- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- motylek85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
gratulacje pierwszych kroczków!!! my też od wtorku robimy coraz większe postępy Olek sam już przechadza się po pokoju
Natka mieszkanka oba fajne:) w tym drugim fajniejsza kuchnia ale chyba mi też te pierwsze bardziej odpowiadałoby tylko ta cena o matko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Motylek no mieszkanie nie najtańsze ale jakoś damy rady poza tym ja potrzebuje ten 2 pokój dla małego bo on ma tyle zabawek ze szok
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Myślałam, że w wątku styczniowym będzie wrzało z racji roczków, a tu taka cisza...
ifka widzę, że wasze cięzkie nocki zostały mozna powiedzieć nagrodzone 8 ząbków fiu,fiu nieźle. Gratuluję
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas nocka nie najlepsza ... maly sie obudzil o 2 a poszedl spac o 4:30 no i o 7:30 musialam go budzic no bo do zlobka a ten nie zadowlony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
juz jestem bezradna co z tym zrobic
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja w domu je mam po niemiecku i razem z P tez oglądamy swietne sa !!!!!!!!!!!!!!
a najbardziej lubie Króla lwa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Łooo matko padam na dziub ,Dzięki Monia,ale ząbkowe szaleństwo nadal trwa i jesteśmy na etapie przebijania dolnych 2, co prawda juz je troche widac,ale zanim wyleza to raczej nie pospimy .I tak wczoraj poszla spac o 22 bez mleka bo nie chciala i o 1 juz w wyrku u nas i pobudki a o 3 do 5 w ogole nie spala.I jak wstalysmy o 8.30 to mleka wypila tylko ok.100.A w desperacji dalam jej jesc o 4 i wypila ok 120.Mówie Wam ja zwariuje przez te cholerne zeby .
Natka mnie tez się podoba pierwsza chatka bardziej .Wydaje sie bardziej przytulne .
Przyszedł nasz rowerek:
na żywo całkiem fajnie, ale 199 zł to moim zdaniem wygórowana cena.Nam udało sie kupic za 145 i myślę,że to ok.
a wczoraj zakupiłam Lenie uzywamy :
bo przepycha mi po domu pufy, pudło z zabawkami i swoj grajacy stolik
i nadal walczymy z mlekiem, a raczej z brakiem ochoty na jego picie , tylko na II sniadanko jakos wypija .Czytałam,że roczniak potrzebuje ok.500 ml mleczka na dzień(wliczając wszystkie posiłki mleczne).Może to już ta pora .Jeszcze sama nie chodzi, chyba cykorka ma
zamówiliśmy kalendarze dla dziadków
- aslani
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas też sajgon ząbkowy! Mały jest marudny w ciągu dnia, w nocy budzi się co 1-1,5h. Mam przechlapane, bo nie odstępuje mnie na krok. Ciągle chce chodzi trzymany za rączki, kilka razy udało mu się samodzielnie wstać i zgrabnie usiąść.
Ulubiona bajka=film to przygody Kubusia Puchatka z 1977roku i nowa część w tym samym starym stylu z zeszłego roku. No i Klub Przyjaciół Myszki Miki. Skubany ciągle szuka pilota i celuje nim w tv! Jak ma focha to potrafi położyć się na podłodze i płakać!!!Szok!!! Zaczyna pokazywać charakterek...
Kupiliśmy ostatnio spacerówkę parasolkę, bo już wymiękałam pchając ciężar pierwszego wózka. Zdecydowaliśmy się dość szybko na www.sklepitp.pl/produkt/opis/12/baby_des...a28f3fb00ae94dcde025
A jak tam wasze wózki?
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Położyłam się z nią,żeby odespać nocke,ale wrka za nic usnąć nie mogę
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aslani Ifka wspolczuje wam z zabkami ... i jak pomysle ze nas tez to czeka to chcialabym to miec juz za soba
Ifka mam tak samo jak noc byla dluggaaaaa to tez chce sie polozyc z malym ale za chiny nie moge zasnac
Monix wlasnie ogladam czesc II
Edit: no i sie pobeczalam
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy spacerówkę Graco mirage i poki co jestem zadowolona.
Co do spania w dzień to ja np. nie mam z tym problemu. Mogę spać zawsze i wszędzie o każdej porze
Natka ja jeszcze nie oglądałam II części, ale zamierzam. W ogóle to wpadłam na pomysł pozgrywania tych wszystkich starych bajek disneya na płytki. Nadulka będzie miała na zaś
ifka fajowy ten rowerek. Ciekawe czy Lence przypadnie do gustu Ja na razie nie planuję zakupu rowerka. Chciałabym natomiast kiedyś kupić N. taki samochód na akumulator - czyli taki który sam jeździ, bądź jest sterowany przez rodzica.
Moje dziecko już nie umie normalnie chodzić, ona biega i często gęsto się przewraca wariatka mała... mówię Wam jak nie chodzą źle, a jak zaczną jeszcze gorzej...
Poza tym ostatnio bym zawału dostała, bo zakrztusiła mi się jabłkiem. Ugryzła taki duży kawał,że stanął jej w gardle aż się purpurowa zrobiła. wziełam ją do góry nogami i zaczęłam mocno uderzać w plecki ręką. Naszczęście wyleciało. Boże co ja się strachu najadłam... Już ode mnie jabłka do ręki nie dostanie przez jakiś czas, przynajmniej w kawałku
No to tyle, ale się rozpisałam
- Ivy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na wstępie życzę wszystkim samych powodów do uśmiechu w 2012 roku .
Dalej- wszystkiego najkochańszego naszym wspaniałym roczniaczkom .
Chciałabym móc zaglądać tu częściej, ale niestety nie wyrabiam czasowo z moim łobuzem. Póki co przesyłamy Wam z Kubaskiem urodzinowe (zarówno spóźnione, jak i przedwczesne) buziole i przytulasy.
Cieszę się, że udały się Wam przyjęcia. U nas było skromnie, ale wesoło- party na sześć osób i zwierza .
Kuba trenował dmuchanie na bańkach mydlanych, ale przy świeczce niezbędna była pomoc taty
Za to w prezencie nasz maharadża dostał własną prywatną żyrafę do ujeżdżania
Choć w tej roli osiołka znacznie lepiej sprawdza się, jak widać, mamusia...
Po imprezie nasz bohater dzielnie sam wszystko posprzątał
Miotła to ostatnio ulubiona zabawka Kuby. Potrafi z nią latać po całym mieszkanu przez pół godziny i się nie nudzi. Cóż... ja mu zabraniać nie będę
Ifka, Buś ma taką samą wyścigówkę (w innych kolorkach) i sprawdza się rewelacyjnie... tyle że musimy go na niej sadzać, bo sam zawsze siada tyłem do przodu i uchwyt go gniecie w plecki
Tu zdjęcie z października, gdy rajd pilotowała babcia
Z bajek... króluje KRECIK. Inne nudzą sie po pięciu minutach, a Krecik wciąga nawet na 20 .
Monix, dobrze, że szybko zareagowałaś z tym jabłuszkiem. Dla własnego spokoju faktycznie póki co zostaw większe kawałki na późniejszy czas. Kuba miał podobną akcję z bananem, też się strachu najadłam. Książę stwierdził, że bananka gryźć nie ma potrzeby i łykał sobie całe kawałki. Zorientowałam się dopiero przy trzecim, czy czwartym, jak mu się oczy zaszkliły...