BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 8 miesiąc temu #910963 przez Joasia92
kropka cos milczy...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #910966 przez monia89
Istne szaleństwo piśmiennicze :-)
Mój M też Marcin istny byk a w głembi siebie kaczątko!
Ja też pi studiach pedagogicznych bez pracy :-(
Saga dobrze że wszystko ok!

10 lata 8 miesiąc temu #910967 przez Joasia92
monia dobrze ubralas to w slowa hihihi :):):) widze,ze dziewczynki sie wykruszyly z rozmowa na dzisiaj... szkodaaaa:)

10 lata 8 miesiąc temu #910970 przez Ada2424
Ja już w łóżku leże i próbuje zasnąć bo ostatnia noc miałam średnią a jutro czekają mnie wyniki.

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #910973 przez Joasia92
ada , ja juz dawno leze i ogladam bardzo przyjemna komedie na polsacie :)

10 lata 7 miesiąc temu #911010 przez anioleczek208
czesc kobietki;))wczoraj juz poszlam spac...

a dzis juz o 6 sie obudzilam i zaraz wyruszam na badania...jakos tak jestem nerwowa boje sie ze cos bedzie nie tak wogole nic mnie nie boli zadnego ciagniecia nic....
codziennie rano i wieczorem mam brac luteine dopochwowo i zawsze bylo "ciasno" a dzis rano jakos tak mniej..,martwi mnie to....a w srode dopiero wizyta u gina...ehhh ciagly stres..

milego dnia;*

10 lata 7 miesiąc temu #911016 przez lalka
dzień dobry!!!!!
saga powiem Ci szczerze,że ja też pierwszy raz słyszę,że drętwienie rąk i nóg to martwa ciąża...mnie poprzednią ciążę całą bolały i drętwiały nogi!!!!

znowu zapomniałam co miałam napisać!!!
ja nawet jakbym chciała pospać to do 8 ej muszę zjeść śniadanie ;) ;) ;) ;) ale cukier póki co mam dobry...a tak za mną chodzą gofry :dry: :dry: :dry: :dry:
ja mam na obiad mięso z indyka gotowane i zupka warzywna bardzo podstawowa wersja

Aniołeczek a gdzie jeździsz na badania???

na razie póki co nic nie wymyślę....miłego dnia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #911023 przez kropka1987
no więc drogie marcóweczki czuje się bardzo dobrze, z dolegliwości ciażowych to jedynie jestem trochę bardziej zmęczona niż zwykle i od czasu do czasu mam mdłości ale jest do wytrzymania :) z miesiączki termin mam na 1.03 a z usg 5.03 czyli wychodzi to jakiś 10 tydzień, później wstawię suwaczek (jeśli będę umiała :P )bo narazie coś mi net szwankuje aha kolejna wizyta 21.08 i wtedy tez będę mieć robione usg :) :) z tego co widziałam jest nas kilka które mamy małe szkrabiki a to jest chyba jedyna rzecz której się boję... jak ja sobie poradze z takimi dwoma maluchami ;)

10 lata 7 miesiąc temu #911058 przez Ada2424
Bry :)

Melduje się już po wynikach :) wieczorem kilka powinno być a reszta jutro rano. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok.

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #911078 przez Karlinka
Dobry Mamuśki :)
Witamy CIę Kropka :)
I ja sie melduje po badaniach. Kurcze dawno nikt mi tak dobrze krwi nie pobrał a 4 probówki musiała wziąć do badań ;p tylko średnio zadowolona jestem bo badania od razu idą do mojej poradni ginekologicznej ,więc zobaczę je dopiero 18 na wizycie ;/ no ,ale trzeba być dobrej myśli że będzie ok :)
Niestety po badaniach mega głodna szybko sie najadłam i z rozmachu otwarłam lodówkę i niestety całe śniadanie w kibelku ;/ Nic później oczywiście zjeść nie mogłam tylko spać poszłam, teraz trochę przełknęłam ale nadal leże bo kiepsko jest;/
Jeszce obiad na dzisiaj trzeba ugotować ale najwyzej klamerkę sobie na nos założę ;p

10 lata 7 miesiąc temu #911087 przez Amorfivell
witam dzisiaj moje kochane mamusie. juz dawno z rana nie mialam tyle energii az musze to wykorzystac hehe
ada napewno wszystkie wyniki beda super nie zakladaj nawet innej opcji.
witam kropka super ze dobrze sie trzymasz
bo wiekszosc nas ma sie fatalnie jezeli chodzi o mdlosci hehe
Na co dzisiaj kochane ochote macie? za mna chodza od wczoraj roladki z kurczaka zawijne z warzywami i zapiekane z serem do tego ryz i salatka z kiszonej kapustki z jablkiem i marchewka mmm?

10 lata 7 miesiąc temu #911092 przez Ada2424
Karlinka ja w mieście przejść nie mogłam obok pieczonych kurczaków matko co się namęczyłam :( mi też dziś 4 próbówki pobrała, ale ogólnie w tym laboratorium dobrze krew pobierają nigdy jeszcze nie miałam siniaka ani śladu nawet nie to co kiedyś jak chodziłam do innego to siniak na pół ręki :evil: szkoda, że nie możesz sprawdzić wyników ja powinnam dziś choć część zobaczyć na internecie. Zapachy z lodówki skąd ja to znam... B)

Mi sie dziś zachciało kopytek do sosu grzybowego i poprosiłam mame żeby mi zrobiła :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #911102 przez Karlinka
a ja dzisiaj o dziwo brak chęci na cokolwiek do jedzenia ;/ nawet czytać nie mogę o jedzeniu bo mnie mdli ;/ do popołudia muszę się uporać ze sobą bo siostrzenica sobie wesołe miasteczko zażyczyła z ciocią ;p

10 lata 7 miesiąc temu #911105 przez kropka1987
Dziewczynki bardzo Wam współczuje tych mdłości, ja tak miałam w poprzedniej ciąży i wiem co to znaczy ale w tej odpukac jest całkiem ok :) ja też mam mega mega smaka na różne pyszności ale niestety cukrzyca ciązowa się już u mnie uaktywnia i muszę a właściwie to już wprowadzam diete... także lalka przybij pione :laugh: :laugh: ja tez juz jestem po tych pierwszych badaniach i u mnie zeszło 6 fiolek krwi! i na szczęście tylko ta nieszczęsna glukoza wyszła troche za wysoka...

10 lata 7 miesiąc temu #911108 przez Ada2424
Kropka a ile Ci glukoza wyszła? No ja dziś siedze jak na szpilkach jakie te wyniki wyjdą :unsure:

[/url] [/url]

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia