- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiek dajesz już małemu takie słoiczki?
tak mięsko takie jest od 5 mc a on za 2 dni skończy... pamietajmy tez że Karol zaczął jeśc jarzynki jak miał 3 miesiące i 10 dni
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Emme napisał:
Kasiek dajesz już małemu takie słoiczki?
tak mięsko takie jest od 5 mc a on za 2 dni skończy... pamietajmy tez że Karol zaczął jeśc jarzynki jak miał 3 miesiące i 10 dni
spoko, spoko, pytałam z ciekawości
Tola nie przepada za mięskiem niestety.
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- Mama Piotrusia
- Wylogowany
- gaworzenie
gratuluję wszystkim mamą !! też jestem ze stycznia 2011:) jestem z moim maleństwem już ponad 4 miesiące i cały czas nie mogę się nim nacieszyć - tak go kocham:-) Bycie mamą to najwspanialsza rola:-)
Mamy prośbę z Piotrusiem jak byście mogły zagłosujcie na nas w konkursie ostatnim razem się nie udało może teraz się uda:):)Byli byśmy wdzięczni z góry dziękuję
PROSZĘ NIE ZAŚMIECAĆ FORUM, PROŚBĘ MOŻNA UMIEŚCIĆ W ODPOWIEDNIM WĄTKU^^ MODERATOR
powodzenia:-)
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monix , Nadja gratulacje pierwszego ząbka :* Ja tez już u Piotrusia wyczekuje 1 zabka ale jak narazie jeszcze żaden nie chce się ujawnić
Mama Piotrusia no to witamy w gronie Ja tez mam Piotrusia ale mój się urodził 29.12 2010
Słuchajcie dziewczyny mój Piotruś ma od ponad tygodnia kaszel Byłam już u 3 lekarzy i każdy mówi to samo, ze gardełko ma ładne, na płucach tez nic nie słychać no i podaje mu już 3 syropy ;/ niby jest lepiej ale dziś miałam koszmarna noc bo jak mały się obudził na karmienie to po zjedzeniu go położyłam i normalnie zasnął ale tak po 15 min zaczol tak kaszleć ze cale mleczko wymiotował Az mi serce stanęło. Nie wiem co mam zrobić niby wszystko ok ale ja się martwię ;(
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30.07.2011r. Pierwszy ząbek:)
hej moj Dawid strasznie sie tez kreci nie moge go zostawic samego na łozku bo w łozeczku przekreca sie o 180 stopni tam gdzie powinien miec nozki ma głowke
Moja mała ostatnio ma tak samo, kreci sie strasznie w lozeczku...
Monix napisał:
Mamy PIERWSZY ZĄBEK!!!
Gratulacje, a my nadal czekamy:)
Natka napisał:
Słuchajcie dziewczyny mój Piotruś ma od ponad tygodnia kaszel Byłam już u 3 lekarzy i każdy mówi to samo, ze gardełko ma ładne, na płucach tez nic nie słychać no i podaje mu już 3 syropy ;/ niby jest lepiej ale dziś miałam koszmarna noc bo jak mały się obudził na karmienie to po zjedzeniu go położyłam i normalnie zasnął ale tak po 15 min zaczol tak kaszleć ze cale mleczko wymiotował Az mi serce stanęło. Nie wiem co mam zrobić niby wszystko ok ale ja się martwię ;(
Natka moja Marcelina jak kaszlala to tez zdarzylo jej sie zwymiotowac...
U nas na poczatku lekarze tez mowili,ze gardelko czyste...a pozniej wyladowalysmy w szpitalu...ale mam nadzieje, ze z Piotrusiem bedzie wszystko dobrze:)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas na poczatku lekarze tez mowili,ze gardelko czyste...a pozniej wyladowalysmy w szpitalu...ale mam nadzieje, ze z Piotrusiem bedzie wszystko dobrze:)[/quote]
a co jej w końcu było? ach
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Czasem alergii towarzyszy kaszel. Jeśli pediatrzy nic nie widzą to może umów się z maluszkiem właśnie do alergologa..?Słuchajcie dziewczyny mój Piotruś ma od ponad tygodnia kaszel Byłam już u 3 lekarzy i każdy mówi to samo, ze gardełko ma ładne, na płucach tez nic nie słychać no i podaje mu już 3 syropy ;/
Córka mojego szwagra (1.5r.)przeszło 2mies. kaszlała non stop,jeździła po lekarzach,faszerowana była różnymi antybiotykami..a później się okazało że powodem kaszlu jest (najprawdopodobniej) alergia.
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Powiedzcie mi, ze podrozowalyscie juz ze swoimi maluszkami...chodzi mi o taką dluzsza podroz...bo nas czeka to w sobote...
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jechałam z małą jakieś 300 km i obyło się bezproblemu, prawie całą drogę spała. Zresztą ona uwielbia jeździć autem...
Powiedzcie mi, ze podrozowalyscie juz ze swoimi maluszkami...chodzi mi o taką dluzsza podroz...bo nas czeka to w sobote...
- makaja
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gratulujemy pierwszego ząbka
nas za tydzień czeka podróż długa, bo nad morze i chyba będziemy jechali w nocy, wtedy Miłek spokojnie będzie spał.... miejmy nadzieję
co do wiercenia się w nocy to u nas tak samo ciekawe dlaczego?? moze przez te upały hmmmm a może ząbki ?
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
No Karol raczej po tacie będzie miał zamiłowanie do mięsa...
miskiewicz88 napisała:
[guote] Spróbowałam Marceli dać jabłka z brzoskwiniami i byłam w szoku, bo wsuwała , az jej sie uszy trzesly:)
Powiedzcie mi, ze podrozowalyscie juz ze swoimi maluszkami...chodzi mi o taką dluzsza podroz...bo nas czeka to w sobote...[/quote]
taki deserek jest słodziutki Karol tez go wsuwa
Co do podróży jechałam 100km i na pewno mógłby dłużej nie martw się zabierz piciu ulubione zabawki/gryzaki i jazda
Natka Karol robi jedną lub dwie na dobę (zwykle jedną) chyba że jakas nowość to rzadko ale zdaży się 3
Co do kaszlu to Karol czasem tez pokaszluje ale jestem pewna że to od śliny najgorzej mnie wkurza że mu takie wypryski na bródce od sliny wychodzą... może bepanthen pomoże ;/
Makaja Karol tez się rzuca w nocy ale ja sądze że to o ząbki chodzi...
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Nadia na jakiś tydzień przed wyjściem ząbka, bardzo często budziła się w nocy - praktycznie co 1,5 - 2 godziny, a na 2 dni przed była płaczliwa i niespokojna. Nie miała gorączki, ani biegunki. Ale wiadomo każde dziecko inaczej to przechodzi...