BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #292327 przez justysiak83
Ifka spokojnej nocy życze Tobie i sobie. Ehhh te nasze dzieciaki, dały by nam się w końcu wyspać.
Ja tez spadam, do jutra.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #292328 przez karotka18
ifka napisał:

Staram sie wbijac :) :kiss: , ale jakos mnie to zabolało trochę :P :) .Fajnie macie , 2 pokoiki to mozna spokojnie posiedzieć :woohoo:

to na koniec trzeba było napisac jej ze jesli nie wie o czym ty piszesz to niech przetrzyma swoje dziecko i zamiast przykładowo dac jesc o 14.00 to niech da o 15,30 wtedy moze zrozumie co masz jej do przekazania czasami trzeba łopatologicznie tłumaczyc :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292337 przez olka
no witam was :kiss: :) u nas dobrze, jasiek grzeczniutki, nocki w miare dobrze przesypia, choc kilka razy potrafi sie obudzic,ale dostaje smoka i najczesciej zaraz zasypia.
Miałam dziś ostatnią jazdę przed poniedziałkowym egzaminem... Instruktor zadowolony, ja natomiast coraz mniej pewnie się czuję... :huh:
ifka, moj Jasio też z chodzeniem jeszcze nie przesadza... Na razie tylko przy meblach drepcze

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292338 przez olka
dziewczyny, mój P. Kupił wczoraj w rossmanie mleko HIPP bio combiotik w puszce 350 g za 10,49 :) w sumie to kupujemy Bebiko, ale jak taką dobrą promocję wyhaczył, to az żal nie skorzystać :) a w Polo jest Nan za 9,99

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292399 przez sylwira1721
Pierwsza :lol:

Olusiu kochana trzymamy z Tobiaszkiem kciukaski za ciebie bardzo bardzo mocno!! i tak wierze ze zdasz :) bo ty zdolna dziewucha jestes :P

o kurcze nan po 10 zl?? łał ja kupuje za 16 zł ale u mnie polo nie ma :dry: :huh:

Tobiasz tylko raz sie puscił i stał moze 2 sekundy i buch na pupke ! :) on to tylko chodzi trzymając sie przy meblach! :)

Mely gdzie jestes!!!!!!!!

Ahhhhaaaa miałam wam napisac ze bylam z Tobim w piątek u kardiologa ( miałam przyjsc jak Tobi bedzie mial 9 msc , pierwszy raz bylam jak miał 3 bo wykryto jakies szmery , ale juz wam to pisalam :P ) i są jeszcze bardzo leciutkie te szmery ze ich prawie wogóle nie słychac :) jak chce to moge za 2 lata przyjsc na kontrole jesli mi cos sie nie bedzie podobac :) ale powiedziala ze jest wszystko pieknie ładnie :P i mam sie nie martwic :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292402 przez bombel779
Jejq Ifka ale masz durną koleżankę :angry: normalnie aż się zdenerwowałam!!
Ja niezapowiedzianych gości na szczęście nie mam, a jak się z kimś umawiam to mówię jasno, że zapraszam przykładowo na 16 i o 19 (najpóźniej) się żegnamy bo o 19 Jasiek ma swoją stałą porę kąpieli! I nikt mi nie będzie nic mówił! Jak się nie podoba to wypad! Albo w ogóle nie przyjeżdżajcie! I tyle! Echhh się zirytowałam...

Olusia będę trzymać za ciebie kciukasy jutro!!! Tylko powiedz o której????

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu #292416 przez ifka
heeeeja :lol: :kiss:

Olcia pewnie,że zdasz, przeciez nie na darmo jeździłas z przystojnym irytucjącym instruktorem :lol: :silly: :kiss:

Karotka później pomyslałam,że mogłam jej tak własnie napisac, ale po co z durną dyskutować :unsure: :dry: :angry: :)

Sylvirka my też u kardiloga wizytujemy i tak jak u Was teraz za 2 latka, ale wszystko na dobrej drodze i szmery juz tylko delikatnie słychac.

Bombelku ja wczoraj też sie mega poirytowałam,aż mnie brzuch rozbolał, ale z głupią nie ma co gadać bo jak napisała widocznie mamy inne poglądy :laugh: .A jak juz wiecie ja jestem zwyczajnie niegościnna :lol: :laugh: i dobrze mi z tym , bo z tego powodu moje dziecko ma staly rytm dnia :woohoo: :laugh: .Tak więc oddychaj juz tam spokojnie i ciesz się z pięknej niedzieli :woohoo: :kiss: :kiss: .

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #292428 przez sylka
Oluś daj znać od której trzymać kciuki :)

Kuba od samego rana chodzi krótkie odcinki :) Bardzo mu się to podoba. Ubaw mamy niezły jak uda się to nakręcę coś :)

12 lata 11 miesiąc temu #292441 przez nikita
hej hej
Sylka u nas to samo a najlepsze jest to jak idzie od T do mnie i w połowie drogi skręca i ucieka do ściany klepnie ścianę i idzie do mnie :lol:

Olka trzymam kciuki pamiętam jak ja zdawałam, i oblałam :ohmy: :ohmy: ale za drugim razem się udało :silly: :lol:

Ifka Justysiak az mi głupio ze tak się chwale Ignasiem ze on już tak ładnie drepta, ale to silniejsze odemnie i już nie długo w będziecie cie chwalić :kiss: :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292443 przez ifka
Justysiak jak nocka? U nas o 24 wędrówka do naszego łózka i nawet calkiem spokojnie do 4 rano :) .Później lekkie wiercenie, ale ogólnie dość znosnie :) .

Nikita no co Ty-daj spokój :woohoo: .Ja bardzo sie cieszę,że Ignaś i wszystkie inne maluszki juz sobie pieknie drepczą :) :kiss: :kiss: .Lenka od wczoraj zrobiła duże postepy i dzis nawet pół metra przedreptała sama :lol: .Ehhh...kocham ją :lol: :lol: :kiss: hihihihi.

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #292445 przez nikita
ifka :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292448 przez boniucha
Hej to i ja się pochwalę :P
Franio już sam wstaje z podłogi bez trzymanki i podpórki i śmiga pięknie już po całym mieszkaniu :D jak coś sięga z podłogi to sobie kuca :) dzisiaj nawet próbował pobiec do M. ale po 5 kroczkach coś mu się poplątały nóżki i BAM :P

a i jeżeli nie macie pomysłu na zabawę-zabawkę to polecam ogromny karton i przerobienie go na domek :D Franio ma niezłą radochę - wchodzi do niego - wrzuca zabawki - na zdjęciu widać z jednej strony a z drugiej jest takie wyjście bez otwierania i niższe, żeby musiał się schylić :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #292450 przez ifka
heheh Franio pierwszorzędny "domator" :lol: :kiss:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292452 przez justyna84
fajnie :kiss: bo wasze to juz chodza same a moj sie nawed do tego nei rwie :( ale i tak jestem z niego dumna :blink:
a ja zrobilam dzisiaj rogaliki z nutella
A w piekarniku jeszcze piecze sie moj exsperyment ala pizza :silly:
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #292456 przez nikita
Franus ty bystrzacho :kiss: :kiss: super ja nie mam takiego kartonu :( :( ale cos wymyśle :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka