proszą o to
Co do spania nie chwale ale spałam :-D
Karolincia ja miałam wczoraj placki
Kristi Kochana zawsze bynajmiej ja jestem mega głoda jak mam badania
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Karolincia dobrze, że masz takiego męża nic tylko się cieszyć chociaż ja na mojego też nie mogę narzekać a gofry jadłam z dżemem i bitą śmietaną były pycha
co do fryzjera to ja wczoraj pod wieczór odczułam tą wizytę brzuch mi się napinał i czułam się jakby mnie czołg przejechał ale cieszę się że tak mi zafarbowała i podcięła że nawet jeśli nie będę miała czasu w najbliższych miesiącach do niej z powrotem zajrzeć to będzie dobrze wyglądać
Szkoda, ze aparat mam w naprawie bo bym wam pokazała jak ja niedrogo za pomocą mojej twórczości i ręcznych robótek ozdobiłam pokoik Li jest pokoik motylkowy a wydałam może z 50 zł na ozdoby
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
Widzę, że luty to miesiąc fryzjera:) Też muszę się umówić, na szczęście nie muszę tego robić jakoś stosunkowo wcześnie, bo siostry mąż jest fryzjerem, więc jakoś się dogadamy na jakiś wieczór... Ale chcę jeszcze przeciągnąć o jakiś tydzień farbowanie, żeby w marcu jeszcze wyglądały dobrze...
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Beata to Ci dobrze
Syza jak odbierzesz aparat koniecznie dodaj fotkę!
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
monia89 coś w tym jest, ostatnio nie mam apetytu, ale jak na badania to mnie z głodu ściska
karola1322 mały cudny jest, aż nie mogę doczekać się mojego synusia
Też bym poszła do fryzjera, ale jakoś pomysłu nie mam, na pewno chętnie bym je ścięła do ramion, ale mąż nie pozwala i się zastanawiam.
I odrosty mam, ale nie będę ich całkiem farbować, balejaż bardziej mi się podobał.
Dzisiaj nocka dość kiepsko u mnie od 3 się budziłam. Obudziłam się z wrażeniem że mały urodzi się wcześniej
Na badaniach byłam, teraz padam, co to się dzieje jeszcze nie dawno śmigałam to tu, to tam - a teraz jak emeryt ledwo chodzę jak po schodach to muszę zaraz usiąść i odpocząć, przejechać kawałek busem stojąc - graniczy z cudem
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Położna polecała i tak przeglądam przykładowe w necie, i sporo tego jest nie wiadomo od czego się zabrać.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kristi - Bidulka z Ciebie Ważne że już masz badania za sobą i możesz teraz odpocząć
Dziękuję za podanie sposobu na walkę z przeziębieniem
Nie daj się Mężowi i ścinaj włosy jak chcesz
Monia - No proszę A ja dziś mam na obiadek , zaraz się zabieram za robotę, bo nigdy tego nie zrobię
Karola - Julian jaki z Niego przystojniak !!! Śliczny chłopczyk Jeszcze raz gratuluje !!! Hahaha i dobrze Mężowi powiedziałaś Ty masz się dobrze czuć w danej fryzurce
Dobra lece robić ten obiad Kto ma ochote na placki po zbójnicku? ZAPRASZAM
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale właśnie mówiła jeszcze ze to się na pewno sprawdza w dużych szpitalach. Wiadomo co szpital to obyczaj.