BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #910464 przez anioleczek208
a ja kochana tez na prywatnie ale on przyjezdza z poznania 3 razy w tygodniu wyleczyl mnie i juz go nie opuszcze polozna mam w rodzinie wiec pasuje:)) dokladnie tez przeszlam z lekarzami na kase swoje jeden nawet chcial mi nadzerke usunac za 600 zl a jak sie okazalo jak poszlam do tego moje juz gina to ja zadnej nadzerki nie mam!!! masakra nie..i tak jak mowisz zero podejscia do pacjentki
no ja dla chlopca Antoś a dziewczynka Liliana :)chyba ze sie odmieni heheh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #910465 przez Joasia92
powiedzcie mi kochane , Wam również tak szybko i zdrowo rosną paznokcie i włosy ? z włosami to masakra chodzi mi rowniez z tymi na nogachczy na miejscu intymnym. dosłownie czuje sie jak krzak :lol: :lol: :lol: takie kuźde kępy ,ze szok.... co 3-4 dzień musze sie depilować bo pozniej nie dam rady... a na 2 dzien po depilacji juz widac odrosty. Nigdy tak nie mialam.... Wypowiecie sie???

10 lata 4 miesiąc temu #910467 przez Joasia92
aniołeczek208 ja rowniez mam lekarza z Poznania ! :woohoo: :woohoo: :woohoo: widzę ,ze dużo Nas łączy :kiss: :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu #910468 przez anioleczek208
powiem tak wlosy mam krotkie ale wlasnie wydaje mi sie ze za szybko jakos rosna i juz mam szope na glowie i nie chca sie ukladac;/a paznokcie to nie wiem bo mam zele od ladnych paru lat zamierzam je sciagnac w koncu ale jakos z miesiaca na miesiac mi sie to nie udaje napewno przed porodem sciagne:)))a o wlosach na nogach i miejscu intymnym to masakra rosna jak oszalale i sa takie sztywne;/

10 lata 4 miesiąc temu #910469 przez lalka
moja mama też ma cukrzycę......
ja ma w przyszłym tygodniu badania na krzywą cukrzycową....bleeee ta glukoza do wypicia na początku ciąży to pewnie koszmar :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
z jednej strony to jest ok...bo przytyłam tylko 8kg a córka ważyła 4200 i 62 cm...a w pierwszej ciąży nie miałam cukrzycy i przytyłam 30 kg :P :P :P :P a potem przy karmieniu menu już mam gotowe i wtedy będzie już mi lżej!!!!

10 lata 4 miesiąc temu #910470 przez anioleczek208
joasia no widzisz hehe laczy nas duzo :)a jak sie nazywa bo moj jarosław stanek:) super lekarz zajebiste podejscie i wogole:0 wiele mu zawdzieczam:)

10 lata 4 miesiąc temu #910475 przez Joasia92
ja również miałam żele ale ściągłam niedlugo przed ukazaniem 2 kreseeczek jak bym przeczuwała ;) heheh widze ,ze z kłakami nie jestem sama... To troszkę uciążliwe ale ja mam czasem to gdzieś nie musze sie wstydzic przed mezem musi zrozumiec zmiany hormonalne itp. a moj lekarz to waldemar grotowski wspanialy lekarz jak narazie jako jeden zajal sie mna fachowo! od poczatku duze poswiecenie i zaangazowanie:)

10 lata 4 miesiąc temu #910486 przez lalka
u nas też Stanek przyjmuje ale nie pamiętam imienia więc nie wiem czy to ten sam

10 lata 4 miesiąc temu #910487 przez Joasia92
dziewczęta ale mnie naszla ochota na rybe po grecku mniam!!! dobrze, ze sa sklepy do pozna otwarte wsiadlam w auto i pojechalam kupic masakra jakie to brzydkie uczucie jak sie ma zachciewaje:)

10 lata 4 miesiąc temu #910492 przez Karlinka
to chyba jako jedyna mam dobrego lekarza na nfz i jestem zadowolona ;) no ,ale najważniejsze że każda ma swojego zaufanego ;)
Joasia tak to już jest z zachciankami ciążowymi ;)

coś mnie ciągnie dzisiaj w pachwinie ,oby przez noc przeszło ..

10 lata 4 miesiąc temu #910494 przez Nikaa
Zobaczycie jak Wam włosy na głowie będą rosnąć :laugh: mi w poprzedniej ciąży urosły do pasa :laugh: potem ok. 3 miesiąca po porodzie niestety zaczeły mega wypadać ale i tak były ekstra - w lipcu ściełam do ramion i widzę, że znowu zaczynają szybko rosnąć :evil:
Ja chodzę do lekarza w Poznaniu na razie prywatnie ( brak miejsc na NFZ do końca września)ale planuje przerzucić się na NFZ - dr. Macije Hassan - jest spoko cierpliwy i z poczuciem humoru

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 4 miesiąc temu #910499 przez Joasia92
karlinka to dobrze,ze Cie ciagnie:) tzn ,ze macica sie powieksza i bedzie Cie bolalo i to nie tylko w jednej pachwinie , więzadła na ktorych pochwa jest uczepiona powieksza sie :) nic groznego wrecz dobrze:)

10 lata 4 miesiąc temu #910500 przez anioleczek208
lalka u nas to znaczy gdzie??w sremie ?? bo ja wlasnie do sremu do niego jezdze;)
joasia no pewnie ze mezowie musza nas zrozumiec hormony i wogole hehe
ja tez chce sciagnac zele choc mowia ze nie sa szkodliwe dla ciazy ze akryl girzej... ale mam tak swoje masakryczne ze boje sie sciagnac sa tak.slabe i mam mala plytke bleeee no ale chyba bede musiala....
a ja wlasnie zjadlam tzn wypilam koktajl truskawkowy;))jestem pelna;)))

10 lata 4 miesiąc temu #910501 przez Nikaa
Karlinka mnie w pierwszej ciąży też ciągneło i teraz też to odczuwam - lekarz stwierdził, że to normalne - po prostu co trzeba musi się powiększyć :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 4 miesiąc temu #910503 przez Joasia92
anioleczek208 ja mialam po sciagnieciu jak ceratki, takie miekie takie zadziory mi sie robily wrecz nie potrafilam nic uchwycic. masakra. mojej kolezance na 1 wizycie lekarz powiedzial,aby sciagla jak najszybciej to do czasu porodu sie przyzwyczai chodzic bez. bo przy porodzie nawet naturalne każą scinach do minimalnej dlugosci.. ze wzgledu bezpieczenstwa,,,

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia