- Otrzymane podziękowania: 12
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
A co do pokarmu, ja co chwila czuję że napływa, zwłaszcza jak z pod prysznica wychodzę cieknie że można by butelki podstawić.
Karolincia ucałuję, a cudny jest, jak śpi to ślicznie się uśmiecha.
A wczoraj dostałam spóźniony prezent imieninowy, bo w szpitalu byłam, dostałam od męża dwa staniki do karmienia w końcu w rozmiarze odpowiednim – no może nie do końca, nie dało się inaczej tylko tak jak zwykle, mniejszy obwód pod biustem i z przedłużką, nawet teraz mam niewymiarowe cycki, z B do C.
*Hehe jak tak to ciągle się wybudza żeby przy cycu spać, a teraz czekam żeby mu lek dać, to śpi już prawie 2h ciągiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
A u nas pierwsi goście już byli , przynieśli prezent dla Marcinka
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
A jak Ty się czujesz??
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Marcinek i Filipek boscy!!!
Kristi zajebiście wyglàdasz!!!
Co do trudności laktacyjnych nie pomoge odpukać nie miałam mam nadzieję ze terazteż tak będzie...
Ja jeszcze w 2 paku co nie ukrywam męczy mnie... w sobote wizyta zibaczymy co tam jak tam....
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Karolincia juz Ci tak Malo zostalo! Za niedługo będziesz miec córeczkę w ramionach! :* Czas tak szybko leci... KALINKA MA JUZ 8 DNI
Podrapala sie troszkę
A mój brzusio tydzień po cc wygląda tak:
Myślałam ze będzie gorzej wiec w sumie i tak jestem zadowolona.
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
monia89 Trzymaj się już niewiele ci zostało,
malina219 Kalinka śliczna
Mam pytanie do was, jak nauczyć dziecko używania smoczka???
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
malina219 Warto w aptece kupić czystą lanolinę (jak robią leki, to sprzedają, kosztuje to grosze) albo np. www.aptekagemini.pl/lansinoh-lanolina-10ml.html (nie promuję, ale tę znam, myślę, że może być każda inna, byle miała najprostszy skład). Jest bezpieczna dla dziecka i możesz smarować, ile chcesz. Daje ulgę i poślizg, co przy poranionych brodawkach jest ważne. No, chwilę to musi potrwać, ale cierpliwości Mnie, pamiętam, zeszła całą skóra z brodawek, a mleko miałam różowe, ale się udało. Nie ma sztywnego czasu karmienia, jedno dziecko najada się szybciej, inne wolniej, przecież jedno ssie szybko, inne w międzyczasie zrobi sobie drzemkę, zresztą jeśli czujesz ulgę w piersiach, to mleko znalazło się tam, gdzie powinno . Jeśli jest kupa i duuużo mokrych pieluszek, to jest ok. Częste ważenie zabiera uroki macierzyństwa Najważniejsze to zaufać.
Agula89 Cycki zawsze nadążają z produkcją. Jak skończy się to, co masz w magazynie, robi się na bieżąco, a następnym razem w magazynie będzie już więcej, bo to sygnał dla mózgu, że jest większe zapotrzebowanie.
Ciepłe okłady przed karmieniem, zimne po. O zatkanym kanaliku tu więcej: www.hafija.pl/2013/10/zatkany-kanalik-domowe-sposoby.html
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do karmienia przechodze depresje chyba (( pokarm leci ale maly tak lakomie chce pic ze nie moze sobie poradzic zanim schwyci tego sutka i szybko sie denerwuje ;/ w szpitalu dokarmiany byl mm bo nie mialam az tyle pokarmu ;/ chce karmic ale nie wiem czy dam rade psychicznie ( dzis w nocy tez dostal butle bo tak strasznjie plakal i powtorka byla jakas godzine temu wiem ze jak bedzie butelka i mm to nic tego karmienia piersia nie wyjdzie boze jak to przetrwac??
My wczoraj wrocilismy do domku bolu po cc zadnego nie mam nawet nie biore lekow bno zapisali mi 3x1 paracetamol ale nic nie boli to po co
Gratuluje Kolejnym mamusiom bo juz nie wiem kto kiedy bo za duzo sie dzieje dzieciaczki sa sliczne :*
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
Ze smoczkiem cały czas próbuje niestety jak na razie, tylko na sekundy się udaje ,
Wczoraj nie mogłam laktatorem ściągnąć ani kropli a dziś już zastój - nic mi się nie chce..........
Jedyne pocieszenie, mały robi się bardziej kontaktowy, dzisiaj na misia ślicznie się patrzył i rączką "próbował" łapać
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Kalina i Filipek śliczni!!!!
pozdrawiam Was
cieszę się że piszecie jak tam u Was!
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
My musimy mieć kontrole bo mała wyszła z żółtaczką ale mi wydaje się że jej schodzi. W tydzień przybrała 100 g następna kontrola we wtorek
Dzisiaj miałam mały kryzys bo usypiałam małą prawie 2 h i dopiero jak się z nią położyłam do łóżka to zasneła i teraz śpi. A nockę też mieliśmy średnio wyspaną więc wlokę się dziś jak cień
Aniołeczek słodki Antoś