- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Ja ostatnio byłam na zakupach w oszołomie..ludzi oczywiście jak mrówków!! Stanęłam w kolejce do kasy,o tym że ktoś mnie puści nawet nie pomyślałam (mimo że zakupów miałam tyle co kot napłakał)..chwilę później za mną stanęło starsze małżeństwo,no i tak sobie czekamy,czekamy..ja z nudów tel. wyciągnęłam i zaczęłam smsa pisać.W pewnym momencie babka przede mną zbliżyła się do kasy i między mną a nią zrobiła się mała luka..nie zrobiłam od razu kroku do przodu i wyobraźcie sobie,że ta baba co stała za mną rzuciła się do przodu,przede mnie niemalże mnie popychając!!!bedac w kosciele cała msze stałam nikt mi miejsca nie ustąpił,to juz całkowite chamstwo ,jakas mamusia usiadła ze swoimi coreczkami w ławce ktore wygladały na 10-11 lat a ja siałam koło nich

No mówię Wam tak mnie wqrzyli,że prawie wykipiałam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DariaEm
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja rozumiem ze ida swieta i kazdy chce miec za soba juz zakupy itp no ale jak inni mieli cale wozki zakopow a ja tylko wanienke to mogliby byc troche laskawi... brak slow
- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- zlotoweczkavip
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

JA sobie postanowiłam, że moje dzieci będą wychowane tak jak ja- czyli nie będą siedziały w środkach komunikacji jeśli ktoś będzie potrzebował usiąść. I tu już nie chodzi o nas, ale też o wszytki starsze osoby- bo zazwyczaj te które potrzebują usiąść słowem się nie odezwą a największy raban podnoszą babki, które niejedną z nas ciężarówek by przeskoczyły.
Tylko z tym ustępowaniem kobietom ciężarnym trzeba uważać

- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
przepraszam, że się tak wtrącam, mimo że nie jestem "stąd", ale mam problem, a w naszym wątku ruch nieduży. Wy już jesteście w ciąży od jakiegoś czasu, więc może coś doradzicie.
Jestem w 3 miesiącu ciąży i mam zapalenie gardła. (bez temperatury) Nie pomaga nic domowego, a lekarz przepisał bioparox. Myślicie, że powinnam go brać? Trochę się boję o dzidzię, ale z drugiej strony moja choroba też jej pewnie nie służy..
Proszę o radę i z góry dziękuję

- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pamiętaj, że choroba nie leczona jest gorszym rozwiązaniem... wszystko trafia do krwioobiegu czyli do dzidzi a lekarze nie sa w stanie zobaczyć co tam sie dzieje oprócz może ruchów i jakiegoś takiego tygodniowego rozwoju...
Nic sie nie martw zażywaj leki i dbaj o Was

- miskiewicz88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30.07.2011r. Pierwszy ząbek:)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
- makaja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Żenującejak ja ostatnio w Auchan'ie bylam po wanienke dla malej i tylko po to, poszlam do kasy pierszenstwa gdzie bylo pelno ludzi i poprosilam zeby mnie puscili to jedna wariatka parsknela smiechem i powiedziala ze jak mam sile robic zakupy to powinnam miec sile stac w kolejce...

Kasiek dobrze mówisz,żeby się nie denerwować i nie przejmować

Poza tym mnie to irytuje również dlatego,że ja zawsze stosowałam się takich zasad. Jak np. w sklepie stała za mną w kolejce ciężarna to puszczałam ją przed siebie..,jak do tramwaju wchodziła starsza pani,czy pan to ustępowałam miejsca..,jak w kolejce do lekarza czekał za mną ktoś kto ledwo zipiał i ledwo stał na nogach to też pozwalałam wejść przede mną...zawsze starałam się działać w myśl zasady - traktuj innych tak,jak sam chciałbyś być traktowany... i widzę że wcale się to nie sprawdza

Każdy tylko patrzy na swój nos,na to żeby jemu było dobrze i miło.. Kultura osobista gdzieś przeminęła z wiatrem..
- renata329
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja juz dzisiaj ubrałam choineczke,jutro z mężem bedziemy dekorowac dom na zewnatrz,mam nadzieje ze w świeta nie wyląduje w szpitalu na porodowce,moja siostra urodziła w wigilie ,swieta spedziła w szpitalu ,personel był bardzo miły i wogole ale ona psychicznie czuła sie bardzo zle z jednej strony cieszyła sie z prezentu jaki dostała na same swieta ale z drugiej była myslami co sie dzieje w domu itp,
chyba kazda z nas się tego boi

My ubralismy choinke 2 dni temu

- makaja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- gosia_ann
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)

- aslani
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja dzisiaj musiałam podjechać do IKEA dosłownie po dwie rzeczy, Mąż zaprowadził mnie do kasy z pierwszeństwem i nikt nie robił żadnego problemu. Zaraz za mną przyszła kolejna ciężarna ("na oko" 6mc) i kasjer poprosił ją, żeby poczekała chwilkę, żeby mógł obsłużyć mnie i panią która mnie przepuściła. Wydało nam się to rozsądne, bo kolejki GIGANTYCZNE. Czyli można i trzeba być asertywnym. Ciąża nie trwa wiecznie!
Chcę wszystkim dziewczynom z forum złożyć życzenia świąteczne: dużo zdrowia, spokoju, radości, mnóstwa prezentów, aby wszystko było tak, jak sobie zaplanowałyście i wymarzyłyście.