BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 9 miesiąc temu #972365 przez syza24
Aniołeczek gratulacje kawał mężczyzny ;)
Ja czuje sie ogólnie w miarę tylko jestem przemęczona bo mała spi po 1,5-do 2,5 h najwiecej szwy okropnie bolą no i przechodzimy właśnie nawał mleka wiec karmienie odciaganie no i tak w kółko. czekam az wszystko sie unormuje bo na razie jest jazda bez trzymanki dobrze ze mam meza ktory ciagla pomaga bo bym zwariowała :silly: ale ogólnie jestem bardzo szczęśliwa :blush: :kiss: :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #972374 przez Karolincia
Malinka - Jak się czujesz?? Jak Kalinka?? Dziś wychodzicie do domku?? :)

Syza - Dobrze, że możesz liczyć na pomoc i wsparcie Męża :) No proszę, to faktycznie jazda bez trzymanki z tym nawałem !! Oby sie szybko unormowało wszystko :) :) Ma apetyt Malutka?? :)

9 lata 9 miesiąc temu #972375 przez monia89
Aniołeczek gratulacje!!!!

9 lata 9 miesiąc temu #972393 przez Karolincia
A mnie dziś mdli...:///

9 lata 9 miesiąc temu #972417 przez kristi*
WYCHODZIMY!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Dr powiedziała że nadal jest spora rozbieżność w poziomach bilirubiny, jeden jest niski drugi wysoki. Wychodzimy do domu, i obserwujemy kolory kup, temperaturę... Za tydzień kontrola w poradni tutejszej.

9 lata 9 miesiąc temu #972418 przez kristi*
Karolincia mnie na końcówkce też długo mdliło, dobrze będzie, trzymaj się, wytrzymasz

9 lata 9 miesiąc temu #972419 przez karola1322
To super kristi ze wychodzicie ze z malym już lepiej. My dziś zaliczylismy krótki spacer do sklepu

9 lata 9 miesiąc temu #972429 przez kristi*
Karola dziś cudna pogoda na spacer właśnie, też mi się marzy

9 lata 9 miesiąc temu #972452 przez Karolincia
Kirsti - GRATULUJĘ !!!!!! :* WRESZCIE DO DOMKU WYCHODZICIE !!! Bardzo bardzo się ciesze :) :) !!!!
Ojj wiem wiem, że wytrzymam :) Już końcóweczka :D Za miesiąc utulę moją Królewnę <3 :)

Karola - No prosze :) Jak wrażenia po spacerku?? :)

9 lata 9 miesiąc temu #972467 przez karola1322
Karolincia mala spala jak przyszlismy do domu to sie obudzila na jedzenie

9 lata 9 miesiąc temu #972469 przez Karolincia
Karola - Kochana Juleczka :) :)

9 lata 9 miesiąc temu #972497 przez malina219
My tez juz jestesmy w domku. Bola mnie piersi,laktacja to straszny temat jak dla mnie ale karmie tylko piersią bo na modyfikowanym spadala waga a po całym dniu na piersi od razu podskoczyla. Kalinka nie opróżnia mi calkiem piersi i kazali mi odciągać laktatorem żeby sie zastój nie zrobil i nie doprowadzić do zapalenia ale nie daje rady... Płakać mi się chce jak mysle o laktatorze,tak bardzo mnie boli jego używanie :( może przez te poranione brodawki.
Jutro ma przyjść polozna srodowiskowa.
Dzis za nami pierwsza kapiel ale tylko woda wiec właściwie takie opłukanie bo tak zalecaly polozne ze szpitala.
Mysle o czym jeszcze wspomnieć i nie wiem... Tyle tego sie dzieje. Za dwa dni będzie tydzień jak Kalinka jest z nami.
Dzis spala ze mną w łóżku szpitalnym i tylko przystawialam ja do piersi. Zaplakala raz wiec wyspałyśmy sie obie. Na razie nie jestem w stanie gonić do łóżeczka i sie zginąć wiec będzie spala ze mną w łóżku.

9 lata 9 miesiąc temu #972553 przez karola1322
JakA tu cisza dzisiaj

9 lata 9 miesiąc temu #972564 przez Agula89
hejo :)

przepraszam za nie obecnosc tu ale ogolnie nie mam na nic czasu cyc, spanie cyc spanie a z długoscia spania bywa różnie czasem 30 min a dzis w nocy az 5 h ! no błam prześcześliwa !
a czasem karmimy sie z 2 h :blink: wiec różnie to bywa

ide myc włosy i sie ogarnac jak mały bedzie jeszcze spac ograne forum i wiecej napisze co u nas i zalukam co u Was :)

9 lata 9 miesiąc temu #972608 przez anioleczek208
czesc mamusie dziekuje za Gratulacje:* No wiec po cc dzis czuje sie lepiej bylam ppd prysznicem zdjeli opatrunek i chodze jak igla juz :) wszystkie pielegniarki stwierdzily ze nie widac ze dwa dni temu ciecie mialam:) maly slodki kochany i zjadlabym go:)jak mi sie uda dodam zdjecie a jak nie to jak wrocimy do domu mam nadzieje ze w piatek :) jesli chodzi o karmienie hmm ciezka sprawa zalamalm sie ale nie chce sie poddawac ...przystawiam malego ale nic tam prawie nie ma i polozna mowila ze mam przyjsc po butle bo tak plakal ale mam sie nie poddawac..zobaczymy dzis pierwszy dzien jestem z nim caly czas bo dzis dopiero przeszlam na normalna sale ciekawe jaka bedzie nocka :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia