- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "nigdy nie trać nadzieji"
ja jutro jade ba badania ciekawe ile zabule bo ja na prywatnie pewnie.ze 150 zostawie co??orientujecie sie laseczki??krew mocz cukrzyca tokspolazmoza rubella...ale nie wazne liczylam sie z tym i licze bo.chodze na prywatnie;)
wlasnie objadlam sie spaghetti i leze a pogoda za oknem piekna moze potem jakis spacer;))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
no wiem ze najdrozsze licze sie z tym hehe no u nas by mi nie dala watpie poj...,Ci lekarze;))
- bujanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 7
Saga się coś nie odzywa

Ada no widzisz jakiego masz dobrego internistę, moja lekarka powiedziała, że ona nie może tak wypisywać skierowań na badania z prywatnych gabinetów, głupia baba

Jeśli chodzi o mężów, to mój aktualnie jest w pracy w Norwegii, pierwszy raz poleciał, stwierdziliśmy, że to ostatni taki moment przed narodzinami, żeby zarobić kaskę bo budujemy dom

- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78
A dzisiaj właśnie byłam powtórzyć glukozę, bo mi wyszła poniżej normy i jeszcze CRP zrobić, resztę wyników już mam i w poniedziałek wizyta.
- bujanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

Dziewczyny nie wyrabiam...od rana zjadłam tylko piernika bo nic nie mogłam przełknąć chciałam teraz zjesc zupe ale wszytsko musialam wypluc bo od razu odruch wymiotny, zamowilam pizze i Męzu pojechal mi ja odebrac moze choc to zjem mam nadzieje normalnie te hormony i objawy mnie wykoncza juz wyje z tego wszystkiego.
- MlecznaMama
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
- annaj
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Wiadomości mam dobre

Po pierwsze ja też chodzę na nfz do ginekologa, jest ok, wszystkie badania mam za darmo w przychodni, lub w miejscu gdzie robią. Terminy nie strasznie odległe. Dziś byłam na wizycie, widziałam dzieciątko, serduszko ładnie bije. Najlepsze, ze gdzieś się tak umiejscowiło, że ciężko dopatrzeć, aż w pierwszym momencie pomyślałam że nie ma, a lekarka mówi że jest tylko się schowało. Z obliczeń wynika, ze ciąża młodsza dokładnie o tydzień więc jest 7 t i 2d. Kolejna wizyta za dwa tygodnie i kolejne usg żeby sprawdzić czy wielkość dalej odpowiednia. Nie wiem czy to dobrze że tak często to usg. Na badaniach pierwszych dziś byłam trzy fiolki krwi mi upuściła, było na rózyczkę, HIV, toksoplazmozę i coś tam jeszcze, a w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze morfologię i mocz.
Co do włosów to mi za to rosną wolniej. W pierwszej ciąży miałam takie super, że mogłam głowy nie myć przez 4 dni

A imiona to mam wybrane, chłopiec będzie się nazywał Maciej a dziewczynka Marta

No i najważniejsze, jutro w końcu dostanę tę umowę do ręki, bo muszę do urzędu pracy jechać pozałatwiać i trochę wymusiłam ją w końcu.
- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
najadlam sie spaghetti i umieram tak mnie mdli ze masakra;(((na jedzienie nie moge patrzec...
mleczna mama patrzylam w karte ciazy pomylilam sie termin na 19 marca

- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- bujanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Aniołeczek jak chcesz coś dodać do starej wiadomości zawsze możesz edytować starą, wystarczy w nią wejść i kliknąć edytuj. Wtedy posty się nie powtarzają, a kiedyś dziewczyny jak nie wiedziałam że tak można upominały.
Annaj a czemu na M? Ty z mężem macie na M? Moja siostra jest Marta jej mąż Mariusz, mają córkę Maję i syn miał też być na M, ale nic im się nie podobało i w koncu jest Filip, na F jak nazwisko

- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
my mam tradycję dawania imion po naszych dziadkach..syn miał być Leon(czego teraz żałuję)ale mąż nie chciał się odważyć więc ma na drugie..córka Jagna po mojej babci..a teraz to został Stanisław,Jan,Antonina i Władysława!!!ale wszystko może się zmienić..zawsze po dziadkach może być na drugie!!!!chociaż za mną chodzi Pola albo Jagoda!!!!mam przeczucie ,że to będzie córka!!!!