- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Natka tak jak już w galerii pisałam Piotruś jest boski, Marcelisia szaleje za nim Super, że wakacje się udały...My jedziemy w sobotę lub niedzielę...już się doczekać nie mogę
Widzę , że Piotruś jest podobny do tatusia...a z Ciebie niezła laska, ja kostiumu chyba nie zalożę...
Renata jeśli chodzi o zdjęcia to NIE "jakoś wyszły" , tylko są cudne!
Miskiewicz Piotrisiowi Marcelinka tez sie bardzo podoba .. zawsze jak mu pokazuje nowe zdjecia sowjej dziewczyny to sie tak cieszy i dotyka ekranu laptopa, super to wyglada
Powiem ci ze taki wyjazd to super sprawa nawet na pare dni i zycze wam zeby pogoda sie udala ( bo ostatnio to u nas roznie bywa ;/) a najchetniej bym sie z wami zabrała
A tak pozatym wydaje mi sie ze super w kostiumie wyglądasz !!!!!!!!
Widzę , że Piotruś jest podobny do tatusia---- a ten tekst musze mojemu M pokazac bo on twierdzi ze P nie jest do niego podobny
- miskiewicz88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30.07.2011r. Pierwszy ząbek:)
Miskiewicz Piotrisiowi Marcelinka tez sie bardzo podoba .. zawsze jak mu pokazuje nowe zdjecia sowjej dziewczyny to sie tak cieszy i dotyka ekranu laptopa, super to wyglada
Powiem ci ze taki wyjazd to super sprawa nawet na pare dni i zycze wam zeby pogoda sie udala ( bo ostatnio to u nas roznie bywa ;/) a najchetniej bym sie z wami zabrała
A tak pozatym wydaje mi sie ze super w kostiumie wyglądasz !!!!!!!!
Widzę , że Piotruś jest podobny do tatusia---- a ten tekst musze mojemu M pokazac bo on twierdzi ze P nie jest do niego podobny
hehe, no to niezła jest z nich parka
Pokaż, pokaż, bo Piotruś to czysty tata!
Co do kostiumu...hm...jeśliby zretuszować rozstępy to byłoby cakiem nieżle hehehe, żartuje:)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- makaja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosia_ann
- Wylogowany
- rozmowna
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Byłam z Zosią w piątek na szczepieniu, tym razem płakała, bo w nóżkę nie lubi być kłuta
Jest długa na 74-75 cm i waży 9100 więc byłam w szoku :D kochany klopsik hehe Jak to mój P mówi 9 kilo szczęścia Żółtko jej mogę dawać, mam jej też przed snem podawać kaszkę zamiast mleka i mam jej dawać gluten co 2 dni.
Od 2 tyg zaczęła się znowu bódzić w nocy na karmienie, budzi się punktualnie o 2.30 lub 4.30. Mleko jej chyba nie starcza, choć wypija przed snem 220ml, dlatego mamy podawać jej kaszkę, dla mojej niewygody łyżeczką a nie z butelki (wrrr)
Kasiek sytuacja faktycznie nieciekawa. U mnie też są czasami kwasy z P, głównie na brak kasy.
Aslani z tymi żłobkami to czyste szaleństwo. Złożyłam wniosek o przyjęcie i czekam na cud!!
Do tego skończyła mi się umowa o pracę Ironia losu polega na tym, że tylko rodzice pracujący mogą starać się o przyjęcie do żłobka, a jak mam pracować jak dziecko jest ze mną w domu ... szukam pracy i autentycznie czekam na cud!
Czy w innych miastach też jest problem z miejscami w żłobkach?!
Jak mi przejdzie złość i dolina to napiszę coś więcej co u Zosika
- makaja
- Wylogowany
- budujemy zdania
Hartmut Morgenroth
Każde dziecko
może nauczyć się spać
Jak uniknąć problemów z zasypianiem
i przesypianiem nocy u dzieci
gorąco polecam.
Mam do was pytanie ile posilkow i ile razy jedza wasze szczęscia
gosia ann u nas w Wa-wie tez jest problem ze żłobkiem,wiesz cuda się zdarzają kochana a szukasz czegos konktetnego, bo byc może mój m mógłyby Ci pomóc cos zaproponować a tak w ogole to gdzie mieszkasz??
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Makaja musze sobie ta ksiazke sprawic bo bardzo bym juz chciala przespane noce
A co do jedzenie to maly rano wypija kaszke 220ml pozniej zupke (taka kontretna miske juz zje) pozniej mleczko ale tylko 100ml ( bo on za tym mlekiem juz nie za bardzo przepada) pozniej jogurt/deserek do tego w miedzy czasie jakies chrupki no i nawieczor kaszke i dopija jakies 60ml mleka a w nocy jakie sie obudzi 180ml mleka
A ostatnio z tym mlekiem zeby mu podawac to mam jakis problem wiem ze maly jest glodny.. daje mu butelke a ten buzie zamyka wyrywa sie i tak mam przez 1-2min pozniej zalapie i zje cala butle .. nie wiem o co mu chodzi ach te nasze dzieci
- justynka0691
- Wylogowany
- gaworzenie
- agania123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dawno mnie tutaj nie było, ale jak wracam z pracy to po całym dniu przed kompem nie mam już na to siły, a poza tym nie wiem w co pierwsze ręce włożyć. Moja Natalia zaczęła raczkować i powiem szczerze, że jest to dla nas wielkim ułatwieniem. Mała ma już 2 ząbki i jest ogromnym śmieszkiem. No i też prawdopodobnie przechodziła tą 3 dniówkę zaraz po tym jak jej 1 ząbek wyszedł
pozdrawiamy
- gosia_ann
- Wylogowany
- rozmowna
- 22.01.2011 ten dzień odmienił całe moje życie :)
Zosik powoli obczaja raczkowanie. Z pozycji siedzącej przechyla się do przodu i kombinuje co dalej. Zazwyczaj potrzyma dłuższą chwilę tyłek w górze i przewraca się na boki. Potem znowu na plecki, na boczek i siada i znowu do przodu. Tapczan robi się zbyt małym placem zabaw tym bardziej że przemieszcza się po nim wzdłuż i wszerz na zadziwiającą ilość sposobów
Wczoraj wieczorem po kąpieli próbowałam dać Zosi kaszkę łyżeczką przed snem, żeby przespała całą noc. Niestety próba okazała się fiaskiem. Zrobiła taki raban i stanowczo nie chciała jej jeść. Chyba była zbyt zmęczona Będę jeszcze próbować.
Muszę znowu zrobić remanent w szafie. Zosia ma już dobre 75cm i wiele rzeczy znowu stało się za ciasnych. Niebawem rozmiar 74 stanie się za mały
Mój pysiaczek-kiwaczek
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wlasnie juz widzialam zdjecia na "chwalimy sie" i Zosienka jest urocza i naprawde duza Moj P jak narazie stoi w miejscu z ubrankami na 74 co mi jest na reke
A probowalas dac Zosi kaszke przez butelke ?? Moze tak ci ja wypije a moze faktycznie miala jakis gorszy dzien
Piotrus jak narazie nie rwie sie do raczkowania no ale ma jeszcze czas ... za to juz dosc mocno stoi na nozkach i bardziej woli w pionie widok no zobaczymy .. jak narazie niech wszsytko powoli robi
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania