BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #910884 przez bujanka
Saga a co robi? Mój pracuje jako spawacz, powiem Ci że niezła fucha, ja po studiach i nie mogłam długo znaleźć pracy, a ztej co mam teraz to i tak raczej po macierzyńskim nic nie będzie..... Ale niech mi ktoś powie że studia gwarancją super dobrze płatnej pracy.... :evil: chyba po znajomości B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #910887 przez anioleczek208
oj kochana joasiu mnie wlasnie zadko cos ciagnie i boli...czasem wieczorem jak sie poloze i ide spac a tak w ciagu dnia wogole...ale mam nadzieje ze fasolka rosnie zdrowo;))
a ja kochanr wlasnie objadam sie suchym pieczywem Wasa;))
bujanka ja tez po studiach i co mi po nich???nasrane mam haha szkoda kasy tylko bo tak jak mowisz bez znajomosci nici z dobrej posadki;))

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910888 przez Saga0304
Mój pracuje jako programista...wiem, że praca spawacza jest bardzo poszukiwana a co za tym idzie dobrze płatna :) także przyda sie na dzieciatko i tak jak pisałas budujecie domek...my też :) właściiwe teraz go już wykańczamy...i siebie również :laugh: ja też byłam w Norge ponad 3 lata...Masz w planach odwiedzić męża?? :) pewnie nie teraz, ale może z maluszkiem w przyszłym roku? :)

10 lata 4 miesiąc temu #910894 przez bujanka
No właśnie aniołeczek, ja studiowałam dziennie, ale teraz szkoda mi po prostu czasu, 5 lat na darmo. Może gdyby był jakiś konkretny zawód to tak, a jak nie było pomysłu na siebie to tak jest :dry: Moja siostra po pedagogice to od razu po studiach znalazła pracę w szkole. Państwówka żyć nie umierać :)
Saga hehe my dopiero zaczeliśmy w tym roku, niedługo będziemy zalewać strop.... długa droga przed nami a jeszcze większy worek kasy potrzebny :laugh: ale to jak się dzieciątko narodzi to się już wprowadzicie tak? Plan jest taki, że mąż ma pracować tylko przez okres ciąży, potem plan jest taki, że przenosi się tutaj w naszym mieście tak jak do tej pory pracował. Ale Panu G. strasznie się spodobała Norwegia więc nie wiem co to będzie z tych planów :laugh: Na pewno chcemy tak ogarnąć domek żeby już zamieszkać na swoim. A reszta się sama się okaże :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910897 przez Saga0304
Bujanko mamy nadzieje, że wprowadzimy sie chociaż chwilke przed narodzinami nowego lokatora :) mój przyjeżdza na weekendy, jakoś sobie radzimy...cieżko gdy go nie ma, bo co ja kobieta moge zrobić z fachowcami... :) ale mąz swietnie się odnajduje w kierowaniu na odległość...i idzie to do przodu...

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910899 przez Joasia92
bujanka i anioleczek dołączam sie do Was tez jestem przyszla mama po studiach. Po studiach pracowalam w firmie produkcyjnej meble na stanowisku kontroli jakosci.Szok!!! tyle lat nauki aby robic cos co mozna po zawodówce, tak to juz jest nie masz wtyków ,ze tak powiem to nie załatwisz nic. A ja studiowalam administracje:( szkoda słow... Teraz chociaz mi placa za siedzenie w domku heh to mam na swoje wydatki , leki i na oplaty za dom. Mam umowe na czas nieokreslony jak zaszlam w ciaze to od razu na L4 ... i tak sobie leniuszkuje:)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #910900 przez anioleczek208
A ja wlasnie studiowalam zaocznie tyle kasy poszlo i praktycznie na darmo:/
ehhh masakra ja konczylam politologie administracje samorzadowa no dokladnie panstwowka to zyc nie umierac ale ciezko sie dostac...
kurde podziwiam Was laseczki bo ciezko tak.bez meza pewnie mnie moj M czasem denerwuje ale nie wyobrazam.sobie aby byl tak daleko odemnie...no ale rozumiem jest cel wlasny domek;)))

oo joasia znow nas cos laczy-administacja haha
no ja pracowalam na malarnii proszkowej tez fizyczna praca masakra i po co studia...zal...i na dodatek po 10h dziennie czasem 12 wyzysk...
a umowe mam do pazdziernika 2015 i nie wiem vo dalej czy przedluza jak powiem ze wroce...ale sama.nie wiem czy chcialabym bo nie wyobrazam sobie zostawic takie male dziecko na tyle godzin...chyba ze znajde.inna prace bo co 2 wyplaty to nie jedna;)))

10 lata 4 miesiąc temu #910905 przez Joasia92
anioleczek my to mamy duzo wspolnego ze soba widze ,az milo :) ja tez sobie nie wyobrażam zycia teraz na odleglosc z mezem ja tesknie jak On idzie do pracy na 10h a co dopiero rozlaka w tym waznym dla mnie czasie teraz... o nie! ale ...? jak by musial to by jechal. Ale nie chce nawet o tym myslec :( byle do poniedzialkupotem ma wolne :) caly tydzien tylko z Nami bedzie bosko!:) bede miala Go pod reka :) super sprawa:)

10 lata 4 miesiąc temu #910929 przez kropka1987
Witajcie :) chciałabym do Was dołączyć, termin mam między 1-5.03 to moja druga ciąża mam juz prawie rocznego synka :) widzę że jesteście już zgraną ekipą ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie :) :)

10 lata 4 miesiąc temu #910930 przez annaj
Joasia wypisz wymaluj mój Marcin, chyba wszystkie takie są :cheer:
Ja też po studiach i co? Skończyłam pedagogikę, popracowałam trochę w zawodzie a teraz jako krawcowa, dobrze że szkołę średnią skończyłam jako technikum odziezowe bo to zawsze drugi fach w reku.

10 lata 4 miesiąc temu #910933 przez Joasia92
witak kropka:) opowiadaj co u Ciebie :)

annaj to faktycznie wszyscy Marcinowie takie sa:) az nie raz mam Go dosc czasem sie focha nie wiadomo o co:) a na rano to juz w ogole jak sie nie wyspi to pozniej czepia sie o wszystko...:)

10 lata 4 miesiąc temu #910942 przez annaj
Kropka witaj :cheer:

joasia dokładnie tak, ale za to są to fajne chłopaki czasami :P he he

10 lata 4 miesiąc temu #910943 przez anioleczek208
kropka witamy w Naszych skromnych progach ;D im Mas wiecej tym lepiej ;))
opowiedz cos o.sobie ktory tydzien??jak.przechodzisz ciaze itd;)

a ja wlasnie wrocilam ze spaceru kapiel i odpoczywam;) jutro badania rano trza wstac i jak ja wytrzymam bez jedzenia tyle godzin hehe;(no ale jakos musze;))
spac sie poki.co nie chce a w tv jak zwykle nic nie ma;/ a moj M pojechal na nocke do pracy:/ehhh..

10 lata 4 miesiąc temu #910947 przez Joasia92
annaj wlasnie czasama:) mam wrazenie czasem ,ze ten chlopak jest bez uczuc :) taki skryty... ehhh... anioleczek moj wraca o 1.ej w nocyza 3 godz i bedzie ze mna :) byle do piatku i urlopik ma :) juz nie moge sie doczekac :)

kropka opowiadaj jakie imionka dla dzieciatek, jak przechodzisz ciaze, ktory tydzien :) i w ogole opowiadaj ale sie Nas zrobilo juz dosc duzio :) siupel :)

10 lata 4 miesiąc temu #910962 przez Ada2424
Kropka witaj i zapraszamy do nas :)

[/url] [/url]

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia