- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Ja tez spadam, do jutra.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
Staram sie wbijac , ale jakos mnie to zabolało trochę .Fajnie macie , 2 pokoiki to mozna spokojnie posiedzieć
to na koniec trzeba było napisac jej ze jesli nie wie o czym ty piszesz to niech przetrzyma swoje dziecko i zamiast przykładowo dac jesc o 14.00 to niech da o 15,30 wtedy moze zrozumie co masz jej do przekazania czasami trzeba łopatologicznie tłumaczyc
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
Miałam dziś ostatnią jazdę przed poniedziałkowym egzaminem... Instruktor zadowolony, ja natomiast coraz mniej pewnie się czuję...
ifka, moj Jasio też z chodzeniem jeszcze nie przesadza... Na razie tylko przy meblach drepcze
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
Olusiu kochana trzymamy z Tobiaszkiem kciukaski za ciebie bardzo bardzo mocno!! i tak wierze ze zdasz bo ty zdolna dziewucha jestes
o kurcze nan po 10 zl?? łał ja kupuje za 16 zł ale u mnie polo nie ma
Tobiasz tylko raz sie puscił i stał moze 2 sekundy i buch na pupke ! on to tylko chodzi trzymając sie przy meblach!
Mely gdzie jestes!!!!!!!!
Ahhhhaaaa miałam wam napisac ze bylam z Tobim w piątek u kardiologa ( miałam przyjsc jak Tobi bedzie mial 9 msc , pierwszy raz bylam jak miał 3 bo wykryto jakies szmery , ale juz wam to pisalam ) i są jeszcze bardzo leciutkie te szmery ze ich prawie wogóle nie słychac jak chce to moge za 2 lata przyjsc na kontrole jesli mi cos sie nie bedzie podobac ale powiedziala ze jest wszystko pieknie ładnie i mam sie nie martwic
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Ja niezapowiedzianych gości na szczęście nie mam, a jak się z kimś umawiam to mówię jasno, że zapraszam przykładowo na 16 i o 19 (najpóźniej) się żegnamy bo o 19 Jasiek ma swoją stałą porę kąpieli! I nikt mi nie będzie nic mówił! Jak się nie podoba to wypad! Albo w ogóle nie przyjeżdżajcie! I tyle! Echhh się zirytowałam...
Olusia będę trzymać za ciebie kciukasy jutro!!! Tylko powiedz o której????
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Olcia pewnie,że zdasz, przeciez nie na darmo jeździłas z przystojnym irytucjącym instruktorem
Karotka później pomyslałam,że mogłam jej tak własnie napisac, ale po co z durną dyskutować
Sylvirka my też u kardiloga wizytujemy i tak jak u Was teraz za 2 latka, ale wszystko na dobrej drodze i szmery juz tylko delikatnie słychac.
Bombelku ja wczoraj też sie mega poirytowałam,aż mnie brzuch rozbolał, ale z głupią nie ma co gadać bo jak napisała widocznie mamy inne poglądy .A jak juz wiecie ja jestem zwyczajnie niegościnna i dobrze mi z tym , bo z tego powodu moje dziecko ma staly rytm dnia .Tak więc oddychaj juz tam spokojnie i ciesz się z pięknej niedzieli .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba od samego rana chodzi krótkie odcinki Bardzo mu się to podoba. Ubaw mamy niezły jak uda się to nakręcę coś
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Sylka u nas to samo a najlepsze jest to jak idzie od T do mnie i w połowie drogi skręca i ucieka do ściany klepnie ścianę i idzie do mnie
Olka trzymam kciuki pamiętam jak ja zdawałam, i oblałam ale za drugim razem się udało
Ifka Justysiak az mi głupio ze tak się chwale Ignasiem ze on już tak ładnie drepta, ale to silniejsze odemnie i już nie długo w będziecie cie chwalić
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nikita no co Ty-daj spokój .Ja bardzo sie cieszę,że Ignaś i wszystkie inne maluszki juz sobie pieknie drepczą .Lenka od wczoraj zrobiła duże postepy i dzis nawet pół metra przedreptała sama .Ehhh...kocham ją hihihihi.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- boniucha
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- FRANUŚ!!! 25.03.2011
Franio już sam wstaje z podłogi bez trzymanki i podpórki i śmiga pięknie już po całym mieszkaniu jak coś sięga z podłogi to sobie kuca dzisiaj nawet próbował pobiec do M. ale po 5 kroczkach coś mu się poplątały nóżki i BAM
a i jeżeli nie macie pomysłu na zabawę-zabawkę to polecam ogromny karton i przerobienie go na domek Franio ma niezłą radochę - wchodzi do niego - wrzuca zabawki - na zdjęciu widać z jednej strony a z drugiej jest takie wyjście bez otwierania i niższe, żeby musiał się schylić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa